57

Шизофрения в дясно

преди 3 години

Тук се правят на десни, а пък в сащ са леви що е то ? Напазарувани соросоидки е верният отговор !

56

Сд

преди 3 години

Родните десни как се самонакисват, че са на хранилка като подкрепят в сащ лявото, а пък тук се правят на много десни. Просто шефът им тук държи дясното, а пък в сащ лявото и те се шашардисват не знаят какви глупости вече да измислят и единствената им опорна точка е, че тръмп е лош и руснаците са лоши🤣

55

Барселона

преди 3 години

Тези са за затвора....от такива като тях станаха проблемите в Капитолия...

54

чичо Сам

преди 3 години

Скоро никой няма да си спомня кой беше Тръмп.ААА играч на голф и то не много добър.

53

Анонимен

преди 3 години

Q е истински. Който не е проверил сам и не е отделил поне половин час да се запознае с това, изобщо да не говори!

52

Василев

преди 3 години

Това е война на едрия бизнес срещу средния и дребен бизнес, който винаги е бил независим навсякъде по света!Интернационалният едър капитал, който се е е оплел и се е съсредоточил в родствени фамилии ,при които се женят братчеди за братчедки няма да допусне за нищо на света да има независими субекти, които да отстояват своите права и свободи!!!Това е много лош пример да селяните прости!!!Агент Илайджа Закунакис!ЦРУ!!!

51

Анонимен

преди 3 години

много ме кефи как "сатанински педофили" са в кавички ....

50

Анонимен

преди 3 години

До Krom"До Анонимен 35 - определено проблем! Що не покани и бели поети/поетеси? Нали би трябвало да "зарови" расовата томахавка?"Тва е все едно да питам, защо не беше чернокож оперен певец или чернокожа вместо Гага. Реално погледнато, повечето изпълнители бяха нечернокожи (ако включим и Дженифър Лопез), но на ли сте си расистчета и не можете да понасяте да видите някой чернокож, камо ли такъв, дето е супер талантлив.:)))

49

ДДРОнег

преди 3 години

Всеки луд с номера си ...

48

кескьосе

преди 3 години

Считам, че Доналд Тръмп е избраният и обичаният президент на ФАЩ.

47

Копай

преди 3 години

А в русия Путин беше президент, после премиер, после пак президент, послен промени конституцията само и само да не изпусне кокала. Там лапачката е с милиарди.

46

Анонимен

преди 3 години

До KromВ САЩ има и много азиатци, но незнайно защо те не се водят расово подтиснати, единствено черните били вечно мачкани и онеправдани.

45

Анонимен

преди 3 години

Още преди 15 години, по времето на Буш, един наш известен полит-затворник сподели с мен, че САЩ ще бъдат унищожени от самите глобалисти. 15 години по-късно тази цел е съвсем очевидна. Глобалистите имат нов дом - Китай и САЩ вече им е пречка, затова искат да го приведат до състояние на латиноамериканска бананова република само че с трансджендъри и хай-тек. Впрочем знаете ли чия статуетка си е наред БайДрън в овалния кабинет? На Cesar Chavez - венецуелски комунист.

44

Анонимен

преди 3 години

Едно от най-противните и лицерени примери на либерастката пропаганда е расизма! Оказва че според либерастката секта расизъм има само когато някой каже или направи нещо което някакви по-тъмни човечета сметнат за обидно. Ако обаче ситуацията е обратна, по-тъмен човек, обиди преднамерено по-светъл човек тогава расизъм няма, напротив това е нещо похвално, бунт на вечните онеправдани. Двойни шизофренични стандарти.

43

Krom

преди 3 години

До Анонимен 35 - определено проблем! Що не покани и бели поети/поетеси? Нали би трябвало да "зарови" расовата томахавка? Процентно те "афроамериканците" са не повече от 20% от населението. Как пък "най кадърната" се падна точно от тях? Апропо, Пелоси и Байдън не биха ли чело в земята пред кофчега на Джордж Флойд?

42

откакто

преди 3 години

Кемъла е Президент - живота ми се подобри драстично!

41

Император ЖиЗинПин

преди 3 години

лично удобри тази статия!

40

Анонимен

преди 3 години

Няма QAnon - има само Q и anons! Етикетът QAnon е медийна манипулация целяща да се пришият към Q множество неверни твърдения, предположения и предсказания на всякакви анонимници. Q е многократно доказана автентична операция военни и близкото обкръжение на Тръмп. Тръмп впрочем не е излязал от играта. Нека сега Байдън яко да се *** и да си покаже грозното лице. Все още има много хипнотизирани от масмедиите... особено като гледам коментарите тук.

39

До 26

преди 3 години

Много сте прозрачни родните десни. Как пък няма един десен да е от републиканците в България. Как всички се правите на много десни тук, а пък подкрепяте лявото в сащ? Точно така бивате разкрити в една държава подкрепяте една идея, защото така изнася на шефът ви Сорос, в друга държава друга идея. Прозрачни сте,огънят е запален дали след 4 или 10 години мислещите хора разбраха, че всички работи за един кръг хора, който има напазарувани продажници в различните държави.

38

До 35

преди 3 години

Разбира се, че е проблем, защото не са я избрали защото е кадърна е защото е черна жена - брутален очеваден популизъм. Но най-лошото е че поради тези "избори" САЩ изпада в дълбоко разделение, от което печелят единствено хипи-демократите. Фаворизирането на черните, феминистките, гейовете и т.н., понеже те били вечните жертви, естествено води да недоволство от останалата част от обществото, то се разделя на лагери, радикализира се и в крайна сметка избухва насилие.