66

ЦИНИК

преди 2 години

Язе мислам на моаа *** акъл,че ко земим сопите сичко жа са упрай !

65

Антон, Враца

преди 2 години

Живота след преврата на военната хунта стана много тежък. Но имам чувството че най-лошото предстои.

64

Анонимен

преди 2 години

Честито на гласувалите за промяната!

63

Анонимен

преди 2 години

промяната е факт!

62

Петко

преди 2 години

Ползвайте метрото и няма да ви се налага да храните кошниците дето държите пред блока. Но за *** е срамно да се качи в градски транспорт, нищо че носи секънд хенд дрехи и скъсани чорапи, както и не може да си позволи да плаща по 600 лева всеки месец за спорт и допълнителни дейности на детето си.

61

Русата Златка

преди 2 години

ОФ, ХОРА НИЩО НЕ РАЗБИРАМ КОЙ ИСКА ДА ИЗЛИЗАМЕ ОТ ЕС?

60

Анонимен

преди 2 години

Благодарете на Еко-Зелените и Грета Тублерончето за високите цени на горивата, електричеството, храните и услугите, и не забравяйте роднините на Урсула фон дер ***! Бабката продължава да бръщолеви и настоява за заменяеми и еко енергиний източници (вентилаторите) но срамежливо не споменава, че Германия вече има СП-1 и СП-2, и се превръща в Централен Газов Хъб за Европа!

59

ЛЕЙДИ МИТЕВА

преди 2 години

Хей, Вие, Гербаджийски Дъщерички и Синчета, на Вас, милички не Ви ли се схвана д.парите от денсене по дискотеките, ама няма само чака рака, чака рака, чака рака с окрадените пари от нас гражданите, няма какво... хубав пример Ви дава Вашата Дуловска Модна Примадона ???

58

Анонимен

преди 2 години

В Ир. днес цената бензина е 1,56 ?, дизела 1,45 ?.

57

Анонимен

преди 2 години

до 59 - ти наред ли си? ЕС е единсвеното хубаво нещо което се е случвало натази ***...

56

Анонимен

преди 2 години

Като почнат протестите само моля да не се появяват ресторантьори, хотелиери, клеркове и пенсионери. Те поне намазаха от кризата - къде пари без работа, къде хоум офис пак без работа... търтеи всякакви... да не забравя и мнимите инвалиди че са към милион вече!

55

.

преди 2 години

"Така новото облагане ще доведе до почти двойното поскъпване на бензин и дизел, ако се сравняват със сегашните им нива, и от 2023 г. литър ще е към 4 лева, пише "24 часа"" - излизане от ЕС е единственото спасение!

54

Анонимен

преди 2 години

Владимир Путин обяви, че цената на газта за Белорусия ще се запази и за 2022 година на същите нива от 128.5$.

53

Ха ха

преди 2 години

3% шоков скок?!? Стига сте се репчили .Да погледнат Англата - 6 лв за литър ,,Petrol station selling fuel for £2.68 per litre" в вестниците там

52

Скачане

преди 2 години

Може. Сега е демокрация. Народа може да протестира и да скача свободно колкото си иска. Продайте си апартаментите за да има с какво да живеете, излезте на улиците, скачайте и протестирайте месец, два, година, 5 години стойте на улиците и протестирайте. Сега е демокрация, всеки може да протестира.

51

Анонимен

преди 2 години

Президентът Румен Радев с инициативата си Три Морета гарантира ядрени инвестиции от страна на Русия когато тук загърмят искандерите от Крим.

50

Анонимен

преди 2 години

народа, ако не скочи, ще плаща

49

Анонимен

преди 2 години

Правителството на натовеца Радев подари 34 милиона евро народни пари на фалирала косовско-албанска фирма уж да строи завод за ел коли в Ловеч, толкова измислени че никой няма да ги купува, а и те изобщо не смятат да правят завод.

48

Анонимен

преди 2 години

Президент Радев печели безапелационно още на първи тур!

47

Анонимен

преди 2 години

По днешната цена на тока на борсата личи ,че Президентският беполезен хрантутник и храненик на БКП с функции единственно в тоалетната докато не докара цената на тока до 2000лв няма да свали жалкото си юмрюче и сведе кривият си чуфутско ненормален нос -надолу па макар и народа с шутове да го изкара и изгони има няма месец от днес броено от сградата която е узурпирал този ненормален селски бек.