199

Анонимен

преди 4 години

Факт е, че цру вербува преподавателиот университети и учени и им плащада правят изявления по медиите задезинформация на масите по определенитеми.С тази информация аз мога самода се смея в лицето на тези "експерти."

198

Анонимен

преди 4 години

Не съм специалист и не мога да твърдя нищо.Еднно време се твърдеше, че Колорадския Бръмбар е бил внесен като биологично оръжие от САЩ умишлено за да унищожава реколтата.Също така се доказа, че е истина за онези играчки-бомби, които са пускани от самолетите на САЩ над България по време на 2-та св. война.По отношение на Коронавируса си мисля, че най-важното е да усилим имунната си система с витамини, пчелен клей и спорт защото колкото и да се крием може да се заразим.

197

Solar Power

преди 4 години

До 208: Много филми гледаш за НЛО :)

196

Анонимен

преди 4 години

От уфологията знам, че логикатае това да е биологично оръжие.Случайни неща няма, в сащ американскиятпрезидент няма такава степен надостъп до секретна информация,че да знае с какво се занимава цру.Тия експерти на днес.бг няма никогада ви кажат истината. На някои от тях им се плаща точно за обратното - за някакви правдоподобни лъжи.

195

Не извратен тип

преди 4 години

Първо започна унищожениетоо на християнския свят като го обстрелваха със мюсюлмански ддиваци от всички раси,но тук е момента да кажа ,че по успешна раса от бялата,по цивилизована религия от християнската на таз планета няма,ето защо аз не съм толерантен а природата ме прави и расист.Хора не се срамувайте ,че сте бели и християни

194

zoro

преди 4 години

Крадене от тук от там на технологиите за опити с ДНК ще доведе до исчезване на този народ-китайци.След 1-2 поколения..Променят генома на човека много неграмотно,защото нямат търпение.Е,да внимаваме с водата и месото-кой знае какво ще ни намесят там "умниците"..Свински,птичи, сега и змийски грип..

193

до 203

преди 4 години

И аз видях един с малко име "професор", който демонстрира по-малко знания и интелект от третокалсник. Но това не е проблем толкова на телевизиите, колкото на системата, която е прозивела подобни профита. Също на управлението, което прави подбор на кадри, които да са лицето на съответната наука.

192

Обаче

преди 4 години

До Истинското Оръжие Не приписвай грехове *** хора, които не познаваш. Освен това бъркаш обективността с "глупостта", само защото някой е отказал да приеме за чиста монета всяко невярно и/или алогично твърдение, обвито в антисемитска опаковка.Хората, които нямат знания и недостатъчни способности винаги са били склонни да припознават разни универсални отговори за всичко - те им дават усещането , че разбират комплексни проблеми, които инак са им над възможностите. Който разбрал, разбрал!Чао

191

Анонимен

преди 4 години

По телевизиите видях такиваексперти, че ми настръхвакосата. Затова и не гледам вечетелевизия. Проблемът е, чевече сме много и операторитене могат да продават пакетитеси със сто и повече телевизионни програми.

190

Гробокопач

преди 4 години

Сомор-Улят е Болестта и разбира се, че е и биологично оръжие. Нъл, ние, Българите, в лицето на кана субиги Арджан Джирас я използвахме. Тук вече въпросът опира до това, дали Сомор-Улят ще е глобална или локална. Ако е с крилата си, тогав аще имаме Пандемия и изтребеление на голяма част от човешката популация по Волята на Тангра.В крайна сметка, кой ще остане? "Освободи Враговете ни от нашият Път, но съхрани Българите за Вечността"!

189

Пиле Терияки

преди 4 години

Трябва да установим ПАЦИЕНТА НУЛА! ТоВА е най-важното,защото трябва да знаем кой е правил сeкc с прилеп и да му се подиграваме.

188

МАТЕЙ И ЛУКА

преди 4 години

ТОВА Е БОЖИЕ ТВОРЕНИЕ......НОЕВИЯТ ПОТОП.....СОДОМ И ГОМОР.....КАПИТАЛИЗАМ И СОЦИАЛИЗЪМ...ИН И ЯН........ТАКА ЧЕ СЕ МОЛЕТЕ И БДЕТЕ........ДА ВИ ОТМИНЕ....

187

Анонимен

преди 4 години

Короната е пусната от над ационални ,за това е и корона. Виждам ,че шепа *** се мъчат да заблудят хората ,че това е грип,но световната здравна организация каза,ТОВА НЕ Е ГРИП,дори Макрон подсказа ,че това е чума и извън обсега на човечеството.Когато САЩ пуснаха атома във Япония не пуснаха една и във щатоте нали ? Това е атака срещу стария световен ред и човечеството,пет *** и едно ефенди не могат да променят истината

186

И е и не е ...

преди 4 години

Ушев казал: Тая страна всеки комунист трябва да умре за да тръгне накъде! Интересно Ушев има нещо вярно, обаче бъркаш реда на нещата: Първо всички нацисти да умрат. Сакскобурготски и компания. После комунистите : Иван Костов и компания. После демократите Нинова и компания и накрая тук да останат само здравомислещи либерални умове. И щанги и така Ушев, Ушев е ***.де.ра.ст ....

185

Анонимен

преди 4 години

Всички вируси идват от Китай..Историятаго доказва Те имат едно малцинство-уйгурци- които живеят като в концлагер,на специална територия,та правят всякакви опити с тях,и със затворниците също..Тоя вирус атакува белия дроб,той се свива и ти умираш както риба на суша.Няма лек.А може би има.За много богати.Сега в Англия за 3500 паунда търсят доброволци за опити с ваксина.Една българка се съгласи,за да плати семестъра и сметките си.Много жалко.Пише го по вестниците.Защо не исползват затворниците ?

184

Правя последен опит

преди 4 години

До олеледа обясняза да се увеличи броя на заразените заразата трябва да се разпространява по-бързо отколкото заразените оздравяват от корона вируса хората оздравяват за около седмица - точно като от обикновен грипза това не може да заразиш един човек и да очакваш милиарди да прихванат от негоако беше така до сега евреите да са ни унищожили с който и да било дриг грипен вирус или с дребна шарка или пр. има едно решение - да заразиш огромен брой хора наведнъж

183

Анонимен

преди 4 години

- Биологично оръжие ли е коронаврусът?- Да.

182

графика

преди 4 години

До ЕвреитеТи запозна ли се с графиката? Необходимо ти е, за да не разпространяваш нмеверни данни.За Китай разбрахме, че са си измислили вируса, според теб, за да си оравят политическите проблеми.Италия защо постави 16 млн души под карантина? А Япония и Южна Кореа?

181

Рептил

преди 4 години

Прочетох тая новина на кучето, сега носи алуминиева шапка, против илюминати

180

Анонимен

преди 4 години

Да