103

Анонимен

преди 3 години

всичко което се случи около вируса, преди година и половина беше конспирация, конспирацията се оказва истина...и хората още спат

102

от Израел

преди 3 години

Ваксиниранете мреме като Мухи - моля Спасете ни, това е Холокост!

101

Робърт Кенеди Младши

преди 3 години

Вече и Господ не може да ви помогне със Задължителна Ваксинация и Удобрена Файзер Мутаген!

100

Анонимен

преди 3 години

Антиваксъри пазете се повече, че намалявате.

99

Анонимен

преди 3 години

Жалко а всичко това може да се реши само с една ваксина.

98

От Берлин

преди 3 години

Сега да ви развесели с една история от вчера. Разказана ми от една позната, работеща в старчески дом :- Неин колега, е писан от два месеца болен от Корона, защото на всеки тест излиза позитивен! Той здрав като надървен,,... Й", но наказан да стои в карантина до следващият тест...!? Съдба..

97

Клоунски Свят

преди 3 години

Айде сега да побъркаме вакс троловете ...Аз съм си избрал ПРЕПАРАТА с който да се ваксинирам, препарат който дори ВИЕ не сте чували че съществува, за който почти нищо не се говори по продажните медий, одобрен е от EMA преди 20-ина дена (4-ти или 6-ти Август) - NOVAVAX - нито има РНК, нито има маймунски аденовирус - просто белтък и адювант за да предизвика реакция срещу белтъка.Вкарайте ми NOVAVAX (има квота за евротолерасткия союз за 100 млн дози), ПРЪВ ще резервирам дата

96

Анонимен

преди 3 години

До 148. А Астра-Зенека не е ли европейска, умнико?

95

Кукловодител

преди 3 години

Ти наистина не си собственост на държавата, а с НАША собственост! Ясен ли съм?

94

Анонимен

преди 3 години

До 145 Кво Септемврийско въстание, бе? Не е имало въстание, а брутален преврат, извършен от съветската армия и слугите й предатели в България. Ти за такова ли "въстание" си мечтаеш, антиваксерче?

93

Владислав Милев

преди 3 години

И как ваксинираните за ден се удвоиха? Вчера бяха 1 100 000 днес над 2 200 000 ?

92

Анонимен

преди 3 години

Броят на тестове расте също с голяма скорост.За първи път се правят около 30000 теста. Това не се коментира.До края на седмицата ще станат и 40000. Нормално е колкото повече тестове да се правят, толкова повече и случаи да се откриват. Да не се забравя, че на тези, които имат положителни тестове има правят няколко, от които поне още 2 са положителни. Чисто математически отдавна сме достигнали над 50% от населението се е срещало с вируса. Сега в момента печелят тези които се занимават с PCR тест

91

Анонимен

преди 3 години

Що не са ваксинирани? Това е въпросът от 8 месеца насам. Послушахте някой познат антиваксър???

90

Анонимен

преди 3 години

Няма да се ваксинирам с наличните американски бълвочи направени от днес за утре. Непременно ще излязат и европейски ваксини надявам се по-ефикасни от краварските но никога с американско никога.

89

Анонимен

преди 3 години

Такъв терор не е имало ни по времето на Хитлеризма ни по времето на Комунизма !!!! Доброволно , ама Ти ограничаат правата ! Живота във крайна сметка си е мой и НЕ съм собственост на Държавата !

88

Анонимен

преди 3 години

Ей, аз трябва да си махна пироните от счупения крак и се обаждам на професора да питам кога, а той ми вика да чакам, че имало коронавирус и отделението е изцяло коронавирусно. Ама крака ми е крив и подут от тия пирони и не ме вълнува никакъв коронавирус.

87

Светозар

преди 3 години

Ваксъри, има да чакате да се ваксинираме. Свърши вашата. Дотука беше. Ако пробвате принудително, ще има ново септемврийско въстание. Може и пак да е на 9.09.

86

Мориарти

преди 3 години

пак е прав, хейтърите вият и реват като вълци на пълна луна. Човека ви каза - за четвърти път, теорийките ви, с които мъчете да оправдаете поведението си, ще изтекат в тоалетната. След което ще ги извадите оттам, ще ги завиете в целофан, за да не миришат и отново ще ги пробутвате за шоколад, защото това вътре било кафяво. За четвърти път чукът удря дебелите кратуни, казва Мориарти и нищо не следва от това. Кой сега е виновен за голямата смъртност - пита Мориарти.

85

ахХАХхахХАХ

преди 3 години

"Днес 10000 парчета от вас ще тръгнат към мед. пункта в 10 километрова колона да се боцнат!"......................И като се събуди, видя че си спал на отворен прозорец, краката отвити, а дупето захапало чаршафа.

84

Анонимен

преди 3 години

"Аз от както се боцнах забравих за този вирус"..........................Аз просто спрях новините и тъй като никой навън не спазва мерки, вируса просто изчезна и без да съм се ваксинирал. ;)