294

РУСКИ РОБИ...

преди 2 години

ПАРТИЯ "ВЪЗРАЖДАНЕ" - - СЕ ФИНАНСИРА ОТ ДС /БКП ОЛИГАРХ-БОБОКОВ.......... ПАРТИА ПП(К. ПЕТКОВ) - - СЕ ФИНАНСИРА ОТ ДС/БКП ЛИГАРХ-БОБОКЛВ.............. РУСКИЙ БОЛЬШОЙ ТЕАТЪР.......

293

копейкин

преди 2 години

Възраждане е антибългарска фашистска организация дестабилизира България.

292

дядо Йоцо гледа,

преди 2 години

На Шипка,вместо да затаим дъх,в паметта на загиналите ,точно там опълченци !....Срам и позор,докъде сме стигнали!..Българи с/у продажници българи !....кои са обаче продажниците,не знам,...кажете вие ??

291

Търговията

преди 2 години

на Путин с Европа скоро ще спре. Европа няма да внася абсолютно нищо ,също нито петрол , нито газ, от Путин и еврото, доларите ще свършат в Русия, няма да има пари за война.Путин ще продава газът на Китай за някаква валута.Рублата не е никаква валута - 2 ст. = 1 рубла.

290

Анонимен

преди 2 години

Само Русия се бие срещу Турция. Цялото сегашно НАТО е срещу България и даже Англия и Франция пращат кораби за да спрат Русия и пазят султана. Германия Гърция и Австрия си траят и чакат наготово да разделят плячката от България и Русия.

289

Анонимен

преди 2 години

Тоя гелосания за чии ХххУЙ е там, ДАЕЕЕЕББААА БОКЛУУУУКАААА ТИ ....

288

Анонимен

преди 2 години

Киро да търпи, с всичките си недостатъци, зае правилна позиция за войната в Украйна. Дали екипът му може да управлява държавата, това е друг въпрос.

287

Анонимен

преди 2 години

Дори и войната между Русия и Украйна не може да попречи на Българската простотия..................Почивайте в мир Българи, Руси, Донски, Литовци, Финландци, Поляци и много други знайни и незнайни............ Някога имаше хора,родени да бъдат герой.

286

Анонимен

преди 2 години

Да не се окаже, че за ВЪзраждане следващия път ще гласува половин България. Защото ако това може да се случи в ефир и никой да не може да противодейства, то значи има доста хора против НАТО и защитавайки нашите Български интереси. Както всяка пропаганда срещу Русия, досега медии не бяха си позволявали да нарекат такива хора "русофили" и "хора на Възраждане". Много сериозно трябва да се замислим какви хора стоят горе. Те самите направиха разделението и продължават.

285

Анонимен

преди 2 години

Губещите са най-гръмогласните и агресивните. Те няма да променят факта, че руснаците са фашистите на 21 век. Водят завоевателни войни в Европа, проливат кръв, измислят фалшиви поводи да нахлуят в Украйна. Русия не може, да нареди на суверенна страна, в кой съюз да членува. Всички са против Путин. Русия затъва в тежки санкции. Само нашите платенидебили крещят в защита на диктатора, който ни каза цинично, че "азбуката е дошла в Русия от македонските земи". Подкрепяйки македонизма и антибългаризма.

284

Наздраве

преди 2 години

Благодарим на Руснаците че ни освободиха от турско робство.Благодарим и на Американците че освободиха от руско робство.Чакаме сега Китайците да ни освободят от американско робство.

283

Анонимен

преди 2 години

Ако Киро иска единство, да се присъедини към голямата част от народа, която иска да сме вън от НАТО.

282

Гласувайте винаги

преди 2 години

за Копейкин. Той ще ви дава много копейки и ще ви научи как да псувате срещу България и Българите по най-цветущия начин

281

Анонимен

преди 2 години

предателите на България замерят законното правителство на страната. Навярно искат дадойде путин

280

Анонимен

преди 2 години

В момента Русия освобождава и украинските си братя, безкористно! Както навремето безкористно са овободили и българите.

279

Анонимен

преди 2 години

Много товарищи патриотари на Шипка.

278

Анонимен

преди 2 години

Единствения шанс за България е да се присъедини към Русия. Иначе загиваме.

277

Анонимен

преди 2 години

Неутралната позиция е най добрата за България.Нека не се забравя ,че войната се води от обикновенните хора,работници,селяни,колхозници а тези с белите якички бягат с частните си самолети навън.Пари се печелят ,пари се губят но живота на всеки човек е над всичко независимо от коя страна си на фронта.Политиците ни са марионетки вече 30 години и време е България и народа да им покажат на следващите избори през май месец ,че мирът е най вискока стойност на тази прекрасна планета.

276

Българин!

преди 2 години

...въобще не ви отива ,в края на коментарите си,да пише "България над всичко!"...толко сте си заровили главите в гъзовете си ,че от "нещата" вътре, не можете да преглътнете,да кажете ,че сте българин и да си отворите очите,за да прозрете,че въобще не сте българи,ама въобще....СРАМ! Никой не каза нищо за България и отечествениците,но виж за НАТО,САЩ и Русия мелеете - само те са ви в главата,а ме бутнете и се защитете,промити мозъчета,НЕ,вие НЕ СТЕ И НЯМА ДА СТЕ БЪЛГАРИ,НИКОГА!!! Прости Боже!

275

Анонимен

преди 2 години

Възраждане да се забрани просто. Лумп3ни.