63

1

преди 3 години

Е, отказал му е във Фейсбук.Сега, след като приключи частта за пред медиите и обществото, ще си чукнат една среща и ще се разберат кой от хората на Шейха коя листа на Славчо ще води.И на двамата паричките им идват от едно и също място.

62

Анонимен

преди 3 години

Ще гласуваме за Божков на тези избори.

61

Анонимен

преди 3 години

Самия факт от колко години се прави безплатна телевизионна реклама на партията на Слави от герберските диктаторски телевизии, и че го активират точно когато ГЕРБ е на дъното на всички дъна показва ЧИЯ МУТРОМЕТРЕСА Е ТОЯ КОМИК. Не гласувайте за поредния безмозъчен вожд на антибългарска партия от продажници на бъдещето на вас, на родителите ви и на децата и внуците ви! Божков му се подиграва на тоя герберас.

60

Анонимен

преди 3 години

Първан от КАЛЪП НА ГЕРБ ли е цоциолог,ами Червен Кольо,ами Стойчо и Андрейчо,ами Юри Аслана,ВСЕ НА БСКП АГЕНЦИИ,а Тренд на кого са ,а Алфа Рисърч,ами Совата=всички ПОМПАТ СЛАВЧО ЦЯЛА ГОДИНА!ВСИЧКИ СА НА ОФ-то >агенти>!

59

Пян_Гъ

преди 3 години

"Божков предложи на Слави общи листи, Трифонов отказа".Пародия. Единият няма регистрация, а другият няма да влезе в парламента, но ПРЕГОВАРЯТ ЗА ПРЕДИЗБОРНИ "СТРАТЕГИИ". Цялата им работа е такава.

58

Анонимен

преди 3 години

Слави, патерицата на ББ! Поредното ГМО, инженирано да пази статуквото. Отгледана ГРИЖЛИВО опозиция - когато дойде време за избори най-малкото да обере отрицателния вот, а ако влезе в парламента - да е подпора. Нищо ново под Слънцето1

57

Анонимен

преди 3 години

еЙ, УЧИНДОЛСКИ ЛЪЖЕЦО, АЙДЕ СИ ОБЯВИ КОАЛИЦИЯТА С ГЕРБ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ДА ВИДИШ ДАЛИ ЩЕ ИМАШ И ЕДИН ПРОЦЕНТ - ако излъжеш избирателите обереш протестния им вот и се изкорвиш на бойко, дано ракът да те довърши най-накрая олчен типаж.

56

Анонимен

преди 3 години

МУАХАХАХАХАХАХАХАХА,Славчо >бега>от всиички за да не излезе явно истината че е рожба на организиралите т.н.преход и сега просто дойде неговият ред да го задействат като >спасител>,още повече като т.н. шоу умре преди много години а от някъде трябва да се лапат пари.Прозрачен е като стъкло Слав,но измежду българите има нереално прости парчета заради които вървим напред но не с нужното темпо.Червен Кольо пък се загрижил дали Слав в физически здрав и не само,ами и психически!!Всички това се питат.

55

Анонимен

преди 3 години

тРИФОНОВ Е ХВАЛЕН ОТ ВСИЧКИ ШЕМЕТИ ЦОЦИОЛОЗИ И ПОЛИТОЛЪЖИ НА герб ТОВА Е НАСЛЕДНИКЪТ НА мАГАРЕШКАТА ПАТЕРИЦА.

54

ПАТЕРИЦАТА на ГЕРБ

преди 3 години

няма никакъв шанс. Глей си чалгата

53

ГУСИН ГЕНЕРАЛЪТ

преди 3 години

стоеше на стената над СЛАВЧО и го гледаше строго няколко години. Докато не му отказа да строи Слави Кооперация на пъпа на София. Оттогава впрегна екипа да плюят по ГЕРБ. И той като партизаните, дето станали партизани на 9.9.144

52

Анонимен

преди 3 години

Значи тия избиратели, които са гласували през 1997 за Костов, 2001 за царчето, 2005 и досега за Бойко Охраната, и сега се силат да гласуват за Слави, требе да ви кажем - ЕЙ ПРОСТИ СТЕ И ПРОСТИ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ, ТА ВИЕ ПРЕЗ ВСИЧКИ ТИЕ ГОДИНИ СИ ГЛАСУВАТЕ ЗА ДПС, ДОГАН И ПЕЕВСКИ. ТРЕБЕ ЗА ДА СЕ ОПРАВИМ ДА СПРЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ.

51

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да си говорим,най-много гласове от ГЕРБ ще отцепи Цецо крадецо.А той знае как се правят избори,как се мъкнат чували с бюлетини и т.н.Така че герберския гняв е насочен в грешна посока.

50

АХМЕД ДОГАН

преди 3 години

И НОВИ ЛИЦА ДА ДОЙДАТ ПА ДО МЕН ЩЕ ОПРАТ. АЗ СЪМ ТОЗИ ДЕТО РАЗПРИДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ

49

Вътрешен човек

преди 3 години

Само искам да ви подшушна, че сериозни пари се изливат в проекта "Има такъв народ".Ще останете изненадани от процента който ще получи ИТН.Мога само леко да подскажа, че ще е почти толкова колкото на ДПС.Големия губещ е Каракачанов с неговото ВМРО, което няма да успее да вкара депутат за сметка на далавераджиите Воля и НФСБ.Организацията покрай ИТН обаче е желязна. Адвокати, съдии, прокурори масово са въвлечени в структурите.За сега толкоз информация ви се полага.

48

АнонимеН

преди 3 години

НАЙ-ЛОШОТО НЕЩО Е БОРИСОВ И ДОГАН ДА ОСТАНАТ ЖИВИ СЛЕД ИЗБОРИТЕ!!!ТЕ ПРИЕХА МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ ДОКАЗАНА ИЗМАМА , ЧЕ И ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯ КОГАТО Е НАПЪЛНО ЗАБРАНЕНО ПОДОБЕН ВИД ГЛАСУВАНЕ!

47

Анонимен

преди 3 години

Слави е на ГЕРБ смокиновия лист да не паднат от власт и да не си излежат бандитите в гроб присъдите, които са си изработили стократно.

46

Анонимен

преди 3 години

чалга-премиер ще е още по-голямо бедствие от пожарникар-премиер. Славито има връзки с организираната престъпност още от самото си начало на водещ. Просто едни мутри ще бъдат заменени от други мутри и едни фирми от други фирми. Борбата е кой да разпределя парите от ЕС и бюджета към кои фирми да тече.

45

Анонимен

преди 3 години

Разликата между пожарникаря и музиканта е,че пожарникаря си назначи калинки,по-прости от него,за да изпъква,а музиканта ще вкара образовани и доказали се хора в своите области,за ужас на статуквото.

44

Анонимен

преди 3 години

Трифонов такъв онакъв ама си е отявлена патерица на Бойко. За него ще гласуват само разочаровани от Винетуто и Цвък гербери. По този начин ГЕРБ ще си запази патеричия електорат. Тоя Слави така и не подкрепи протестите, а и не казва за разлика от другите че няма да прави патерича гербокоалиция. Аман от политически измамници , еднодневки за един парламент като последните бяха псевдопатриотичните измамници и и кооой Марешката патерица.