12

Анонимен

преди 3 години

ДНЕС, то това за задържания действащ служител на ДАНС беше изнесено с новината още сутринта от всички медии явно без вашата. Значи, да обобщим евентуално с третата новина- задържани са бившия шеф на ДАНС, настоящ служител на ДАНС и президентът на Витоша Бистрица(тигрите на Бойко).

11

Totenkopf

преди 3 години

В държавата на Мутрите е така!

10

До 5

преди 3 години

Това, че е имало член на ловната дружинка не значи, че са имали разрешително за лов. При всеки ловен излет се издава бележка от председателя на ловната дружина без такава ловът е незаконен. И доколкото знам нощният лов е забранен. Значи са си бракониери отвсякъде.

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5 ... Това ,че си член на ловна дружинка не ти дава право да ловуваш когато и където си искаш ,за лов се издава отделно разрешително .А те вероятно са си прострелвали пушките в гората и прасето случайно е пресякло пътя на някой куршум и сега какво да го оставят в гората ли :)))))

8

Анонимен

преди 3 години

Такива са ГЕРБ кадрите. Потъпкват законите които самите те гласуват. Закърмени с кражби и измами

7

До 1

преди 3 години

По-скоро ДАНС е пълен с футболисти. Треторазрядни.

6

Рангел

преди 3 години

До продажника ШибиРиби: Когато и на теб ти дойде реда рогач такъв, Рашков те набута зад решетките, тогава други песни ще запееш . . .

5

Анонимен

преди 3 години

Добре де, що за неумни пишете статии. Твърдите, мъжете са нямали никакви разрешителни за лов, а по надолу се оказва, че единия е член на ловна дружина.Излязли на нощен лов, но ще се прави провека кога точно е убито животното.А в ловното стопанство може и да си платиш.

4

От прокуратурата

преди 3 години

Това е клевета прасето се е самоубил след като е отнело карабината на бившия дансаджия. Групата се е опитала да го спаси като го транспортира до Пирогов за да му окажат спешна медицинска помощ.

3

ШибиРиби

преди 3 години

Само не разбрах какво общо има Бойко Борисов че тоя тъпан Рашков го споменава.

2

Анонимен

преди 3 години

Браво на РошкоФ!

1

Анонимен

преди 3 години

ДАНС -аджия в един отбор с Борисов да ритат мачле. Ето как изтича инфо от данс към хунтата. Значи не само шефа на ДАНС е за махане, има още гербелунгели там, а и не само там.