208

До :)

преди 2 години

Пожелавам ти да се топлиш на такава 24 часа в денонощието при -15С !

207

Анонимен

преди 2 години

Сега руснаците ще разберат защо Наполеон и Хитлер загубиха войната.

206

Абе

преди 2 години

Пука му на Путин за момчетата, той нали си е на топло !

205

:)

преди 2 години

В танка си има нафтова "печка" за подгряване на горивото, която спокойно може да си грее екипажа - капиш......

204

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно вярно, бил съм в БТР зимата. Вътре е по-студено, отколкото на вънка. Ще страдат.

203

Solar Power

преди 2 години

До сега: Абе то по време на соца имаше по големи *** :) Даже много много известни като например Емил Димитров , Васко Найденов и много много други. Да криеха се повечето, но не си мисли,че е нямало :)

202

хахахаха

преди 2 години

Руснаци да плашиш със студ е все едно да плашиш Евроатлантици и Нато Генерали с ГейМанифестация хахахахха. Британският "генерал", рожба на кр1ъвосмешение и инбр1идинг много добре знае това! До ту заплахите на хАМЕРИКА И ЕС са - няма да продаваме Гучи, Мерцедес и Макдоналдс в Русия хахахах Каква възмойност има и ние да изпросим такива санкции. Да ни забранят правите краставици, щастливи кокошки и крави! Да си произвеждаме наше сирене кашкавал месо плодове и зеленчуци! Искаме такива санкции!

201

Луна

преди 2 години

Тези руснаци от Африка ли идват, че техниката им не е пригодена за студ?

200

сега

преди 2 години

ако съм на вас, тук пишещите атлантиди, ще им спретна един гей парад на руснаците, да ги стресна и респектирам!

199

руснащите са безсилн

преди 2 години

Имал съм работа с руснаци. Казвали са ми да не ги уча какво е студ. Но това е имагинерно понятие при тях. Те живеят на отопление с газ и всъщност са доста по-изнежени от нас. Освен това, допуснаха замръзване на водата и спукване на тръбите. Тогава ги питах: "У вас така ли правят?". Нека си спомним как ги дъниха финландците 1936 - 1939 имаха жертви калкото беше числеността на армията им в началото на инвазията.

198

Анонимен

преди 2 години

Браво, руснаците за първи път виждат студ... *** анализа

197

Веселяк

преди 2 години

Га.ьо русофила

196

Веселяк

преди 2 години

- Ти руснак със студ ли ще плашиш, бе? - помисли си *** русофила, докато пишеше по форумите от топлия си апартамент/офис. - Руският солдат е най-добър от всички войници! - той се надяваше, че силните вибрации на това послание ще достигнат до 18 годишните уплашени фронтоваци, ще ги стоплят и ще утроят силите им.

195

Баба Марта

преди 2 години

Направо измръзнах, докато прочета статията. Ужас!

194

Анонимен

преди 2 години

До: Дядо Соци Аз пък не мога да разбера заслепените и заблудени от руската пропаганда овчички как не забелязват приликите на руския фюрер Путин с германския му колега Хитлер? Бе то едно към едно, само дето Путин няма тази дарба да държи речи.Противно на схващането, че заплашва когато крещи, Хитлер е говорил за неговите амбициозни 4 годишни планове да възстанови Германия.Само едни мустачки му сложете на Путин и едно тупе на главата зализано наляво и ще видите че е негов еднояйчен близнак!

193

Генерал Зима

преди 2 години

И таз добра! Не мож ги разбра западните пропагандисти. Уж Русия чакала земята да замръзне, а сега танковете щели да са фризери! Май не помнят ВСВ. Хубавото на цялата работа е, че около Киев не останаха годни украински оръдия (в противен случай армията на РФ не би могла така плътно да се групира около града). На Руските оръдията сега не им трябва слънце, охлаждане.

192

Анонимен

преди 2 години

поне няма да мирише

191

Анонимен

преди 2 години

До: 213 (HeinrichHimmler) Майн фюрер, какво ли би казала по въпроса внучката ти, Катрин, дето се омъжи за евреин? Не си прав за CNN и BBC, гледам ги тези "еврейски" медии ежедневно. Те не са казвали, че Русия губи войната. Те казват и повтарят всеки ден, че Русия не печели войната! И по всичко личи, че колкото повече време минава, толкова по-малки стават шансовете блицкрига на хер Путин да завърши успешно! Ето това казват "еврейските медии". А да, и се избиват предимно цивилни жертви също.

190

rwe

преди 2 години

Замислете се само ако тази война не беше почнала още щеше да четем глупостите за зелени сертификати и ваксини. Напоследък ми е все по-трудно намирането на ковид новини. Само война.Сега ако я спрат какво ли друго ще измислят.

189

аа

преди 2 години

Руски лъжци Ние няма да нападаме Украйна