48

Колко много

преди 3 години

Крак и Херо и Дракон гори в момента бедна ти е фантазията. Това е жаргонно за Хероин за смъркане, Хероин и Опиум .... Толкова много, че не си забравил за 25 процента от населението дето е пробвало или е зависимо от това ...

47

При толкова тежко

преди 3 години

Въоръжени цивилно население тука ще е кротко ние оръжия нямаме, вие се погрижихте за това, но във великата САЩ скоро не е имало гражданска война. В смисъл някой път човек трябва да направи голяма крачка назад за да избегне плаващите пясъци и пропастта пред него ама нееее .... *** крачка напред - *** много ....и после банкрут. А толкова се кефехте като върнахте тоя нацист тука, а сега се чудите как да се отървете от него ...Имам предложения - требват 20 патрона 9 калибър и един пистолет .

46

Знаеш ли що?

преди 3 години

Знаеш ли защо са 50 милиарда щетите от всичките изгорени макови полета върху вас? Дори да спретнете втора война на Афганистан и пак да вземете тая територия - поне три години рекичката от дрога спира, цените до тавана, абсистенции, клиники, изблици на зависимо насилие ....

45

Втората причина:

преди 3 години

Е следствие от първата - значи хайде всички да станем като САЩоамериканците защото имат 2000 ядрени бойни глави или РФ имат 4000.Кажи на рибата - стани слон и хиляда пъти да и го кажеш няма да стане слон.И да я убиеш пак няма да стане слон. И това правите който не ще да е като вас го убивате. Защото не иска да е като вас, а да си запази различието на културната принадлежност. И тези различия водят до произволни мутации , които водят до еволюция...Толерирате религиозното над светското от интерес

44

Анонимен

преди 3 години

целият свят доста самоуверено направо зачеркна толкова цивилизации и техните градове преди това а и по същото време.

43

Зенахирим

преди 3 години

Чудя се как все още има хора, които вярват, че ние отиваме на запад образно казано. Точно обратното се случва: Запада идва на Изток и тъкмо почват да го осъзнават. Не те нас превзеха, а ние превземаме тях вече необратимо. Въпроса е кога точно трябва да се спрем, за да спрем мигрантите, които някой целенасочено подбутва.

42

Анонимен

преди 3 години

Не е задължително да ни залеят бежанци. Винету каза, че можел да ги спре. Може да го назначат за министър без портфейл по въпросите на имиграцията.

41

Тъ

преди 3 години

Нас ни чака същата участ. Ще се напълним с араби и Африкаци.Само, че Германия е социална държава, а ние сме неолибералната помийна яма.

40

Анонимен

преди 3 години

Същият репортаж можеше да го направи в източна Германия (бившото ГДР). 100% щяха да му кажат същото, ама не е интересно, щото не са толкова бедни, колкото в България.

39

Анонимен

преди 3 години

Типично парцалче на Дойче КомунВеле"Преди беше по-добре, имаше ТКЗС-та, хората имаха работа..." - тоя дедо ако чака на държавата да уреди неговото благополучие в живота, дълго ше си почака, трагедията на соц. поколението, хора отвикнали да вярват въвъ своите сили и умения и да разчитат не себе си."Финансови помощи от държавата почти няма" - ако имаш 2 крака и две ръце, и не си болен, държавата не ти дължи нищо, с какво си повече от всички други?

38

Анонимен

преди 3 години

България все-още има едно огромно предимство пред запада и това е, че ... все-още няма много черни, жълти и араби ... но виждам, че нещата се променят, и скоро ще ни залеят и край с България !

37

До Дамилапа Техуя

преди 3 години

Ти си типичен пример за това нали така?

36

Анонимен

преди 3 години

Дали сме по близо до германската дисциплина и организираност или до руската разхайтеност и безхаберие... та оттам и резултата и качеството на живот.

35

Анонимен

преди 3 години

Германците няма да стискат зъби. Последно правителството на Германия вече иска 400 000 емигранти да заменят изчезващите германци . Цифрата много бързо взе да расте. Германия иска да взема тези хора от източна Европа ама то там стана по лошо и от тука .Хубавото на запад е че се дават социали и субсидии . Сега може да спрат да дават и всичко пропада . Край на ЕС и измислената западна ,, демокрация ,, Там няма ли социали и субсидии няма ,, демокрация ,, :))))

34

gfr

преди 3 години

а така, африканците и азиатците в Германия , а Германците - в Бтлгария - е***ти оправията

33

Анонимен

преди 3 години

Победихме Русия през 1917 година, а германските загубиха Западния фронт след една година.............На френска територия загубиха войната.................Прехвалени са германците. кофти хора, кофти държава...........Фанатици без ум.

32

Анонимен

преди 3 години

Социализмът построи България. Когато бяхме с Германия през капитализма, губехме територии, нямахме индустрия. Германия ни крадеше, както днес ни краде САЩ. Германски самолети, германско оръжие срещу жито, тютюн, кожи...................Германия днес пак ни краде при новия капитализъм.

31

Анонимен

преди 3 години

Въобще не ми пука, че *** щяла да стиска мандата до 31 септември. Колкото и пари да открадне от актуализирани бюджет тя винаги ще си остане жалка пропаднала лъжива крадлива комунистка.

30

дядо Фуци

преди 3 години

И бре де бре. Гледам Пиринк Фолк, сипвам си ичкия и ми е кеф. Не ми дреме за германците.

29

Кал-Ел

преди 3 години

Абсолютно всяка вечер вървя по 10-15км с кучетата ми. Преди пландемията съм наблюдавал и години наред не съм виждал патрулка. Каква престъпност? Щом няма мигранти, няма престъпност. Разходката ми включва места като алеята под централните гробища, където съм забелязвал млади момичета да се прибират сами в 3-4 сутринта. Иска ми се да видя как това ще стане в градове като Берлин.