18

Мария

преди 3 години

Стига с това възвеличаване на артисти и спортисти. Като е изиграла рискова роля и се е пожертвала горката, да не е ставала артистка. Можеше да е лекарка там е най-спокойно и безопасно.

17

Дончо Тръмпов

преди 3 години

Славуца да я покани я чалгапартията си...или пине Агент Иван-продавача на пасоши...

16

Анонимен

преди 3 години

Това щеше да е върхът на падението, ако беше спечелила тя. Нищо лично, но и филмът, и нейната роля в частност не заслужават каквито и да било отличия. И не мисля, че има значение, че е българка, ако ще и лична приятелка да ми беше, оценката ми щеше да остане същата. Оценявам изкуството, а не кой откъде е и колко ми е близък на мен.

15

Aliosman

преди 3 години

Момичето изигра рискова роля, в която се застрашаваше живота й многократно. Интересно ми е, на колко от вас щеше да им стиска да се изправят в такива ситуации, при положение, че в САЩ полицията първо бие, после пита. А и големи моралисти сте станали. Кой знае какви ги вършите, но тук сте страшни пуританти, в Анадола няма такива. Според вас какво може да играе само - монахиня, домашна прислуга..направете списък.

14

Гошето

преди 3 години

Филма е слаб и не заслужава никакви номинации. А ролята на нашата сънародничка е да ръси цинизми - авторът на сценария е много зле.

13

Надя

преди 3 години

До ИцоДа бъдеще на порно ....

12

A3

преди 3 години

dobre che ne uspja. ne sam gldal filma shtoto twa e warha na zapadnata prostotija. ama ako towa e ideala za dneshnata bulgarka ...

11

Рфгу

преди 3 години

Ей за това никога няма да се оправим.... то бива злоба и тъпотия само от Бг. Хора ако си гледате вашата купичка ще сте ок, ако сте в чужбина никой няма да ви търпи Бг тъпнята, ако искате да успеете бъдете положителни и не само мрънкала. Като общество сме 0, айде научете се вече, че животът не е 45г. комунизъм, 30 г преход, а е аз съм лъв, а не овца. Приятен ден

10

IQ 2.28

преди 3 години

да включиш наща и розамунде пайк в едно изречение, засягащо актьорска игра, се иска смелост.

9

К. К.

преди 3 години

По-отвратителен филм от Борат-2 не съм гледал в живота си, а "политкоректните" му дал Златен Глобус... Невероятна гнъс, а българското участие в него е голям срам за българската интелигенция!

8

SS

преди 3 години

Тази ме дразни повече от вируса, добре,че се свърши !

7

Анонимен

преди 3 години

само с покажи си ... не става

6

Анонимен

преди 3 години

Тази роля на Бакалова е срам и авра за България , българите и родния език.

5

dmx

преди 3 години

Както тя си врътна задните части пред възрастния човек, че ще закачи нещо младо, така и Холивуд си врътна малко ***, че ще и даде Златен глобус

4

Българин

преди 3 години

Браво на нашето момиче и успех следващия път

3

Анонимен

преди 3 години

Фаворитка е била само в някои български "медии".

2

Кукуку

преди 3 години

Как ще е била фаворитка бе!?!??Вие откачихте ли?Политкоректната и номинация ,не я прави нещо дори близо до фаворит.Фаворит може да е само за МАлинка,или порно .

1

Ицо

преди 3 години

Самата номинация е огромен успех. Млада е, бъдещето е пред нея.