156

Браво

преди 2 години

Точен коментар както винаги. Интелигентен,реално владеещ чужди езици,образован,отлично приеман в цивилизования свят.Най-добрия президент президент,който България е имала.

155

-

преди 2 години

Арлекин!

154

Джери Бадалуна

преди 2 години

Абе на тоя фигурант защо още не са конфискували ограбеното и не са го тикнали в трудов лагер.... доживот!?

153

Анонимен

преди 2 години

Куку руку вафла чудна,пълна с течен шоколад!

152

ДДРОнег

преди 2 години

Абе що давате трибуна на това подобие на мъШ и ни карате да пусуваме !!!

151

Waffen SS

преди 2 години

До петльовден/// Не един от най-слабите ,а най-слабият и водевилно-смехотворен,така наречен президент.Остави незабравим спомен,как Борисов го поплясква,господарски и покровителствено по хилавото му вратле.Грозна и гротеска картинка.Даже Борисов разбра,че не става за втори мандат и е силно некативно същество,затова предложи,не по-малко смехотворно друго същество,което някъде изчезна

150

гражданина У

преди 2 години

колко се радвах това подобие, когато му свърши мандата, казах си - най накрая ще спра да го виждам този *** и да слушам за него, но не, 5 години по-късно продължава да се споменава и появява и пак не мога да си обясна защо ни измъчвате с подсещането, че такова нещо съществува ...

149

Гореща новина

преди 2 години

Антон Тодоров доказа с досиета и документи че при Плевенлиев също е било пълно с ченгета така че да млъква !

148

петльовден

преди 2 години

Тоз кой му дава думата един от най-слабите президенти в историята

147

Хм,

преди 2 години

Луд умора няма, само се поти! "Голям грях на демократите в България е, че не успяхме да направим лустрация и, че приватизацията беше извършена, така че комунистическите елити взеха в ръцете си цялата икономика, заяви тоя. Интересно, кога е стигнал до тези изводи? Като комсомолски секретар, или когато ботцко му биеше чемберите в НДК?

146

--

преди 2 години

Така ли ***-умнико, ами я си педстави бяхме построили Белене, Южен поток, и бяхме неутрална държава дали цените щяха да са такива?

145

пияница мистик

преди 2 години

НАЙ-ВЕЛИКИЯТ И УМЕН ПРЕЗИДЕНТ който сме имали след мракобесническия социализъм. И всяка дума, до последната запетая е истина и правилна. Разбира се, не очаквам догарете комунисти да се съгласят с това, което Плевнелиев казва, защото те коментират само по снимка и заглавие, без да четат :)))

144

Джордже Балашевич

преди 2 години

Щом отново извадиха от нафталина този компрометиран инфантил, значи закъсвацията е огромна.

143

Анонимен

преди 2 години

БРАВО за 100% точния коментар, г-н ПРЕЗИДЕНТ!!!

142

Анонимен

преди 2 години

тоз мушморок има място в кабинета на Киро като биопоказател сочещ на къде ще иде промяната

141

Анонимен

преди 2 години

Мръсен Предателналиев и без руги? Нещо е имало бой на африкети в черна нощ и имало резанье, клатенье и такованье. Снимките на тоя бизнесоид са отчаващо деликатни защото всяко негово сако издава гънки на сутиен и фльонги на комбинизон.Петератсналиев Петалналиев ли е или е само същото с Д,Теперастналиев и е Тедалналиев. А си трае за онова ужасно нещастие. Кажи си бе джанъм, Народът ще те разбере.

140

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 133 - Те твоите родители са се кланяли и заради него !!

139

era

преди 2 години

невестулката пак са я пуснали от кафеза да шета из курника

138

Bp

преди 2 години

Демократите не се провалиха/Ив. Костов/, той се облагодетелства от парите на ДСарите, с които те се откупиха и Ив. Костов ги забрави. Ти се опита да им разкрие,ш досиетата им, но Б. Б. те изгони и ги спаси.

137

Bp

преди 2 години

Демократите не се провалиха/Ив. Костов/, той се облагодетелстваха от парите на ДСарите, с които те се откупиха и Ив. Костов ги забрави. Ти се опита да им разкрием досиетата им, но Б. Б. те изгони и ги спаси.