26

Анонимен

преди 4 години

"Това, че определен политик иска негови политически противници да бъдат разследвани, това нас не ни интересува. Дори да е президент."Но ако политикът, който иска неговите политически противници да бъдат разследвани е премиер, Гешев гледа на нещата доста по-различно.

25

съвет

преди 4 години

Внимавайте ,да не намерите дрога в багажника.Отваряйте го често.

24

Специалист

преди 4 години

Пред кого ще дава показания Гешев. Когато му дойде времето. Как е решен правно този въпрос.

23

покъртително

преди 4 години

Лелеее,последните дни в по-свободните телевизии непрекъснато се говори за рекет и изземване на бизнеси.Страшна работа...не съм предполагалза това,щот съм прос държавен чиновник...

22

Анонимен

преди 4 години

Гешев отбива номера, но Бойко никога не го закача понеже му е началник.

21

Василев

преди 4 години

Добър вечер селяни прости!!!Няма човек , който се занимава с политика на високо ниво, и който да не може да бъде изтърбушен със записи и компромати или поръчкова прокуратура!!!Въпросът е на кои сили служи този човек, и дали защитава интересите на държавата и българската икономика!!!Бати Бойко е велик!Агент Бен Уйлшър!ЦРУ!!!

20

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Само с една...прокуратура и с един работещ до...припадък Гешев,не можем оправи държавата.Явно трябва да се...смени премиера и...правителството.

19

Анонимен

преди 4 години

Г-н Главен прокурор, потърсете и "съветника" с камерата, пищова и банкнотите от 500?!Кой държи такива неща в резиденция,в която пребивава само преди и заради официални случаи! И то след като родната му къща в Банкя е на ръка разстояние ?!Тази конспирация си е баш за разследване, г-н Гешев!!!

18

...

преди 4 години

Гешев му изкара кирливите ризи на онзи "достойния", "борецът против корупцията". За това сега им е черен на ***.То Радев наистина е достоен, но като за комунист. А за един комунист е добродетелно да върши престъпления. Помня когато бях ученик как ни учеха, че разни убийци, мародери и крадци като Георги Димитров и Васил Коларов били национални герои.

17

Анонимен

преди 4 години

Интересно Гешев е от доста години в системата, бившият му шеф Цацата също, защо до сега не с а предприели нищо?

16

ПроСоТо

преди 4 години

на некой стана ли му ясно какво е надрънкал тоя бледорозовушатко?..ама хора,тоя е по-дамлосан и от Мутрьо бе!!!Толкова ли не чувате какви дивотии каканиже?!..Тоя ще ви баламосва с приказки,родени в полираната му гаванка докато ви се завие свят..."ДЖАКПОТА на властта",това е тоя МИЛИЦИОНЕР,роден.."някъде в софийска област"....бах ти и "държавата",бах ти и "народонаселението",бах ти и Съдбата и намярата българска!..

15

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА Радев кога ще даде показания ?той засега *** от яд :) После ще стане интересно като проговорят всичките му съветници!

14

Анонимен

преди 4 години

Чудесно, че ги хванаха а имената им и групите за които са работили смятат ли да ги оповестят и подведат под отговорност или няколко отставки ще са достатъчни

13

Анонимен

преди 4 години

баща на нацията, но нищо не каза за заврения зет, кога, колко обвинения, колко години и т.н.

12

Анонимен

преди 4 години

До zeusГешев, а Баце за пачките ще разпиташ ли?нарисуваните пачки ли бе ***? Как мое сте толкоз *** тва ***?

11

Е и?

преди 4 години

Уж доказани престъпници на високи нива за тежки престъпления, а до присъди стига ли се? Ако се стигне - смешни, та чак плачевни. " Чудесни" закони са създадени.

10

сикаджия

преди 4 години

До АнонименРадев се нуждае от десетилетия,за да достигне престъпленията на мутрев.

9

Анонимен

преди 4 години

А Радев кога ще даде показания ?

8

Анонимен

преди 4 години

Даже и през комунизма прокуратурата не е била толкова политизирана: бухалка срещу неудобните на властта, чадър за самата власт!ГЕШЕВ Е ПОЗОР!

7

Езоп

преди 4 години

Един рибар отишъл да лови риба в някаква река. Проснал мрежата така, че обхванал от двете страни течението. Привързал и камък за ленено въже и заудрял с него водата, та като бягат рибите, да попадат само в мрежата. Някакъв човек, който живеел по тези места, като го видял какво прави, му отправил упрек, че размътва реката и не оставя хората да пият бистра вода. А рибарят отговорил: Че ако не се разбърка реката, аз трябва да умра от глад.Така и в държавата демагозите си уреждат най-добре интересите тогава, когато довеждат отечеството си до размирици.