318

пенсионер

преди 4 години

До 42И какво предлагаш,Резидента да ни поведе към Евразия?

317

пенсионер

преди 4 години

До 346-Аз знам какво беше преди 20г.така че не можеш да ме уплашиш!По-зле от тогава,може да стане,само ако се върнат на власт комунистите на ***!

316

Анонимен

преди 4 години

Много ми е интересно какво ще стане с тези катуни когато хората трябва да си водят децата на училище:).....

315

Анонимен

преди 4 години

Руската пета колона начело с Фигуранта опита "блиц-преврат". Не успя. Сега иде възмездието.

314

Анонимен

преди 4 години

Поредният преврат на сестра Галева-Черепова не успя.

313

Анонимен

преди 4 години

Хаджигенов е загубил всичките си дела в съда. Затова става само за политик, да лъже там проституиращите черепчетата

312

Да обаче

преди 4 години

тези барикади и съответно влезли бързичко ги разтурват и ги вкарват ва ареста. Видях на живо една такава демонстрация във Солун. Първото което макар че бяха наистина хиляди хора и бяха напълнили цялата улица любезно ни направиха път да минем с колата. Ние бяхме доста стресирани, като си ги знаем нашите протестиращи какви ги вършат...Отпред вървеше един левент с червен байрак и дори ни се усмихна любезно. Второ наоколо беше пълно с полиция и жандармерия и автобуси с които да извозват арестантите

311

Анонимен

преди 4 години

Плажа на Гайтанси в Борисовата градина е подходящо място зс протести. А не на улицата

310

42

преди 4 години

До 345Ти недей!Във Франция се издигат и барикади, а в Гърция например с лекота се влиза и в Парламент и МС.

309

иванов1

преди 4 години

в тоя сайт само гербаджии,много сте бе,ама много,я се разходете из земята,слезте от облаците

308

346

преди 4 години

Всички, които плюете по протеста ви е гарантирано, че един ден вие ще изпаднете в същото положение, защото всяко полуграмотно управление като настоящото е обречено рано или късно.Тогава ще ви питам добре ли се чувствате?

307

ФАКТ

преди 4 години

България е най-свободната страна - никъде другаде по света няма палатки в центъра на столицата.

306

42

преди 4 години

До 338Ти България за свободна страна ли я имаш? Никога не сме били по-големи лакеи и мултифункционална световна *** както в последните десетилетия.Нямаме нито един повод за сериозна национална гордост.Нито имаме силна армия, нито имаме силна наука, нито икономика, нито имаме доблестта такива като теб да си признаят, че това е така. Даже и хората ни се разбягаха и продължават. И само ни тъпчат главите, че ще цъфнем в ЕС, а той горкият вече едва се крепи, както и единната валута.

305

инат

преди 4 години

То вече всички гледат снизходително на тая смешка палаткова. И на всички е ясно кой стои зад това.

304

На тези

преди 4 години

катуни по площадите им викали белите роми. Като манталитет,социално поведение и разбирания са същите като другите и правителството също така старателно си ги отглежда. За гражданите остава само плажата надежда повече европейски страни да отворят границите си, за да могат и тези да се изнесат от България.

303

хиляди

преди 4 години

Обявете ден за почистване на улиците от катуните и клошарите.

302

Айде стига лъжи ,бе

преди 4 години

ТИЯ ПРОТЕСТИ СА НАГЛА И ГНУСНА ГАВРА СЪС ЗАКОНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!ТЕ СА АБСОЛЮТНО НЕЗАКОННИ И ПРЕДИЗВИКАНИ ОТ ЕДИН , "РУСКИ ФИГУРАНТ" ---В НАРУШЕНИЕ НА БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ!ИСКАМЕ СПАЗВАНЕ НА ЗАКОНА ...И ИНПИИЧМЪНТ НА "ФИГУРАНТА"!ПОДПИСКАТА ВЪРВИ СЪС ПЪЛНА СИЛА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

301

някоя си

преди 4 години

Къдe в КРБ пишe, чe прaвoтo нa мирeн прoтecт, визирaнo в чл.43 aл.1, e C ПO-ВИCOКA прaвнa cилa oт ЗAБРAНAТA ЗA ЗЛOУПOТРEБA C ПРAВA в чл.57 aл.2 и oт ЗAДЪЛЖEНИEТO НА ГРАЖДАНИТЕ ДА СПАЗВАТ зaкoнитe и кoнcтитуциятa от чл.58 от КРБ? КOE РКC пocтaнoвявa това?

300

Анонимен

преди 4 години

Кво въстание бе лешперино - една жена и един пияница и 10 празни палатки. Много си *** и нягъл да стравняваш това недоразумение т.нар протест с турското робство, хората са си давали живота за свободата , а вие т.нар протестиращи се продавате за 30 сребърника, бира и соеви кебапчета.Протест имаше в началото с свестни и нормални хора, сега сте останали шепа лентя.и, нехранимай.ковци и агресори

299

до 337

преди 4 години

До АнонименНе ме шашкай бе! само трима ли са свободните хора в България?