33

Анонимен

преди 4 години

Няма проблем. Аз съм бял, но се определям за чернокожо третополовo и ако от Холивуд не ме наемете за ролята значи сте расисти и хомофоби и ще ви съдя до дупкa.

32

пк кинаджия

преди 4 години

Голям зор ще видят кинаджиите, ако трябва да правят пак филм за кацането на Луната, например. Армстронг ще трябва да е чернокож, Олдрин с инвалидна количка или поне на патерици без един крак, a Колинс ще пробва сутиени и прашки, докато обикаля в орбита около Луната и ги чака да се върнат и скачат.

31

Анонимен

преди 4 години

Тъкмо по номинациите за Оскарите ще знам кои филми да не гледам! Не можеш да нашагаш такова неща.... Или са талантливи и успяват естествено или не успяват.... Това няма общо с цвят на кожата, религия и политическа принадлежност... И без това Холивуд го е закъсал от към идеи и снимат яко комикси ами сега ще се повтарят сюжетни линии заради политкоректност....

30

Анонимен

преди 4 години

Изглеждам като бял мъж, но всъщност съм чернокож транссексуален. Надявам се, че това ще ми помогне да си намеря лесно работа в USA.

29

Анонимен

преди 4 години

Това вече не е филмово изкуство, това вече е политика и пропаганда. Квоти за гейове и черни? Значи колкото и да е талантлив даден бял актьор, той няма да получи роля защото трябва да се запълни квота от черни и гейове. Не мога да повярвам, че комунистите превзеха САЩ само 30 години след падането на комунизма на Изток.

28

Анонимен

преди 4 години

Демек "Оскарите" ги приравняват до гей парад добре, че не ни задължават да ги гледаме.

27

Поручик Ржевски

преди 4 години

Някой може ли да намери разлики с ранното съветско кино и тогавашните принципи за награждаване.Когато награди се дават не за качество, а за политкоректност, тогава една държава започва да изостава. Пример - Русия сега първа изобрети ваксина срещу ковид 19.На запад най-вероятно чакат някой транс черен да измисли нещо, но той някак си не успява.

26

ДДРОнег

преди 4 години

O, tempora! O, mores !!!Болшевизмът се завръща с пълна сила и то в "лелеяната страна на демокрацията" ???!!!Цензурата е и фашизъм, и болшевизъм - ще видим кое от двете, може би повече към фашизъм в случая !!!

25

Анонимен

преди 4 години

Искат да извратят децата като постоянно им натрапват, че е нормално да си иzрoд....

24

Анонимен

преди 4 години

Иначе ще се съгласите, че Холивуд и Калифорния започват все повече да приличат на фрийк шоу. Както каза Тръмп, тия са тотално изпeркали.

23

бай Ламби

преди 4 години

Чи то туй си е чист комунизъм бре!При комунизъмът така казваха какво да има в един филм,пиеса или театрална постановка.Затуй на все повече хотели ще никнат надписи като на тоя в слънчака - "Само за бели!"

22

Анонимен

преди 4 години

А ще има ли глоба, ако не искаш да гледаш филма? Питам за един приятел

21

Може да ти се

преди 4 години

Може да ти се повръща от чернокож или от някакъв друг... Не е престъпление. Нищо лошо.Въпросът е да не го споделяш публично и най-вече - да не го демонстрираш.

20

...

преди 4 години

"Целта е във всеки филм да има повече цветнокожи, жени, инвалиди, гейове, лесбийки и транссексуални."... искам да кажа нещо, но не мога....

19

Анонимен

преди 4 години

Няма да забравя как ограбиха една от най-великите легенди на киното, Мики Рурк, който направи ролята на живота си през 2008г., но дадоха Оскара на Шон Пен защото игра гей. А такива хора като Де Ниро, Ал Пачино и Марлон Брандо заслужават по няколко оскара минимум, но няма как да ги получат защото политкоректните са прекалено заети да ги раздават на гейове или на протежетата на Харви Уйнстин, който плащаше под масата.

18

Анонимен

преди 4 години

Майчице свята! Доживяхме да го прочетем черно на бяло. До сега това бяха само уж лъжливи конспирации.

17

US стандарт

преди 4 години

Всяко хамериканско семейство да има гей, цветнокож или инвалид. (по избор)Разбирам че мистър Шварценегер ще си сменя фамилията - че много на черно избива.

16

Анонимен

преди 4 години

Това е все едно да кажеш на художник какво да рисува, а на певец какво да пее. Това забранява на филмовите творци свободата да творят, или могат да го правят, но без шанс да вземат Оскар. Това е ужасно, това е заговор срещу свободата и възцаряване на забрани и цензура. Това ще срине американското кино тотално, но те сами си го правят. Това е истинска диктатура

15

Анонимен

преди 4 години

каква е тази американска дискриминация - белия човек няма ли място под слънцето.

14

Анонимен

преди 4 години

мислих някога, че тези награди се дават за качества на филма, още отдавна стана ясно, че са плод на политически нагласи, а вече съвсем отпаднаха кинематографичните критерии, така че не е сериозно вече "Оскар"-ите да са мерило за киното.