8

.

преди 3 години

Изтекъл е, изтича и ще изтича. Нека ви издам една тайна - с момента се подготвя пускането на изцяло друг вирус, далеч по-зъл от сегашния. Да си знаете...

7

Анонимен

преди 3 години

Да се раднаме че поне е китайски понеже ако беше с друг произход щеше да убие поне милярд.

6

Анонимен

преди 3 години

Със сигурност е изтърван от лаборатория. Няма как вирус с естествен произход да е толкова перфектен и да поразява почти всички органи и системи и да оставя толкова трайни поражения. За починалите отделно ..А за историите с прилепи и пазари и т.н. Може ама в приказките

5

Анонимен

преди 3 години

Тоя въпрос трябваше да го задавате преди година и половина. Но тогава се триеше и цензурираше. Сега е време за въпроса - безопасни, ефикасни и нужни ли са ваксините за ковид? - Но сега този въпрос се игнорира и цензурира.

4

Анонимен

преди 3 години

Как ще е изтекъл от лаборатория? Бай-шиле докато яде сурови патки на село го хвана от щъркел болен от Ебола, който е изял жаба болна от грип която пък е изяла муха от устата на прилеп болен от треска и СПИН и други болести. Така няма виновни, защото не е лаборатория а прилеп виновен - върви търси прилепи и доказвай как се спират икономики, как се печелят милярди от ваксини на компаний които имаш предварително участие. Нито една голяма фармацевтична компания не произвежда ваксини, а някакви нови.

3

Патриот

преди 3 години

Лицемерие и двойни стандарти! Само в САЩ е пълно с лаборатории за вируси, има щати с по 5-6 такива! В Западна Европа също! Ама за това не се пише!

2

Анонимен

преди 3 години

Ковид беше създаден в лаборатория в Китай и постигна целта на Китай да бъде внедрен Байдън. Тръмп беше забранил вноса на доста китайски марки техника а Байдън превърна Сащ в разграден двор.

1

Анонимен

преди 3 години

Измама! Това е ковидът