15

Зозо

преди 3 години

Рундю е чист талибан. Разбива държавата. Лъже и нарушава конституцията постоянно.

14

Куранян

преди 3 години

Радев, не всички са в подкрепа на рейтинга ти, усещаш ли?

13

Анонимен

преди 3 години

Консултации??? Ама много рано се сети, бе радев? Защо при предишните избори не направи истински консултации, а само уж консултация? Защото искаще да управляваш като цар чрез служебно правителство, нали? Като откраднахте парите от бюджета и тези за строеж на пътища с крадеца съден в Англия, с канадския нагъл измамник, с онова нещо без лекарски права, с уж архитектката, с дамаджаната, културиста и носача на ковчези съсипахте всичко ...се сети на конс. съвет, за нац. сигурност и консултации?Импийчм

12

Анонимен

преди 3 години

Бих предложил на президента и съветниците му да престанат да ни губят времето с шикалки, а направо да поканят любезно на преговори господин Божков, господин Прокопиев, по-умния от братя Бобокови, господин Арабаджиев, господин Банев, господин Цветанов (не физкултурника, КТБ) и още когото сметнат за важен от шайката олигарси. Хората потрошиха толкова пара да стигнем до тук. Не ги пренебрегвайте, да не рапате кокаляшката. Това президента и съветниците.

11

Анонимен

преди 3 години

Воят на герберасти, ченгесаци и калинки е симфония за моите уши, а звукът от изчегъртването им е като звукова терапия.

10

Анонимен

преди 3 години

Президент Радев лично се заема със задкулисието.

9

Зозо

преди 3 години

Хахахахаааа Рундю е пътник, няма кой да му напише празен чек. Да се оправят оня опуления и Киро канадеца :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

8

Анонимен

преди 3 години

Какви консултации бе, брат. Тя кризата вече е тука, те още се уговарят като младоженец на дупена булка на сватбата. Нали не вярвате, че като се събере тълпата пред Президентството полицията ще пречи много усърдно да ви докопаме? А веднъж като ви натиснем ще ви напукаме *** глави, да си знаете нататък да не се захващате с работи, които не можете да вършите.

7

Анонимен

преди 3 години

ЗНАЧИ ИТН----СА САМО ПАРТИЯ ЗА ПАРЛАМА...ХАХАХААААА..ЩОМ ПОДАРЯВАТ ПАРИ НА ХОРА С ЧУЖДО ПОДАНСТВО!!!!

6

Анонимен

преди 3 години

Създава се революционна обстановка: висините не могат, низините не искат. Значи почваме първо от пощите, банките, транспорта, интернета, масмедиите. Натам ще национализираме частните бизнеси, ще направим текезесета, комбинати, АПК-та и така. Ще вземем тежката техника от земеделците, ще им купим кофи и мотики. Ще въведем и заслужил артист, а за най-заслужилите активен борец против статуквото, както и заслужил демонстрант, а битите такива ще издигнем в президиума на партията на Радев.

5

Ами,да....

преди 3 години

АКО ИТН ПОДКРЕПЯТ ПРЕЗИДЕНТА И МУ ХАРИЖАТ 1,2 -милирда лева БЮДЖЕТ----ЗНАЧИ СЛАВИ ИЗОБЩО НЕ МИСЛИ ДА УПРАВЛЯВА, А Е САМО " ПОДСТАВЕНО ЛИЦЕ" НА ВЛАСТТА!!!!

4

Бонго Бонго

преди 3 години

Всичко е парлама, за да се оправдае, че е свикал кснс, след 1.5 година.Къде е кснс за ковид като започна?Къде е кснс за убитият ни майор в миг 29?Къде е кснс за протестите, които заразиха и убиха хиляди български граждани,а вместо това ги извика и подбуди с юмрук????

3

Анонимен

преди 3 години

Не живеем ли във светлото бъдеще на фигуранта. Герб не е ли изчегъртан?

2

Анонимен

преди 3 години

Консултациите са излишни. Никакви мандати повече. Пподължававе със служебното правителство. Парламента го разпускаме и отменяме президентските избори. Ще го мислим кога Президента Радев стигне достолепната възраст на колегата си Джо Бадън.

1

пияница мистик

преди 3 години

А??? Ама каква криза. Не живеем ли в новото време на промяната, където статуквото е изчегъртано от лошите ГЕРБ и дадено на чалгопитеците и комунистите? Нали за това бяха метежите бе, Фигуранте Черепов?