65

до 60

преди 3 години

"Логично е, че от ГЕРБ хората бягат. Естетствено е да отидат в БСП." да избягаш от Герб и да отидеш в БСП е като да избягаш от Куба и да отидеш в С. Корея.

64

Анонимен

преди 3 години

Сега партията ще ги урежда цял живот започва се с влизане във висше учебно заведени без изпитпосле най *** ги правеха директори. професори има още такива

63

Анонимен

преди 3 години

Бабите на преден план, младоците се загледах за да ги видя. За всеки загорял червен "патриот" банката е прелестна и стройна кукла!

62

Лъжите продължават

преди 3 години

Поредната лъжлива и манипулативна новина от Позитано !Съгласно Закона за въоръжените сили се забранява на служещите в редовете на българската армия да бъдат членове на която и да е политическа партия.Т.е. няма как курсанти от ВМУ-Варна да са получили партийните си книжки.Само това си могат шумкарите-да лъжат и манипулират хората !Не знам как има още шантави да им се връзват !

61

Анонимен

преди 3 години

Бабите на преден план, младоците се загледах за да ги видя.

60

апо

преди 3 години

До ПенсионерПреди да благодарите на Боко за "хубавите" пенсии , не е зле да започнете с другаря Луканов , при когото всички фондове бяха разграбени и занулени , не е зле да споменете другаря Виденов и неговите "колосални" пенсии в размер на три щатски долара , отдайте дължимото и на другарите Костов и Нейков и тяхната пенсионна реформа , а помните ли другарите Горски Цар и Станишев и тяхната "щедра" социална политика ......Боко Ви дава пари от бюджета т.е. от моите пари и ми бъркате в джоба !

59

Анонимен

преди 3 години

Който вярва в БКПто ще му бъде винаги опетнено "досието"! БКП = ГЕРБ, БСП, ДПС, ПАТРИОТИ, ВОЛЯ, НЕЗАВИСИМИ И СЛАВЧОВЕ!

58

Анонимен

преди 3 години

Малки боклучета, жадни за подвизи и да папкат на държавната софра! Наздраве!

57

Анонимен

преди 3 години

И на Румен Овчаров дъщерята е в ръководството на БСП.

56

sofeto

преди 3 години

Нищо ново, в биографиите им е подчертано, "произход: работническо-селско семейство"!(наши хора)

55

Анонимен

преди 3 години

Млади кариеристчета - що не?При тая безработица.

54

22

преди 3 години

повръща ми се! Какви са тия анцузи, какви са тия маратонки... голямо бъдеще. Това че си учил в лондон не те прави нещо повече. И аз учих в лондон политика- гласувайте за мен!

53

Анонимен

преди 3 години

Чудесно, нека се явят на конкурси и ще получат възможност за реализация,щом са толкова способни. Вместо да рушат парламента и затварят булеварди. Децата /дъщеря,зет/на Мая Манолова, работят на доста апетитни места, междудругото.

52

Анонимен

преди 3 години

БКП1 с нова рекламна кампания, утре БКП2 - СЪЩОТО! И накрая кой мислите че ще го подухне???

51

Мнение

преди 3 години

Логично е, че от ГЕРБ хората бягат. Естетствено е да отидат в БСП.

50

Браво на

преди 3 години

младоците.Те са нашата гордост и ще прочистят тая фалшива демокрация.Идва време не младите да ги гонят от БГ,а обратното те да гонят мафията и шайката.

49

Паметлив

преди 3 години

Тези младежи не знаят нищо от близката ни история. Жалко. След време сами ще си късат ел. карти , като членове на една престъпна червена върхушка.

48

Пенсионер

преди 3 години

Благодаря ти Бойко за 300-та лева пенсия.Половината ги давам за лекарства,а другата половина за хляб и мляко.Ако нещо ми остане,ромите го прибират.

47

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАз не считам,че ГЕРБ е лоша партия, считам , че само някои от водещите и фигури бяха лоши управляващи, не повече от 3-4 човека ,иначе партията не е лоша изобщо,ама никак!

46

Зрител

преди 3 години

До 11111111111111111Нарича се лустрация - Полша , Чехия , Литва , Латвия , Естония , Финландия , Гърция ....Още искаш ли