258

Анонимен

преди 2 години

България само ще загуби от това малоумно решение.Бизнеса ще пострада и двустранните отношения.Как е възможно да затворят небето за Русия.Русия не ни е враг,що за идиотщина?

257

Анонимен

преди 2 години

Голяма грешка направиха нашите,до кога ще страдаме от *** политици

256

Васил

преди 2 години

До ?:)Живи и здрави да са, не ги искам в България и без това.

255

toti

преди 2 години

Путин наредил да си продават имотите край морето и да се пребират в Русия и спира водката за България,да пият газ ха ха

254

И правилно

преди 2 години

след като скачаме на другия, той няма да ни се усмихва.

253

До 258

преди 2 години

И какво точно искаш да ми кажеш с това? Да не налагане никакви санкции , така ли? Ами то ние (както и всички хора на света) сме сходни и с маймуните. Хайде утре да ги оставим да скочат от дърветата и да ни се качат на главите. Или да започнем да се пощим и да ядем банани като тях.

252

Хер Вернер

преди 2 години

Горко им на англосаксите. България винаги е била на страната на губещата сила. Направете си историческа справка от предишните войни. И сега няма да е по различно. Както се казва на новия български - Sorry guys. You waste!

251

Анонимен

преди 2 години

Малко странно е такива важни решения да се взимат тихомълком . Гласувано ли е от парламента или някой тайно го е решил. Освен това защо бързаме да сме от първите които го налагат. Да бием на очи. Да не коментирам идващия летен сезон. Значи няма да има руски туристи. Странни работи стават.

250

Анонимен

преди 2 години

Освен Англия която не е в ЕС, Полша и Чехия дето са врагове с Русия другите страни се измъкнаха. Ние пак се набутахме, както по 2СВ обявихме война на САЩ без никаква нужда и те разбомбиха София.

249

Ром"с

преди 2 години

Дайте имената на тези герои или този герой които/който затвори въздушните граници на България! Искаме имената на тези страхливци които се крият под името България.

248

До 256(продължение)

преди 2 години

За това всички ги мразят и им се подигравате. Защото са несгодни хора. Тях не ги обича и самия Путин. Този който ти боготвориш и уважаваш. Защото да речем , че утре стане твоята и ние с него станем съюзници , рано или късно ти пак ще тръгнеш да правиш същите фасони.

247

?:)

преди 2 години

България направи подарък на Турция и сега всички руски туристи ще отидат да почиват там през лятото.

246

Станислав

преди 2 години

Защо се ежим на Русия със санкции които налагаме самостоятелно. Да трябва да подкрепяме всички санкции които се налагат общо от ЕС но сами да се ежим и то със нашите 2 самолета.

245

Анонимен

преди 2 години

Нашите управници да внимават в картинката, защото утре като почнат да падат руските ракети в България, не знам къде ще се крият. Всъщност може и да е за добро да паднат няколко руски ракети у нас и да се вдигнем на бунт и да освободим България.

244

Анонимен

преди 2 години

Умен Ердоган се е снишил и мълчи, а Кирил Перков, или Просто Киро или най - точното: много Просто Киро погребва България с безумието и натегачеството си. Просто Киро и РР е хубаво да знаят, че танца с дявола винаги приключва по еднакъв начин.

243

Расате

преди 2 години

Видя се Кои точни ни управляват.Т.е. чия колония сме в едно с Полша, Чехия и донякъде Румъния.Действие на нашето правителство ,което не е част от общата Европейска политика.Нашето т.нар. "правителство " трябва да води по предпазлива външна политика!

242

До 256

преди 2 години

Виж сега , без да заемам ничия страна ще ти кажа нещоНа запад , когато са подписали някакви договори за членство в някои съюзи те се спазват. И не само тези договори. Спазват се всички типове договори. Трудови , инвестиционни , търговски , банкови. За това заради такива както теб ние си оставаме най - бедните в ЕС. Нали знаеш , казали са го по - мъдри от теб и от мен: "Като си се хванал на хорото ще трябва да го изиграе до край. Такива като теб само мрънкат за щяло и не щяло.

241

Анонимен

преди 2 години

Избива се един друг един и същи народ. Затова другите гледат с любопитство . И ние сме от източна Европа . И ние сме подобни на избиващите се.

240

Германец

преди 2 години

Браво на правителството ви. На руските окупатори трябва да им е ясно, че никъде не са добре дошли. Изолация да дупка. FCK Путин.

239

Жужи

преди 2 години

Требе да бъде изолиран от всички и да *** като подпален плъх.