156

Джоко е пич

преди 2 години

Това, което се случва с Джокович служи за назидание на всички, които си помислят на глас да се противопоставят на наратива. Накажи един, възпитай хиляди ! Дано не се пречупи и дано не му се случи някой инцидент..

155

Анонимен

преди 2 години

До Лидерът на свободния "свят се ваксинира, а Джокович не. Дори и следващия лидер се ваксинира. Факт." -- то и нашият *** се "ваксинира" с капачка на иглата. При същата оборотна руса сестра се ваксинира целият ни "елит". Пък овцете вярват сляпо и се редят пред кланицата.

154

Анонимен

преди 2 години

До Факт "Ваксината предпазва единствено самия ваксиниран от развитие на тежка форма на заболяването" --- абе и това не е така... питай кунчо. Ако 1 месец джвакане на тръбата е леко развитие на заболяването, аз ако бях "ваксиниран" щях да си седя вкъщи под леглото за да се пазя от среща със страшния вирус, дето 80% от неваксинираните го карат като лека настинка.

153

Лидерът на свободния

преди 2 години

свят се ваксинира, а Джокович не. Дори и следващия лидер се ваксинира. Факт.

152

Анонимен

преди 2 години

До xaxsasбв "Единственото важно е дали Ноле ще се ваксинира или ще продължи да пропуска турнили" ---- човекът е на такоква ниво, че може да си позволи пръста да не си помръдне повече! А като гледам не е и *** да си жертва здравето само защото така искат глобалистите. Все повече спортисти ще съжаляват, че са си продали здравето, а тия, които все още не са се наболи няма и да искат като виждат как набодените им колеги умират един по един. Това беше - няма как да излъжат повече хора!

151

Факт

преди 2 години

Ваксината предпазва единствено самия ваксиниран от развитие на тежка форма на заболяването (и то не всички) , като не ограничава по никакъв начин заразяването на други хора, а дори го увеличава, така че крайно време е да се изиска от политиците да престанат да заблуждават и тероризират населението с невярна информация, а да служат на Истината !

150

Срамно

преди 2 години

Джокович го знае цял свят-ГОЛЯМ! Ама тия драскачи из вестниците някой знае ли ги? Нещастни кретенчета! Джоко,БРАВО! Има много хора,които са все още нормални! Да си правят турнири за ваксинирани, тоалетни за ваксинирани,а останалите- да ни вкарват в концлагерите вече,а?

149

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха страх тресе ***! Успяха да направят Джокович мъченик на каузата и вече нямат полезен ход! Хората започнаха да проглеждат абсурда на цялата ситуация и как продължават да ги лъжат и мамят! Революцията идва! Ще има жертви и от двете страни, но вярвам, че накрая глобалистите ще висят по стълбовете!

148

Анонимен

преди 2 години

кирл/ивия сърбин да си седи в сърбия като не иска да се ваксинира. Правилата са за всички!!!

147

Ангелина

преди 2 години

Този принцип-"Ти знаеш ли кой съм аз".....е много характерен за тези комплексари ,които получат без труд и ум пари и власт ,която ги кара да се чувстват недосегаеми и смятат ,че техните действия,дори престъпни се ненаказуеми и ,че всичко ще продължи до безкрайност.

146

Не си е купил

преди 2 години

сертификат, но за сметка на това си е купил правото за медицинско изключение от продажен лекар на Тенис Австралия.

145

xaxsasбв

преди 2 години

Според мен не е важно дали са го пуснали или не. Единственото важно е дали Ноле ще се ваксинира или ще продължи да пропуска турнили където обстоьтелствата не го допускат. Отзвука от направеното от властите не е нищо в сравнение с позицията, която ще отстои. В крайна сметка ние неваксинираните не сме кой знае какво, но да не доруснеш Джокович на състезание е е като да си пуснеш сериала Касандра и нея да я няма, а да ни занимават са баба й и чинка й.

144

Харабейшио

преди 2 години

Коя е *** Василева, че да коментира Джокович.. :)

143

Против ваксините е

преди 2 години

Джокович, но не защото има непоносимост към глутена, а защото е нагъл балкански субект, който не уважава западната демокрация и правата на другите.

142

Сата НАТО

преди 2 години

Не съм чул Джокович да се е опълчвал на ваксините, човекът просто е ползвал правото си на медицинско изключение, но това ужасно обиждало ваксинираните и локнатите даун. На принципа "Няма само ние да страдаме!". (Това май беше от някакъв български филм).

141

до 141

преди 2 години

Ти да не си на пет годинки, та разбираш всичко буквално. Да си чувал за модел на подражание? От лексиката, която използваш "набодени, хипохондрици" е ясно, че принадлежиш към онач партия, изродентата.

140

Ако трябва

преди 2 години

Да формираме партии въз основа на еднакво отношение към ваксини, Боко, Радев, Русия, НАТО, Македония, Европа, социализъм, демокрация, религия, няма да можем да съберем хора за регистрация и на една партия - толкова станахме различни.

139

Анонимен

преди 2 години

Какво му е неуспешното и бедняшкото на назобено е60 М5 ?

138

Анонимен

преди 2 години

До АВТОРКАТА Eлка Васишева - Не ти ли омръзна да пишеш пропаганда?!

137

Анонимен

преди 2 години

Джоко толкова се е оплел в лъжите, че измъкване няма.