46

gf hf mf :>

преди 4 години

Колко да са? При над два милиона извън България, колко да са, а? Със сигурност се раждат повече българчета,(които едва ли се възприемат за такива вече) извън България, отколкото в нашата страна. Казвам повече, защото от и без това малкото родени тук половината са от ромски произход. Дали няма да изчезнем? :)

45

Анонимен

преди 4 години

Инженерите и програмистите са патритоти те не бегат ..Направи им заплатите 1000 лева и ще видиш :)

44

www

преди 4 години

А имате ли представа колко деца се родиха с двама родители българи в други страни. И дори нямат вече българско гражданство, защото редителите не намират време и смисъл да подават купища документи в нашата бюрократична система, за да признаят децата си като българи. Все разчитат, че ще се облекчи процедурата и тогава... Аз имам едно такова внуче, а се надявам да имам поне още 3-4 и все такива ще са.... за съжаление.

43

Анонимен

преди 4 години

Такива предатели едно време ги вкарваха в Белене.Поне си призна, че в Белене сте вкарвали умните хора.

42

Анонимен

преди 4 години

...малко над 134 000 деца от български произход живеят в друга страна от Общността......Много, много повече са!! На година на запад се раждат около 240 хиляди български деца много от които нямат българско гражданство!

41

Анонимен

преди 4 години

Разни програмистчета и инженерчета , понеже имат умения дето търсят в ЕС , побързаха да се махнат от България !И обезкървяват интелектуално родината!Такива предатели едно време ги вкарваха в Белене.

40

Анонимен

преди 4 години

Ама и тях ги газят разни мутри-автоджигити.Мен това не би ме успокоявало. Автоджигитите газят всички, но най-вече пешеходците, все пак.

39

Анонимен

преди 4 години

Тука сие идеялно има ток има джица има големи празни къщи с големи дворови има много блокови с големи ливади на около има многу очилища и читалища с много хартия и дръвен паркет за горене да има какво да ядът детсата няма работа няма компинсаций няма децки искат всеки ден на очилищи кой дами гледа детсата като сам на очилищи поне да бяхми заедно в трети клас ама сам чак в педи клас поне касарма няма че ни караха да работиме

38

37

преди 4 години

Ама и тях ги газят разни мутри-автоджигити. Не, че в чужбина няма блъснати от коли хора, но тук е масово.

37

Анонимен

преди 4 години

Нали пътувам често по селата и гледам цели области са само с ромеиско население работата е много сериозна ако не се вземат мерки незнам просто

36

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 26ГениЙ остават, нали?

35

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да са няма да се върнат

34

Анонимен

преди 4 години

Кръвен данък... Абе говорите ги тия от години, а потокът на Запад не е намалял. КОй заблуждавате, не знам.

33

Анонимен

преди 4 години

А кой ще лекува инжинерите и итата?Въпросните са концентрирани най-вече в големите градове, особено София, а там още има адекватно зравеопазване... Още повече, че имат допълнително здравно осигуряване масово, така че не разчитат на държавната здравна система. Тях не ги мисли. Но другите - там вече ще е страшно.

32

Анонимен

преди 4 години

Лошото е че иам политика за отнемането от родителите при най малкия проблем в Европа! Кръвен данък!

31

Ивана

преди 4 години

Да обичате тази държава(ако мога да я нарека така) повече, отколкото семейството си е престъпление. Не искам да отглеждам децата си в място, където да се чудя как да си платя сметките и как да не умрем от глад.

30

Бате Гойко

преди 4 години

"А тези които остават са - програмисти , инженери , математици и физици.."А дано, ама надали.

29

Анонимен

преди 4 години

А кой ще лекува инжинерите и итата? Медиците бягат, учителите също. Ит-тата също се разболяват.

28

Анонимен

преди 4 години

България няма да изчезне. Плюс това, противно на приетата теория на конспирацията, тук никой не иска да се заселва. "Златната ни земя", а-у. Колко да е златна, за жълти стотинки се продава. България ще я има, но качеството на населението й, както и на излъчваните от него политици, й отреждат място на опашката на ЕС (пак добре, че е на опашката на ЕС, а не на Евразийския съюз, примерно). Просто няма потенциал за някакъв сериозен пробив, който да вдигне нивото.

27

язък

преди 4 години

...прогонени от ГЕРБ, БСП, 'Патриоти'....ха, честито. Като % спрямо населението на страната е убийствено.