139

Kuncho

преди 3 години

Тази ПР-ка с кого се свързва :) Защото мисля, че вече е публична тайна :)

138

Анонимен

преди 3 години

До 137Никога няма да ги пуснат в аптека или лични лекари да имат достъп до тях, за да не се разбере състава.Все още в България не са пристигали "ваксини" които се съхраняват на -70. Какво стана с тези "ваксини"?

137

Lan

преди 3 години

129, въх къф капациетет...Явно добре разбираш разликата между "одобрена" и "разрешена за ползване поради епидемия". Факта, че само при тази ваксина се подписва информирано съгласие или този, че въобще липсва третия етап на изпитание. Интелект бре :), със сигурност по-голям от голяма част от българските лекари, които ОТКАЗВАТ да се ваксинират.

136

Анонимен

преди 3 години

Хасърджиев? Какво име е това? Каква националност?Тревожно е, че някой казва, че е тревожно да се отказва ваксинация с нещо което не е ваксина.

135

Lan

преди 3 години

:) А напротив, даже е радващо - имам обрзовани хора, които си отстояват мнението. А не стадо.

134

Анонимен

преди 3 години

Във Франция плащат по 5.40 евро на поставена ваксина.

133

Анонимен

преди 3 години

Не тревожен докторче, а хората не искат да си вкарат по-голяма беда с вашите ваксинички,с маймунски произход. И са прави,много именно за това няма да си я направят,защото си правите експерименти върху народа .

132

До 117

преди 3 години

Не могат да ги ,,пуснат,, те във аптеката ,,умират,, защото нямат такива фризери....

131

Анонимен

преди 3 години

Ами социалните мрежи са голяма сила, онази сестра в САЩ припадна и изчезна безследно, лекарката в Мексико се парализира, има вече и документирани смъртни случаи. Ами честно не бих я играл тая лотария ако ще и шаснът да е едно на милион, предпочитам да се пробвам с грипчето (което минах меджу другото). Сороските прасета де квичите по форумите се боцкайте колкото си искате

130

Анонимен

преди 3 години

НЯМА НЕ ИСКАМ, НЯМА НЕДЕЙ!ДРУГАРА БОРИСОВ ДА СЕ ПОУЧИ ОТ ОПИТА НА ДРУГАРЯ ДИМИТРОВ- СЛИЗАТ ЧЕНГЕТАТА ОТ ДЖИПКАТА, ДРЪПВАТ ИМ ЕДИН БОЙ И ДА ВИДИМ НЕ ИСКАТ ЛИ!И МАКЕДОНЕЦ ЩЕ СЕ ПИШЕШ, И ЩЕС Е ВАКСИНИРАШ...

129

До 129

преди 3 години

Е той и професорът, дето умря, беше високоинтелигентен като теб, ама си направи лично разследване как и от какво и след какво умря. Бог да го прости!!!

128

Анонимен

преди 3 години

ВАШИТЕ ПРЕДТЕЧИ ОТ СС НЕ СА СЕ ЦЕРЕМОНИЛИ МНОГО- МНОГО С ТИЯ ДЕТО ОТКАЗВАТ!С ВАЛТЕРА В ЧУТУРАТА И -ГОТОВО!

127

Анонимен

преди 3 години

АКО ОТПАДНЕ ДЕКЛАРАЦИЯТА ПРЕДИ ВАКСИНИРАНЕТО, МОЖЕ ДА СЕ ЗАМИСЛЯ ДА СЕ ВАКСИНИРАМ!ДАЖЕ ИСКМА ДЕКЛАРАЦИЯ ТЕ ДА МИ ПОДПИШАТ ЗА БЕЗВРЕДНОСТ!

126

До 121

преди 3 години

По същия начин досега предпазих и баща си, който е на 82г.и не мога да го спра да щъка, щото иначе ще патладяса. Само с маска и още не се е заразил. Доволен съм от маските практични, лесни и безопасни за употреба. Перем ги с веро и гореща вода и топим в разтвор на белина, не ми се дават излишни пари. Стават.

125

Анонимен

преди 3 години

Познавам медици, дето ще напуснат работа ако тръгнат да ги принуждават. Ся за да направят точки измекярчетата ще ни оставят и без лекари

124

Анонимен

преди 3 години

Колкото по-сникоинтелигентен е човек, толкова е по-мнителен и неразбиращ научна информация, каквато за РНК метода за разработка на ваксина има в изобилие. Та е нормално духовно-ощетените хора да не искат да се ваксинират, защото ги е страх и са мнителни, вярват в конспирации и нямат капацитет да отсеят истинското от фалшивото. Друг интересен факт е, че именно такива хора са най-гръмогласни и наричат другите овце (проява на Дънинг-Крюгер).

123

Анонимен

преди 3 години

айде бе! какво е това по желание! тва да не е концерт по желание. Изкарвайте ги с калашниците и който не иска - трепане! като се пишете фашисти, бъдете докрай!

122

Медик

преди 3 години

Записал съм се за ваксината и чакам да ми се обадят,да ми я поставят.Ако те зарази вируса,той си намъква цялата генетична РНК верига и задължава всяка твоя клетка да синтезира и пресъздаде стотици хиляди негови събратя,докато накрая пръснат клетката и се изсипят в кръвта.Ваксината ти вкарва една хилядна от геномът на вируса и не ти унищожава клетките,след това приключва,създава вирусен протеин,имунните клетки създават антитела и К лимфоцити,убийци за справяне с проникнали вируси на КОВИД19!

121

...

преди 3 години

Напротив, радостен е. Означава, че все още име разумни лекари които не искат да се превръщат в опитни мишки и да ги боцкат с отрова. Май отгоре взеха да им дърпат ушите, че непослушната рая не иска да се ваксинира.

120

Анонимен

преди 3 години

нормално - като са им заврели под носа ДЕКЛАРАЦИЯ , те са се замислили...