45

Анонимен

преди 2 години

Лудото джудже като пусни ядрените ракети и останалите 37% ще го усетят.

44

Анонимен

преди 2 години

Последици! Ние ще сме държавата с най-много последици. Освен цените искам да ви видя като разберете, че американеца е подарил България на Русия. Прекара Украйна, ние сме след това. Вече ни наредиха с републиките, а не при Полша. Разбирайте го както можете.

43

Анонимен

преди 2 години

Моето мнение е че вината за военния конфликт в Украйна е на политиците. Но обикновения гражданин поема последствията.

42

Анонимен

преди 2 години

В резултат на страшните ЕС санкции към Русия - да им се спрат храните от ЕС - Русия си разработи селското стопанство. В България намаля възможността за реализация на селскостопанска продукция. От житница на Европа и света Украйна е в тотална зърнена криза поради ниско начество на добитото зърно и тотален износ на годното.Тъй че - най-страшното е да ни управляват самодоволни арогатняци.

41

Анонимен

преди 2 години

,, Анонимните,, са обявили война на Русия.Хакнати са сайта на Путин, на Мин . на отбраната и на държавата тел.Обещават да нанесат удари върху цялата руска икономика

40

Анонимен

преди 2 години

С КИРчо Петкофф-*** за премиер и Румката кРадев президент си е за притеснение да! Украйна си пати точно от неадекватно управление в лицето на Зеленски.

39

Анонимен

преди 2 години

А българите ако не си вриват г.з* там където не им е работа на да се успокоят

38

Анонимен

преди 2 години

България е сигурна страна, и няма да бъде нападната от руснаците, но това е не заради лицемерния Запад, който за пореден път видяхме как изоставя съюзниците си, а благодарение на Ердоган, който никога няма да допусне руски войски на 100 км. от Истанбул, и Путин отлично го знае! Нашите политици да търсят добри отношения с Ердоган, вместо да му се дърлят за глупости

37

Анонимен

преди 2 години

Бойкот на всичко руско.Всеки да помага,с каквото може

36

Анонимен

преди 2 години

Много неща се насъбраха то не бяха зелени сделки, зелени включвания, руски санкции, война, ковид пландемия, после ще ни набуат на сила и еврото на човек да му се отживее, ама нали искат да намалят населението. Значи ще живея колкото се може по-дълго за да дразня глобалистите. :-)

35

ЧАПАЕВ

преди 2 години

ЖУЖЕ Е НАШЕТО БЪДЕЩЕ - ТРОЙНИЙ ОСВОБОДИТЕЛ. ВЕЧЕ МУ ЛЕЯТ ПАМЕТНИК И ЩЕ ГО СЛОЖАТ ДО АЛЬОША ИЛИ В РЪЦЕТЕ МУ, ИЛИ КАК ГО Е ВДИТНАЛ ВИСОКО НАД ГЛАВАТА СИ?

34

Анонимен

преди 2 години

До 101 Ама наистина ли ще я мачкат? Нещо немците и италианците бият отбой...

33

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Не Искаме Диктаторска и Фашиска Руссия , Да Им Забраним да Стъпват в България - Даже и като Туристи - Те Са Лоши хора , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

32

Анонимен

преди 2 години

До 31, аз съм служил две години от 1985 година. Не е важно колко си стрелял. Важното е да си стрелял и разбрал че оръжията имат силата да убиват.

31

Анонимен

преди 2 години

Гл упости. Гл упости. Гл. Упости. НАРОД, КОЙТО ЖИВЕЕ В ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ С МИН. ЗАПЛАТА 370 ЕВРО,НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО УНИЩОЖИ.

30

101

преди 2 години

Путин е наивен и доста глупав. Предостави на Сащ безплатен курс на техните служби да гледат на какво е способна руската армия и техника. Танковете руски се развалят след 3 ден. В това време със санкции ще смачкат русия до ниво нула. Без да са дали и един изтрел и една жертва Сащ ще продават огромно количество оръжие по цял свят

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31 Ама наистина ли вика?

28

Неутралитет !

преди 2 години

Просто Киро да не приказва глупости, че щял да поставя санкции на Русия, а да обяви Неутралитет ! Ще ни превземат за не по-малко от 1 час. Няма армия !!!!!

27

Анонимен

преди 2 години

Светът върви към ясно разделение на два лагера. Западът, който си въобразява, че държи света в своя икономически модел и може да диктува играта, и от друга страна Изтока, който става все по силен. Следващата стъпка ще е Китай да си вземе Тайван. После и Путин може да се рзмърда пак и да си вземе някои от бившите републики на СССР. И накрая ще стане Трета световна, пък каквото сабя покаже.

26

Анонимен

преди 2 години

Путин е хазарски/ашкеназки евреин. Твърдят, че е болен от синдрома на аспергер.