362

Анонимен

преди 2 години

Първо да унищожат Азов и Айдар

361

моника бонева

преди 2 години

Заради ината си, Украйна няма да е член на ЕС но и ще въвлече Европа и света в голям конфликт!Зеленски син или кафяв е без значение.В смисъл демократ, фашист какъвто е по политически си убеждения. Аз съм за мира в света!България винаги е въвлечена на нечия страна ,а мечтам за неутралитет. Швейцария Дания и др страни могат,а ние не? Украинците са инати, тоя какил не случайно са го сложили начело за вожд да олицитворява украинският инат. Не може целият свят да е потърпевш от цирковете на 1 страна

360

Анонимен

преди 2 години

Само с 2 натовски оръжия, украинците разбиха руските орди. Слава на Украйна!

359

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е Америка да се намеси и да унищожи руските фашисти!

358

моника бонева

преди 2 години

Абе не го знам Зеленски ли е Червенски ли, но защо трябва света да е в ядерна война, зарадити ината на украинския народ!Пак евреин в главната роля.Професионален комик при това. Аз не съм антисимит,факта си е факт!Зеленски е от еврийски произход и ще подпали света с неговите магарии. Толкова не може да се съгласи Украйна да е независима страна и неутрална във военно отношение член на ЕС, нещо което българите винаги сме мечтали за неутралитет,но никога няма да ни го позволят на нас!

357

Един

преди 2 години

Ама ти наистина ли вярваше, че ако предизвиквате Русия и тя ви нападне, някой ще ви помогне с войски и самолети?

356

Анонимен

преди 2 години

380 Не, не е. Човекът не спи нормално дни наред. Руската пропаганда, пълна с лъжи, е в ход. За такива, като теб.

355

Анонимен

преди 2 години

Неблагодарник. Спрете му доставките.

354

Анонимен

преди 2 години

Зеленски е наркоман

353

Леля ви

преди 2 години

Зененото човече се беше натаралянкало като мотика и заплашваше несвързано НАТО и съюзниците му. Държеше се като прелъстена и изоставена мома. Мен ме хвана срам да го гледам...

352

Анонимен

преди 2 години

Украинците са обявили Никита Михалков за международно издирване. Халтурата не понася културата.

351

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНе искаме оръжия и да се пролива още славянска кръв и се извършва геноцид над славяните, какви самолети и оръжия са ти в главата? За какво? На Зеленски му е време за съд в Хага, на ментора му Коломойски - също! Щом убиват свой човек - украинец, само защото се е съгасил на мир, трябва да ви светне лампата, че искат проливане на кръв и отново хаос. И между другото, това е втория случай на убит украинец през последната седмица, защото е искал мир!

350

Анонимен

преди 2 години

Абе ти сега ли разбра, че НАТО това има - това дава! Като не ти харесва - бегай!

349

Пепе

преди 2 години

Е зеленски зеленский не трябваше да хвърляш народа си в бездънна яма заради интересите на западните страни и САЩ това е най-голямата глупост която си направил и ще я помниш до последния си миг докато умираш че си направил голяма грешка А хората в Украйна те избраха точно заради това че каза ще спреш избиването на хората в Донбас и луганск продаде народа си за зелените хартийки не си мисли че хората са прости и са открили банковата ти сметка в Коста Рика имаш над един милиард долара

348

Анонимен

преди 2 години

Така, или иначе, въздушната зона над Украйна ще бъде забранена за полети, но колкото по-рано, толкова по-добре. Ако НАТО се бои от пърномащабна война, нека даде на Украйна изтребители, тя ще охранява небето си. И после, да се преобразува в благотворителна организация.

347

toti

преди 2 години

Абе и те се правиш на артис.....хем се вижда че както мравка срещо слон сте се изправили,но се опитвате да щипете и защооооо...да измрат още хора ли.......нима ще бъдете щастливи с вашата гордост,кога сринат градовете ви и 100г няма да се вастановите.......Там в землянкат е лесно,но горе е горещо.....но вие сте си виновно,никой няма да ви признае за герой щото губитр бойната,млади хора,деца и ЗАЩО беее!!!Приеми премирието или се прости с Украйна ....утре ще е федерация в Русия !!!

346

Анонимен

преди 2 години

Кади ров трябва да се справя с тези нацисти, а не децата!

345

Анонимен

преди 2 години

До Обикновен бандер-фашЗатова мисля, че по-твърдо трябва да се действа с нациските сформирования в Украйна, гледах интервюрта с такива нацисти, това са първосигнални хора,фанатици и зверове едновременно, в буквалния смисъл, а Путин изпратил едни деца-юноши да воюват и дори не са им казали къде отиват, мислели са, че ги пращат на учения,а те плачат за майките си. Кадиров трябва да се справя с тези нацисти, а не децата!

344

Гореща новина

преди 2 години

Зеленски имаш ли пистолет да го самоупотребиш ! Време е да оставиш украинците да живеят !

343

Обикновен бандер-фаш

преди 2 години

Днес бандеровците са убили без съд един от ТЕХНИТЕ преговарящи с Русия! Провинение - искал мир ...