67

Сососито

преди 2 години

Чили, както и да малтретираш жена си, физически или психически, не е за хвалене, защото ако се метне от 17 етаж в резултат на твоята "тактика", ти също си убиец. Говоря за моралната страна на нещата, не за правната. Поздрави!

66

Лектър

преди 2 години

Чило, ти си голям герой бе, клоун.

65

Анонимен

преди 2 години

Стречирал я е пича, директно като пратка да я пуска в Еконта

64

До Хопкинс

преди 2 години

Мамито може и да е жертва на домашно насилие, но когато мъжът ти и синът ти пречукат човек и го изхвърлят в куфар, си събираш последния останал здрав разум и отиваш в полицията. Поздрави: Лектър

63

Анонимен

преди 2 години

В България няма Съд. Затова, всеки си позволява да краде, да бие, да убива, да ***,да кара с превишена и да прави какво си иска. Като в Колумбия. Няма страх от Съд. Това е едно от главните причини за много неща в Страната.

62

Анонимен

преди 2 години

Има ли престъпление има и ченге

61

Анонимен

преди 2 години

Звучи като да си е изсмукал довода от пръстите след като я е убил, за да има нещо с което да си измие ръцете. А на тати заболяванията не пречат да изхвърля трупове може, само у затвора се отключват!

60

Анонимен

преди 2 години

Има жени , които си умират от кеф да вбесяват мъжете си. И те така...

59

Анонимен

преди 2 години

Баща му Пламен помоли за по-лека мярка, тъй като страдал от няколко заболявания.А, добре, щом е болен да си ходи в къщи направо, миличкия.

58

Анонимен

преди 2 години

Къв Данс е тоя. Така ли се крие тяло. И кой го е намерил?

57

Анонимен

преди 2 години

Тоз Орльо сигурно и той е бълвал коментари като тези тук.Болен мозък може само да бълва толкова гнус. Потенциално опасни сте с болните си фантазии.

56

Лектър

преди 2 години

А мамито къде е? Рони сълзи за мъжа и синчето ли? Или за болестите на мъжа си, които не му пречат да извършва тежки престъпления, но болен да търка нара в ареста не може. Най-долнопробна сбирщина двукраки. Към тях прибавям и всички мекоpi6ковtsi с психопатските коментари под статията.

55

Бъдеща булка

преди 2 години

Тръпки ме побиват- как е възможно да причиниш такава жестокост на най-близкия си, да нараниш за цял живот и детето си?! Моля ви, хората с опит, кажете ми за какво трябва да наблюдаваме в характера на бъдещия ни съпруг, защото се оказва, че преди брака сме със "затворени очи"?!

54

Анонимен

преди 2 години

Баси, убиват хора , хвърлят ги в тресавище в куфар, и питат за ПО ЛЕКА МЯРКА! Новата Мода в България. Всеки обвиняем ДОМАШЕН арест. В англия за най-малко нещо ги вкарват в затвора за месеци и години. В българия за най-тежки престъпления им дават домашен арест. Според Българските Закони, Всяко Лице Извъшило Престъпление но с малко по-вечко връзки е невинен по Закон. Баси държавата!

53

До 62 - изрод

преди 2 години

Точно така. Подготвил е убийството. Не сме наивни, той е интелигентен, работи в голяма компания, не е някой дивак и прошкяк да крещи и удря. От типа умен злодей е. Определено той и майка и баща му са с някакви отклонения.

52

Версия номер 12

преди 2 години

Значи, в дните след изчезването, много приятели/колеги казаха, че са били щастливи семейство. Това говори, че Евгения всъщност не е била щастлива, след като е имала друга връзка, с дете на шест години...Това говори също така, че този *** се е прикривал. Може би тя е забелязало нещо патлогично и се е решила. За съжаление, нямало в как да предполага, че той е луд. Може би е искала да го напусне, но заради детето, заради родителите... Причини много.

51

Сососито

преди 2 години

Ожених се, изневериха ми, мъчно ми беше, разделихме се без скандали по взаимно съгласие по моя инициатива, тя е със същия и имат две деца (живи и здрави да са им), аз срещнах страхотна жена и имам две слънчица у дома. Хора, нищо на този свят не е наше. Научете се да пускате лесно това, което иска да си иде.

50

До пецата

преди 2 години

Май си избиваш комплексите.

49

Изрод

преди 2 години

В началото си мислех , че е е било случайно...емоционален взрив.Но това си е било чисто хладнокръвно убийство .И то да убиеш майката на децата ти ...Комплексиран психопат! Изверг!

48

славянин

преди 2 години

''60-годишният бивш служител на ДАНС захвърлил куфара с трупа в тресавището, близо до пернишкия ТЕЦ.''Труп винаги се заравя в земята, колкото по-дълбоко, толкова по-добре, не се хвърля където ти падне! Явно тези от ДАНС са пълни ол.г.френи, не могат да съберат две със две!