235

Щерю

преди 3 години

"От противоепидемична гледна точка е възможно да се изисква ваксина за някои професии", твърди д-р Кацаров. - Това е изнудване и нарушение на човешките права!

234

Бай Данчо

преди 3 години

Кратко разяснение за вас - Целта на елита е вие да сте объркани, за да може Covid ситуацията да бъде още по-заплетена. При такава ситуация, всякакъв сценарии може да бъде разигран или накратко казано - очаквайте есе/зима като предходната. Не четете и не вярвайте, не се психясвайте четейки не само бг, но и световни медии, а живейте здравословно и без излишно напрежение.

233

до 240

преди 3 години

Да, но второто с крематориума или гробището не е задължително. Между другото изработваме нова ваксина срещу спин, имаш ли желание да ти я изпробвам, вече си бил опитна мишка ?

232

Анонимен

преди 3 години

Някой дава ли пари на пушачите да спрат да пушат? На алко_холиците? На нар_команите? Някой дава ли пари на хората, за да си правят профилактични прегледи за рак, диабет, за заразни болести? Ами за поставяне на други ваксини, а не против Ковид? Щом отговорът е "не", значи възниква друг въпрос. Защо на държавата уж й пука, дали ще умрем от Ковид, а не й пука, че ще умрем от нещо друго? Извод - На никой не му пука, дали ще умрем, а дали ще си сложим ваксина и то точно срещу Ковид, а не друга. Защо?

231

до 238

преди 3 години

Ти на луд ли се правиш ли да ?! Имам предвид, че един ваксиниран е двойно по-опасен защото спазва или не спазва мерки, той би могъл да зарази околните без дори да разбере. Ако не си схванал другия път ще ти го обясня пак.

230

Анонимен

преди 3 години

До 235 --- По-добре опитна имунизирана мишка, нежели клиент на крематориум в някое гробище.

229

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 234 "И бебетата знаят ,че масовото ваксиниране всъщност е третата фаза от проучването на ваксините ." Ти явно знаеш по-малко и от бебетата. Третата фаза е проведена отдавна.

228

Анонимен

преди 3 години

До до 229/235 "Ей тарикат, ако не знаеш да ти кажа, че ваксинираните са най-големите преносители на вируса, защото те не знаят пренасят ли го или не." Мисленето не ти се удава. Не "знанието" води до предаване на вируса, а това дали спазваш предпазните мерки или не.

227

+++

преди 3 години

Добре де защо никой не говори за преболедувалите.Ние в коя категория сме.На нас кой ни плащаше лекарствате,та на тези които се ваксинират да им се дават бонуси.Това е въпрос на избор или боледуваш или се ваксинираш.Защо едните ще са привилигировани а другите кучета ги яли.

226

Оберщурмбанфюрер

преди 3 години

Не е вярно, че във Великобритания имунизациите не са задължителни: лекари, медицински сестри, чистачи и чистачки в болници, санитари, ония фелдшери от A&E, стоматолози, мед.сестри работещи в стоматологиите, на рецепцията, в хотели, мотели, шелтъри, хостели, в социалните служби и т.н. имунизациите са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ. Пак казвам: "Моля, НЕ лъжете наивните читатели!"

225

до 229

преди 3 години

Ей тарикат, ако не знаеш да ти кажа, че ваксинираните са най-големите преносители на вируса, защото те не знаят пренасят ли го или не. Но за Вас наистина не е лошо да ходите по плажовете на Испания и т.н. защото не знаете дали ще ви се случи случка след време защото сте били опитни мишки...

224

Анонимен

преди 3 години

"Чл. 29. (2) от КРБ - Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие. " . И бебетата знаят ,че масовото ваксиниране всъщност е третата фаза от проучването на ваксините . Защо властимащите принуждават хората да участват в експеримента. Как ще гарантират , че човек живеещ из провинцията , ще получи адекватна и навременна помощ при тежък страничен ефект

223

Третата Ваксина

преди 3 години

С третата ваксина ще бъдат премахнати някои негативи от първата и втората. Това напомня за филма на Холивуд "Срещи от ТРЕТИ тип"... Та така и с ваксините.

222

Вяра Димитрова

преди 3 години

Дават на пенсионерите по 50 лв - та да са доволни и да гласуват, а сега като изтича срока на ваксините по 50 лв - да се ваксинираме.А Пфайзер и Бионтех искат да им се одобри и задължително 3-та ваксина.Защо ли?

221

Анонимен

преди 3 години

Кацата е голЕм министър. шъ ни подкупва с 50 лева. Ами че по-добре да взема 100 лева и да гласувам за правилната партия. така имам по-голям кяр.

220

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 225 В голяма грешка сте колега. Цялото ми семейство е ваксинирано, вкл и децата - тийнейджъри, можем да ходим където си искаме, разполагаме със съответните документи за ваксинация и летим де ни сака душата. Другият месец запрашваме за Марбея, Испания, за да се заразим с новия вирук, отмаряйки връз златистия пясък на плажа. Не искаме да виждаме неваксинирани жертви около нас, разни антиваксъри и прочее, за които домашният арест е желателен, за да не разнасят "несъществуващите" щамове.

219

Анонимен

преди 3 години

Що така серазбързахте с трети ипети дози? Нека видим на есен как ще сеотърват от всякакви болести тези, които вечесе подложиха на медицинския опит. Некапроследим какще им се отразят инжекциите, все пак. То така, пред 2-3 месеца - игла, става съвсем безсмислено и все по-малко шарани ще ловите. Ама май не ви стиска да проследите дали тия "ваксини" имат изобщо някакъв положителен ефект да предпазят от ковид, а?

218

Оберщурмбанфюрер

преди 3 години

В НРБ след източване на половин литър червена течност от телата на трудящите се пролетарии даваха по един шоколад "Крава" и бутилка "Оранжада", лиценз на британската Шуепс (Швепс) Капиталистите са им хванали табиета. Добри ученици се оказаха.

217

Анонимен

преди 3 години

Да се забранят с норамативен документ гражданските договори в здравеопазването. По този начин ще се ограничи т. нар. туризъм между болниците на участниците в различните видове комисии, комитети, включително и онкокомитети. Най-вече това са изявени партийни функционери и "хабилитирани лица", които след това нямат и спомен за консултирания от тях пациент!!!Това е начин на източване на здравната каса без реална полза за пациентите.

216

Анонимен

преди 3 години

газ им тече на ваксърите колко много са се подлъгали с ваксината да си я боцнат