27

Гроби Таласомо

преди 2 години

"Боже помози и помилуй", както казват ристиените;)))

26

Стоян

преди 2 години

До 21 бай *** И аз не се учудвам щом такива като учиндолските мутри, Галевица и мутрите и,безделника Ристьо ,Гномчето, бабикянчето,Хаджигенчо , Киро лъжеца,Асен крадеца,хазартчето могат да станат политици, Президент слуга на ченгета и олигарси.Каква държава сме ,какъв народ?Жалка картинка,със сбъркани хора,които не знаят какво искат.

25

Анонимен

преди 2 години

"Прозрачност", "светлина бре Гьоте, светлина", "свобода на словото" - грипенчовото "Разбойническо дело" по тошовски! Забелязвате ли колко се промени и правописът, и тонът на респондентите дори в Днес.-а, въпреки трольовската ***? Всеки грамотен тук е ИЗГОНЕН от радьовското задкулисие от всякакви други форуми, където дерибействат мОндьо-комунистите! Не че в Днес-а е по-различно, просто Админът е малко по-голям поспаланко!

24

пияница мистик

преди 2 години

Много го харесвам Хазарта и страхотни текстове пише. Личи си, че е интелигентен. Ама не ми хареса как от ДБ изведнъж се прехвърли в ПП

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14 " И после що Луна се кандидатирала за президент? Ми то всеки смахнат в тази държава вече иска власт, що Луна да не иска?" Властта - и пРЕЗИЛдентска, и Правителствена,след Априлския преврат е в ръцете на мОндрьо двугъзников, откакто цените започнаха да растат ГЛАВОЛОМНО - комунизмът се познава по ЦЕНИТЕ, остава поредния ФАЛИТ няа държавата. Този път обаче НЯМА как да го разберем от мутро-***-медиите - установяваме го само по глада и студа на РАДЬОВАТА зима.

22

Доктор WHO

преди 2 години

до Бай ХойЧуденето е мисловна дейност. Характерна е за бавно мислещите, но за хора които нямат разсъдък е медицинска категория.Ти си във втората!

21

истина

преди 2 години

Харвардският тарикат Кирито най обича шараните, които се хващат на гола кукичка. Само за два часа Кирито хвана голям шаран. Ъпсурт ще кажан някой, но е истина. Ицо хазарта трябва да забрави за готините мацки около него. В парламента ще е заобиколен от озлобени бабички. Честито .

20

истина

преди 2 години

След чалгата в политиката идва ред на рапа - Боже пази България!

19

значи

преди 2 години

Проф. Денков-министър. Ицо Хазарта-зам. министър. Освидетелстване от психиатрията кога?

18

Анонимен

преди 2 години

До Бай *** Я кажи кой е бил по-успешен премиер от Борисов в новата история на България? Слушам.

17

?!?

преди 2 години

Ще вкарат отглеждането на трева в образованието! Чудя се тоя професор наистина ли ще седне до Хазарта? Не престанаха да го гърчат Денков. Чорапа го ползва за партенка.

16

Издънкова

преди 2 години

Голям резил да ни управляват пора без висше образование!!!Голям резил е да купуваш личности и техните последователи за да спечелиш гласоподаватели в замяна на това ставаш депУтат!!!После ще гласуват това каквото им кажат а те изобщо не знаят в какво се замесват

15

Логично

преди 2 години

Логично е: ДС/КГБ ни докара: военен без представа за цивилни закони и демокрация за Президент, антиваксър за здравен министър, човек със спрян достъп до класифицирана информация за министър на вътрешните работи, данъчен престъпник за шеф на НАП, доказано от ОЛАФ крумпиран секретар по корупционните въпроси в ПреЦедентството, министърка на регионалното развитие бореща "корупцията с проектите" с две къщи за гости с крадени от ЕС пари и т.н. Защо да не си сложат и пълен проффан в Образованието?

14

Анонимен

преди 2 години

Кире,Кире гледах те сутринта,едно сложно съставно изречение не можеш да направиш,повърхностни знания и общи заключения,които могат да се чуят от всяка магазинерка!

13

Анонимен

преди 2 години

И после що Луна се кандидатирала за президент? Ми то всеки смахнат в тази държава вече иска власт, що Луна да не иска?

12

АнонимеН

преди 2 години

ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ПРОДЪЛЖАВАМЕ ИЗМАМАТА ДА ИМА НАД 100 ХИЛЯДИ ГЛАСА Е С ИЗМАМА НА ИЗБОРИТЕ! И ТОВА Е СЪС ГЛАСОВЕТЕ НА БОЖКОВ 50 ХИЛЯДИ ОТ ОТКАЗАЛОТО СЕ БЪЛГАРСКОТО ЛЯТО ЗА ДА ПРЕЛЕЕ ТЕЯ ГЛАСОВЕ В РАДЕВИЯ ПРОЕКТ КИРО МЕНТАТА!

11

Гласоподавател

преди 2 години

Другарю Кирчо, наистина ли си толкова слабоумем? Или може би смяташ българите за хора с ниска интелигентност... Наясно ли си колко смешно, пошло и безумно звучи всичко това....

10

Анонимен

преди 2 години

До Сузи "Оцеляхме 1997г, ще оцелеем и сега." Не знам дали го осъзнавате, но след всяко оцеляване ставате рЕзко все по-малко.

9

Анонимен

преди 2 години

До :-) И ПП и ДБ са руски проекти. По-добре си намери друго хоби: за политически анализатор не ставаш.

8

?!

преди 2 години

Тия започнаха нагло да ни се подиграват. Ицо Хазарта в образованието...това е пълен ъпсурт...