13

Д-р Коронис Кауза

преди 3 години

Абе важно е да си нашаткате ваксините и всичко ще се оправи. Ще придобиете защита към Ковид и всички други възможни видове грип...до 6 месеца и следващата ваксинка, която ще платите за стотици милиони с данъците си. Пък ако все пак ви лепне нещо, то не е по вина на бай Бил и Пфайзер, щото сте подписали декларация и вероятно не сте си носили маската правилно.

12

да знаете

преди 3 години

Тази сводка вече е безсмислена.

11

Доц. Дамян Илиев

преди 3 години

"излекуваните са 744"Кой ги излекува и с какво лекарство? Официално няма открито лекарство или доказала се методика на лечение (преливане на кръвни плазми и прочие), които да са ефективни при Ковид. Защо имунната система на човека е тотално игнорирана от съвременната медицина на фармацевтичните корпорации и бялата мафия?

10

Размисли и Старсти

преди 3 години

Страшен вирус върлува, но на изборите трябва да свалим маската в ЗАТВОРЕНО помещение за да видят дали сме ние!В крайна сметка, СТРАШЕН ли е "вируса" или НЕ?!

9

Умбрела Корпорейшън

преди 3 години

Чакаме новия щам Зомби

8

Анонимен

преди 3 години

Беее беее

7

Джордж Оруел

преди 3 години

1984....1984...1984...1984...1984...1984...1984...1984...1984...1984...

6

Анонимен

преди 3 години

Психиатър към пациент: - Поздравявам Ви! При Вас се забелязва голям напредък! - Какъв напредък? Преди половин година бях Наполеон, а сега кой съм? Никой

5

Handel

преди 3 години

Поредната измама на бялата мафия. Преди го наричаха "заразени", а сега "новодиагностицирани" и хората си мислят, че това са болни. А е точно обратното - това са ИМУННИ. Това са хора, носители на вируса - но не са болни. Което означава че или са преборили инфекцията, или са преболедували без симптоми или с леки симптоми - и при трите случаи вече имат имунитет.

4

Анонимен

преди 3 години

До 3 Годжи ти ли си ? Ще ни затвориш ли Наполеоне

3

до 1

преди 3 години

Не вълнува никой, ама в Гърция ги затварят като кокошки в курник.Да не стане и тук, защото не ни вълнува.

2

Зоро

преди 3 години

Спестиха 500 случая. Трупането за вторник започна от петък.

1

Анонимен

преди 3 години

Това не вълнува вече никой..