11

Анонимен

преди 4 години

Оня ден имах проблеми със светлините на колата,веднага се сетих за руснаците и тяхната хибридна война,сигурен съм ,че те отнеха светлината на пътя ми!

10

Анонимен

преди 4 години

Путин подерепя националистите по цял свят начело с Тръмп.

9

Анонимен

преди 4 години

To на хората с мозък тия работи, че е имало руска намеса им бяха ясни от самото начало. Още от ден първи и ден втори. Предсказах го като врачка даже още в зародиш. Намеса има и в Брекзит, ама както и да е...

8

Сата НАТО

преди 4 години

Ами то само слепите не виждат, че всички проблеми идват от Кремъл.

7

Анонимен

преди 4 години

Брех, тая слаба и изостанала Русия дърпа конците по всички държави! Ами ако не беше изостанала и слаба?!

6

Анонимен

преди 4 години

Путин е виновен ,че използват Русия за изтривалка!Ако водеше нормална външна политика и не си вреше миризливия руски ботуш при съседите,никой нямаше да е предобеден във виновността на Русия!Впрочем има доза истина,защото синът на Владимир Волфович има хотелиерски бизнес в Испания и нищо чудно Жириновски да отскача до Канарските острови и по други места на Испания!

5

Анонимен

преди 4 години

Във всака световна афера има замесени руснаци. Това е правило, а не изключение. Т.н. движение Уолстрийг преди 5 години беше ликвидирано едва когато организаторите му начело с Ана Чапмън бяха и изгонени от САЩ. Същото е положението с жълтите жилетки и постоянните атентати в Турция. Ердоган и Макрон станаха приятели на Путин и... о чудо няма жилетки няма и атентати.

4

Анонимен

преди 4 години

от години *** водят хибридна война и мътят водата във ВСИЧКИ държави от ЕС, защото ги е яд на санкции, които са им наложени от ЕС. Каталуния, жълти жилетки, крайнодесни партии в Германия, Брекзит, Черна Гора, Македония, те са навсякъде където могат да навредят на ЕС и ще продължат да го правят докато не бъдат изгонени всички руски агенти и се спрат визите за руснаци.

3

Разкриха ги !

преди 4 години

Има руска следа !

2

мхм

преди 4 години

еми Пучдемон да се покрие в Русия и от там да им напомня че ка тъй за Косово може а за Каталуния не . щот белгийците ше го дадът курбан

1

ай сиктир

преди 4 години

Хайде и тия откачиха *** как не сетих по-рано разбира се, че руснаците са им виновни и най-вече Путин.