59

ала бала

преди 4 години

Дайте му и фес на 4иляка-така 6те изглезда съвсем светски и авторитетно в о4ите на целия свят или направо 4алма и да се провъзгласява за султан-тъкмо лирата 6те стане безценна и Турция 6те се върна поне 100 год назад и като минат изборите в Щатите да по4ва да се моли на Аллах и на Путин-4е кюрдите само 4акат а след тях опа6ката е дълга

58

Анонимен

преди 4 години

Бългагия се управлява от турчин.Какво повече да искат.

57

турска окупация

преди 4 години

До ФилибелияЩе ги посрещнем с хлаб и сол! Стига руско робство и тиранство - болшивизъм......Америка ни зове чрез Турция! - фантазии

56

Филибелия

преди 4 години

До наблюдател до 91Дай Боже да ни окупират Източна Румелия със столица гр. Пловдив! Аман от шопи и власи

55

анонимен

преди 4 години

Искам възстановяване на Източната Римска Империя

54

анонимен

преди 4 години

когато има България , турците още не са били измислени

53

Анонимен

преди 4 години

стигнах до DW по надолу няма смисъл да чета

52

Анонимен

преди 4 години

османско величие никога не е имало. Империята е била назадничава и упадъчна. Крепели са я великите сили защото им е била удобна.

51

Да бе!

преди 4 години

При Новият световен ред феодализмът изчезва, една част от примитивна Турция се връща на Армения- Родосто и цялата арменска област с Диарбекир,втора част се връща на Византия-Константинопол и Мала Азия, на трета част ще бъде разположена Кюрдската държава, на четвърта част- Източна Турция е за турците, а Европейската част на Турция-отсам Босфора се връща на Гърция и България- Одрин и Лозенград. Решенията ще диктува Космическа Америка.

50

Анонимен

преди 4 години

По време на избори се включи националистическата карта, га чи горе им дреме за България. В смесените Те раждат, а българки и момци ергени стари, кой ви е виновен. Ердоган им каза, раждайте, а от 30 години от кражби и удари по-умните.. Не ни еня. Ако ще, а то е турско, учители, лекари, полиция хепси турк, ***... Хелем катъра, по-зле и от ердоган. Ша учите памашки и ромски, аго. Кина правите. Ялова държава. Бб от селата вдички в града. Кво очаквате. На село огромни къщи, в града зидове от общини

49

наблюдател до 91

преди 4 години

За момента да, защото от нас взеха 1/3 от Резовския залив и преместиха устието на реката на североизток. Това им гарантира и доста наши някога тереториални води. Ако решат могат да окупират Източна Румелия като Северен Кипър, няма кой да ги спре.

48

Анонимен

преди 4 години

Един път диктатор, винаги диктатор.Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !

47

Анонимен

преди 4 години

Към нас нямат никакви претенцииСамо за всеки случай направиха голяма военна база край Резово.

46

Помпата

преди 4 години

До АнонименБългарският лев се крепи на еврото. Когато Еврото светне зелено свети и лева. Така че лева винаги е равна на стабилната сатойност от 1.96 евро и не се покачва никога. Ако България не беше в Евро съюза щяхме да сме равни с турската лира даже 1 лев щеше да е 7 еврака. Аз не виждам никакво развитие в икономиката ти виждаш ли?

45

доктор

преди 4 години

До АнонименА къде беше НАТО, дето щ пази и нас.....?

44

Off

преди 4 години

Това е логично - както руснаците си "взеха" Крим. Просто се следва "логиката" им - това преди си беше наше. *** нещо да каже по въпроса, или ще мълчи и крие на Дондуков 2? Нали подкрепя руснаците, каквото и да правят?

43

Анонимен

преди 4 години

до 75само си представи една малка България да им наложи такси за преминаване на тировете------- И на какво основание? Според тебе просто така в 21-ви век можеш да си наложиш изнудване в междудържавните отношения?

42

Юсуф помака

преди 4 години

Абе оргинално! Яшшшааа!

41

Случаен минувач

преди 4 години

Ердоган е турският Хитлер.

40

До 81

преди 4 години

Както кажеш байно! Но не можеш да промениш истината. 5 века робство и сега хоп те ти лижат оная работа за трохи. Как да има по-голям кеф от това.