25

Няма такъв народ

преди 3 години

Това, че тая се изказва, само закопава учиндолеца още повече, ха ха ха, ГОЛЯМО ШОУ!

24

Ники Василев

преди 3 години

На некадърния български народ 30 години никой не можа да му угоди. За едно е прав Борсиов, матряла не става. Това се вижда и при футболните национали, който и да е треньор като няма матрял резултатите са плачевни. Или да го кажем по народному да може и тези с албаснки реутани да го загреят - от изветрял матрял хубава и силна ракия не става.

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21...Един доказан компромат да ни посочиш...Нека се допитат до по-старата генерация емигранти във Великобритания които биха могли като свидетели да посочат факта около постояното жителство на Николайчо и Миленчо в българското посолство в Лондон, на народната софра! Синчето на "царя", Кирчо вдигаше пишни партита, пак на народна софра под опеката на тогавашния посланик Джон Атанасов! Питайте, питайте и ще ви се отговори!

22

Анонимен

преди 3 години

Подмяната Слави , хак да ви е малуници

21

Анонимен

преди 3 години

Някой си се изпуснал в ефир и сега всички коментират миризмата.

20

Анонимен

преди 3 години

Алоооо БТК?

19

Анонимен

преди 3 години

Предложените знаят ли, че са кандидат министри, че нещо много набързо е сглобено предложението. Славчо е ясно, че кадри няма. Кой ли му е услужил с такива?

18

Arbiter Elegantium

преди 3 години

"Предложеният премиер е противополжен на предишния": Да, но при предишния работите вървяха. Това означава ли, че при новия каруцата ще спре в блатото?

17

Анонимен

преди 3 години

С какво издържа Чалгаря кабеларката си?

16

Анонимен

преди 3 години

Един доказан компромат да ни посочиш.

15

Анонимен

преди 3 години

До Юнак без рана 17...Да живееш в българското посолство в Лондон през 90-те години докато се образоваш не е ли компромар?? Кой друг като него би могъл да си го позволи освен ако не е от "придворните"???

14

Анонимен

преди 3 години

Мадридския крадец го замениха с Учиндолския!

13

Нагъзян Изотзадзе

преди 3 години

Целта на Слави Трифонов не е да има правителство, а точно обратното! Слави Трифонов е влюбен в Румен Радев и Бойко Рашков и ще ги остави на власт на всяка цена! Всъщност, това искат и останалите без ГЕРБ! Радев и Рашков за вечни времена!

12

Юнак без рана

преди 3 години

Съгласен съм, срещу Ники Василев не е имало компромати, докато срещу тиквата доказани компромати колкоото щеш и във нормална държава всеки един от тях щеше да е достатъчен за политическата му смърт. Обаче понеже *** не смята така продължава да е последен във всички класации.

11

Що така бе

преди 3 години

подменяте вота на народа - хората си искат Славчо за министър-председател. Той е като от калъпа на Бочко изваден, ама набързо и малко се е поразтегнал. Ние сме си навикнали на този модел.

10

Анонимен

преди 3 години

Преди спрягаха за министър председател Ива Митева, а сега този. *** ги разбери.

9

Нане

преди 3 години

Заради хора, като тоя и пръванова, боци дойде на власт с пълно мнозинство 2009 година...Толкова ги ненавиждаше Народа...))

8

Анонимен

преди 3 години

До Към Първанова 6Тя е от първия кръг около Н.Василев, този преди 20г. при идването на НДСВ

7

Анонимен

преди 3 години

Българския народ така и не разбра простичката схема на комунистите от Държавна сигурност-подмяна,нови лица,подмяна,пак нови лица и така до безкрай.Проблема е един -Лустрация ,както направиха Полша ,Чехия-вижте къде са те и къде сме ние.Всички които имат и най-малката връзка с режима вън от властта ,съд и присъда.Сега избрахте Слави получавате хора свързани пак с БСП,ДПС,и очаквате да са честни коректни,да има развитие и така нататък.

6

Анонимен

преди 3 години

Не си губете времето да публикувате глупости... Правителство на ИТН няма... няма и да има..