10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11Аммм ... не!Просто има много народ гласували по пощата, но за да обявят резултати, трбява да свърши деня. И понякога се получава, че статистическите агенции получават информация от малките райони, преди пощенския вот.И за всеки щат е различно.

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9Брат ... Байдън взима Калифорния. ... Обаче обърна Флорида и Пнесилвания. Това са +49 гласа за него и -49 за Байдън. И Охайо!

8

Анонимен

преди 3 години

Нагласени резултати във Вирджиния Тръмп водеше със 1 млн гласа на 300 000 гласа срещу Биден само след няма и половин час като почна гласуването. Демокрacтите манипулират електронното гласуване отнякъде. Миналите избори пак искаха да ги хакнат обаче руските хакери попречиха на демокраставите хакери и после демокрастите реваха.

7

Коно преглед.

преди 3 години

Сащ ... Сащ отново се готви, да приеме простотията! Расизма! Лошотията! Глупсиота! Моралнта и душевна разруха на обществото си и на света!

6

Эврапэйскый Союз

преди 3 години

Тръмп печели, от Утре всички в Европа - в Концлагери, Комунизъмът трябва да пребъде!

5

Анонимен

преди 3 години

Байдън може да спечели на Марс

4

Анонимен

преди 3 години

'' червеи на гореща ламарина, слугите жалки на глобализма ''...............каква драма уважаеми зрители ... ''служителите на глобализма'' нека си служат, а за България е по-добре да спечели Байдън, защото Тръмп е фалирал амбулантен търговец, който ще продаде и майка си за пари, какво остава за Европа като цяло или демокрацията като принцип ... и който ни набута никому ненужните ф-16, които Бойко купи от немай къде, защото го накараха ... Тръмп е зло !

3

Анонимен

преди 3 години

Бай Тръмп печели,бай Дън губи!

2

Юана

преди 3 години

току що се срина на Борсите - явна индикация, че Тръмп за момента печели! Световните К0мундета с шефовете им в Пекин, почнаха да лълнят памперсите!! Скоро ще има разплата и за Био-Оръжието от Ухан!!!

1

Додо

преди 3 години

Биден води, но изборите ще ги спечели Тръмп! Гледайте CNN да видите как се гърчат като червеи на гореща ламарина, слугите жалки на глобализма.