65

гост

преди 2 години

До София 77 . от утре и аз трябва да ходя при шефа и да му се моля да ме осигурява на минималната, а останалото в пликче под масата? РАДВАЙ СЕ , ЧЕ ПОЛУЧАВАШ ГОЛЯМА ЗАПЛАТА И ЗАТОВА ЩЕ ПЛАЩАШ МАКСИМАЛНИЯ ПРАГ . ИДВАЛО ЛИ ТИ Е НА УМ , ЧЕ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ САМООСИГУРЯВАЩИ И ЕДВА КРЕТАТ И ДАЖЕ НЕ ПОЛУЧАВАТ И МИНИМАЛНА РАБОТНА ЗАПЛАТА . НЕ ГЛЕДАЙ ЧУЖДАТА КУПИЧКА ДА НЕ ОСТАНЕШ НА НИВОТО НА БЕДНИТЕ .

64

Ох майко

преди 2 години

А казаха, че няма да вдигат данъците! Вярвайте ти!

63

До До Просто Лена

преди 2 години

За нея народа е богат, защото мери с аршина на нейната заплата. Що не се пробва да поживее с 710лв от април...и после да коментира кой богат, кой беден, кой кум, кой брат!

62

???

преди 2 години

Много нисък максимален осигурителен праг, с който прецакват хората с високи доходи. Така е вече 12 години, откакто ГЕРБ завзеха властта през 2009 година. Този доход трябва да е 10 минимални заплати, както беше в началото. Другото, което не е в ред е ниския таван на пенсиите. Защо удрят взе по хората с по-високи доходи като ги ограничават?

61

Вьзмутен

преди 2 години

Тя промяната се оказа измамаЖалко за всички изльгани в това число влизам и ас

60

Анонимен

преди 2 години

В Лъжанко ни е надеждата, да не мисли само за себе си

59

София

преди 2 години

Искам да попитам ония клоуни с обратни сексуални наклонности Кирчо и Асенчо, аз какво съм виновен, че се осигурявам на максималния доход, че да вземат още и още и още осигуровки от мен, а тези дето вземат в пъти повече от мен и се осигуряват на минималния да не ги закачат? Или от утре и аз трябва да ходя при шефа и да му се моля да ме осигурява на минималната, а останалото в пликче под масата?

58

Анонимен

преди 2 години

Коко ли струва ПП Промяната Продължава на данъкоплатците след като само заплатата на Лена Бориславова е 13 960 лв?

57

Анонимен

преди 2 години

Тъмън се добрах до 3000, тия хоп и пак ще сам под него

56

До 67

преди 2 години

То още повече от тези има, които гласуваха за Слави. Те също какво правят още там. Нали и той е на власт.

55

Всъщност..

преди 2 години

Радев измами хората... по всички параграфи..... ФАЛШИВ...

54

Анонимен

преди 2 години

Ето, пак цакате най-успелите и работливи българи с нов праг, защото така е най-лесно - вместо да осигурите растеж и повече хора да достигнат текущия праг вие избрахте да го вдигате, крадци!

53

Да,

преди 2 години

До izhНо има едни , които гласуваха за ПП в чужбина. Интересно защо не се прибраха в България, след "промяната", а гледат сеир от далече?

52

ПРОСТО КИРО

преди 2 години

ГУГЪЛ ТАКА ПОКАЗВА БЕ!

51

Анонимен

преди 2 години

Увеличение на пенсиите с 6.1%. На практика спират 60 лв. ковид добавка и от 01.07. увеличение на " преизчислените" пенсии с 6.1 % т.е на практика ще се получи намаление на пенсиите. Същият сценарий както през м. януари или в най добрият случай пенсиите остават на същото ниво.

50

Анонимен

преди 2 години

Някой беше казал че имотите в София поскъпнали с 20 -30 % . Колко процента е инфлацията тогава ? Ако тази държава иска да се раждат деца де . Щото те трябва да живеят някъде и този разход трябва да се отчита статистиката на инфлацията. Истината е че целия ЕС е в много тежка рецесия . В еврозоната е по отдавна . Никой никакви мерки не взема . Даже не се и говори че трябва да се сложи край на четвъртия брюкселски райх който спира реформите и измества дебата за тях чрез пропаганда .

49

пожелание

преди 2 години

Да взимат всички депутати по 710 лв да взимат. А майките и бащите им по 400 лв пенсия да взимат. Айде да им бъде, живот да си живеят, хем на цени като сегашните.

48

izh

преди 2 години

До Мерси Живота не поскъпва сам . Тези неща се управляват. И понеже не помните 1996г - ситуацията се повтаря в друг аранжимент. Дори и обедняването е планирано ДО КЪДЕ. Когато се премине границата даже парите на комуномутрите ще си изгубят стойността. Кара се до " Гладния винаги е послушен "

47

Анонимен

преди 2 години

Костадинов се обяви за разговор за пълна промяна на пенсионния модел, защото при това демографско положение солидарната система не може да работи Няма друга система за пенсии. Друга е чрез банките спестяваш но те може да фалират о пенсията отива на кино.

46

Ром"с

преди 2 години

Тези земеделски производители все бил зле и все карат джипове за 100 000 лева..този Алибеков се прави на ущипана мома ... Браво за твоа правителство..я да се стегне малко това земеделие ,научиха се само да получават ..и да се скътават..време е да плащат като всички нас...