223

Превъртял дъртак

преди 2 години

Ако аз бях Путин нямаше да се стигне до тук . Тоя работа щях да я свърша докато съм млад.

222

Costa

преди 2 години

Енергийната система на Украйна е в катастрофално състояние. Проектните срокове за експлоатация на АЕЦ вече са приключили, в това число и заради използването на горивни сглобки на компанията Westinghouse вместо "познатите" горивни агрегати със съветски дизайн от Русия. Затова се въвеждат руски войски, за да вземат под контрол всички стратегически обекти на територията на бивша Украйна и да спасят себе си и Европа от атомна катастрофа.

221

Анонимен

преди 2 години

Другият вариант вместо сегашната война е САЩ да разположат ядрени ракети в Украйна и да започне трета световна война.

220

пх

преди 2 години

А, сега Кирчо и компания да мисли как ще компенсира загубите в икономиката и енергетиката, как ще "бори" високите цени, инфлацията, безработицата по морето това лято..., а и да не забравя за следващата зима!

219

Анонимен

преди 2 години

Това е добра мярка срещу Путин.Все повече и повече страни ще затворят въздушното си пространство за Русия и ще притиснат още повече диктатора. Тотална изолация на Русия е един добър отговор на агресията.

218

Анонимен

преди 2 години

Който е виждал уличен руснак в Москва знае за какви уродъй иде реч .

217

Анонимен

преди 2 години

Интересно как са му наредили на Петков да забрани полетите над България? От посолството по телефона ли са му наредили или се е явил на Козяк лично да му наредят?!

216

Д-р. Дръндъл

преди 2 години

Само една лъжичка от моя елексир ще ви отърве от това дето живее във вас.

215

Кобзон

преди 2 години

Това е лоша новина за много от коментиращите тук. Ще им е трудно да отидат най-накрая в Русия, този рай на свободата "где так вольно дышит человек".

214

Читате

преди 2 години

Българи, уесетете се и помислете в какъв съюз сме и какво се случва сега. Русия е агресор в тази война защото местното население не ги иска. В Русия за негодувание влизаш в затвора а в Европа ние сме свободни. Ние трябва да сме против подобно поведение. Ако си бяха зели Донбас айде кажи речи пази местните руснаци. Тяхната историческа помощ не бива да ни заслепява да видим ,че това което правят е безумие. За тяхно добро е да сме срещу тях.

213

Анонимен

преди 2 години

От тези забрани в Европа, полза имат единствено САЩ.

212

Анонимен

преди 2 години

За полет над друга държава се плаща и съответно това е загуба за другата държава. Колко плаща България за полети над Русия и колко ни плаща Русия за полетите над България?

211

Краставиците Днес

преди 2 години

Краставиците за днес . Има низходящ тренд по фондовите борси дължащ се на геополитическата обстановка. И а повишение на кибер картофите и виртуалния патдламджан .

210

Човек от народа

преди 2 години

Аз съм солидарен с Русия. И съм БЪЛГАРИН И не съм единствен. И искам поне веднъж България да има правителство, което да пита народа си какво мисли по даден въпрос И да се вслушва в гласа му.

209

до анонимен

преди 2 години

""""Русия ги освобождава те бягат...." ----- Ми, Осем Години им промиваха активно мозъците, та чак забравиха "корените и родът си"! Да не говорим за "укранизацията" след 1991 година.

208

Анонимен

преди 2 години

Тази санкция точно за България не е много важна. Просто с двете ни авиокомпании, които имат по няколко самолета и никакви полети, това не е проблем. Проблем обаче е изхвърлянето на правителството. Само САЩ и Великобритания се изказаха толкова брутално. Но, те имат възможности. А нашия че.киджия какво има?

207

ФАЛИТ

преди 2 години

От всичкото което се случва,ГЕРБ сдс мафията открадна парите на ЕС,няма съд.Държавата няма пари заради корупцията.Петков вика Европа но парите ги няма.Така че коланите ще се затягат идват супер цени на ток,газ.Ес може да поставя условия и санкций,защото има икономика.Българите слабите икономики са в ръцете на ГЕРБ обрани.ФАЛИТ тотален.РАДЕВ И Петков викат Европа но реалноста е друга с българите.

206

msm

преди 2 години

Игнор и изолация за тези агресивни кроманьонци! Лъжливи свинье!

205

Пинко

преди 2 години

Чудесно. Не искаме нищо общо с комунистическа РФ

204

До БАНко

преди 2 години

Ти явно хич не си запознат с географията и обсега на крилати и бойни ракети учете бе хора учете! Това че се излагате тука е ок, никой не ви знае, ама вие се излагате и в живота по тоя начин и тия дето ви познават ще ви се смеят за некомпетентността ви не ти ли омръзна да си бъркаш в носа да чоплиш семки и да се чудиш защо нямаш 2лв в джоба?!?