40

Анонимен

преди 2 години

Наглец

39

до държ. служители

преди 2 години

Вече е 16ч . , кой от къде е !Има ли вече в пенсия !

38

Пияница алкохолик

преди 2 години

Буташ втора доза фермента и не ти трябва да пиеш поне -3 месецаУтре , че се ваксинирам

37

разбрахме !

преди 2 години

Г-н БМБ , много си добър , но повече не се показвай , не само по медиите , но и по улиците !

36

брей ,бре !?

преди 2 години

Постоянно повтаряйте на този крадльо , че вече не е на власт , за да свикне !Много диагнози , много нещо !

35

Му ха ха

преди 2 години

Може да е като с ракията най отлежалите пазят най добре

34

Анонимен

преди 2 години

СОКРАТЕ, СОКРАТЕ, ама си мнооого празд бе човек, Баце го каза преди да удължат срока на годност и най-важтото НЕ СЕ УДЪЛЖАВА СРОК НА ГОДНОСТ, ако мжеже нямаше да е такъв срока, а щеше да е от 8-до 12 месеца примерно, а не годно до... пробвай в твоето мжерабълно магазинче да удължиш срок на годност на киселото млако

33

Браво

преди 2 години

Бацо ги разкри е поне не са ги исхвьрлили ами са наболи желаещите

32

Анонимен

преди 2 години

Борисов изрече поне 2 истини, откакто е в оставка - за ваксините и за Кунчев. Колко е лесно да казваш истината, когато си в опозиция! Но с утвърдено име на управлявал лъжец е много лесно да те подиграват...Един път лъжец, за цял живот лъжец!

31

Право в целта

преди 2 години

За удължения срок не си излъгал, но излъга хората, че трябва да се набодат.

30

Анонимен

преди 2 години

Системата ни убива политическа агитка на Мая Манолова в нейните мръсни политически игри.

29

Ако може...

преди 2 години

без фото на таз угоена Мутра, а??? Поне, не от толкова близък план!

28

Константин Матеев

преди 2 години

Докъде стигнахме само! Да не можем вече да различаваме истината от лъжата! Борисов изрече откровена стопроцентова лъжа и то не без да иска, а напълно съзнателно, както и сега продължава да лъже без да му мигне окото.

27

питане !

преди 2 години

До Калеко Алеко... Гусин Далеко , това ли е най-важното за България , ... постоянното лезене и ръсене , прекалени п-РосТУ---ТИИ по медиите . Въпросът е конкретен : ЗАЩО БЪЛГАРИЯ Е НА ВСИЧКИ ПОСЛЕДНИ МЕСТА В ЕС ,.... И ЗАЩО Д-Ъ-Л-Г-Ъ-Т в хазната за 13г., е 38 МИЛИАРДА ???Не ни занимавайте със ваксини и стотинКАШ от по 50 лева ?

26

Сократис

преди 2 години

"Служебното правителство на Радев, имунизират хората с ваксини, с изтекъл срок на годност" Това каза Борисов! След като се усети или го "усетиха" какво е казал, се извъртя, че е говорил за ваксини с удължен срок на годност, но това изобщо не се връзва с казаното в цитата. Прегледайте записите на "речите му" и ще стане ясно на всички.

25

Молба

преди 2 години

Ало , герб , разбрахме че вожда ви е мноооого ''образован'' , ''кадърен'' кадър , ... уважете неговото желание , КАНОНИЗИРАЙТЕ го ---веднага !

24

Калеко Алеко

преди 2 години

Прав е ББ, посочил е нещо написано на опаковката на ваксината, да го осъдят ако могат...за разлика от чашкоФ, който първо огласи за неправомерни подслушвания, после публично обвини ББ в канибализъм, после започна да пълни едни въображаеми тирове с куфари и чували с пари, а доказателства до момента Йок, те затова го привикаха и в Прокуратурата да си каже каквото знае...тя и метежната клика на фигуранта ни проглуши ушите с "мутри", "мафия" и колажни кюлчета във ФБ, но всичко се оказа вятър и мъгла

23

Даа!

преди 2 години

Вожда дали е чуВАЛ за : ''Шило в торба дълго не седи'' !Колкото повече се цъкли по медиите , толкова повече електорат губи !

22

Анонимен

преди 2 години

Повече ме интересува комшийката Стойка дали спи добре,дали я завиват и дали се е нахранила отколкото вируса и ваксините..

21

ИзвинетИ , амЪ:

преди 2 години

От толкова много НЕ лъгане : България е на всички последни места в ЕС !В коя държава минималните пенсии са 300 лева , и мин. заплати ---500 -600 лева ?НЕ СЕ ПОКАЗВАЙте ГЕРБЕРАСТИ , ДРАЗНИТЕ НАРОДА !