91

Анонимен

преди 4 години

До до 80С други думи, тия дето реват за палмовото масло са лентяи които не искат да си мръднат *** от дивана, но искат да мачкат джънк фууд на кило и да са стройни като фиданки. Е НЯМА ДА СТАНЕ!

90

еее

преди 4 години

"Според него няма начин да се забрани влагането на хидрогенирана палма."абе как да няма бе?

89

До 82

преди 4 години

Баничката със сирене вече е от най-долнопробното брашно, с палмово масло и с прокиснала третокачествена извара от палмов сурогат, уж че има сирене.Факт!Понеже БАБХ са прекалено подкупни, контрол няма никакъв (може би споделят спечленото нагоре?) търговците и хранителната промишленост си правят смели експерименти с населението.

88

Анонимен

преди 4 години

до 87Статията казва че в България 83% от сиренето е без палмово масло. Изглежда ти пазаруваш само от буклучави магазини. Спрете се!

87

до 80

преди 4 години

Проблема на палмовото масло е че трудно се разгражда и усвоява от организма. Ако редовно го консумираш започва да се натрупва по вътрешните органи и по кръвоносните съдове особено при хората които не спортуват редовно. След време води до много заболявания и често до преждевременна смърт. По принцип всички растителни мазнини се усвояват трудно особено когато са преминали топлинна обработка. Животниските мазнини са най полезни. Особено от рибата. Усвояват се на 100% и не водят до натрупвания.

86

До 80

преди 4 години

Палмовото масло е отрова,но е по-евтино и затова се внасят 16 000 тона годишно.На много места в Европа вече е забранено.Но тук никой не го интересува какво ядем.Имахме комитет по стандартизация,имахме комитет за държавен контрол.Сега няма нищо.БАБХ е една измислена структура,на която не може да се разчита.

85

Анонимен

преди 4 години

При демокрацията уж имаше разнообразии на стоки, а всъщност, ако тръгнеш да търсиш продукти без палмово масло ще се видиш в приключение.

84

silvestyr

преди 4 години

вземи си млечни продукти Рикас - там палмата е 105 % ! но важното е че доствят по ресторантите сирене на 5 лвб!

83

До 75

преди 4 години

Е, кой те излъга, че са истински?Почти всички плодове и зеленчуци ги топят в пестициди, да не гният. Вземи си един лимон турски, изстискай го и си помириши ръцете. Поне два дни ще ти миришат на отровата, която я маскират с долнопробна есенция.Където финно го правят не се усеща, но вчера купих български ябълки, които си миришат на химия и не могат да се ядат изобщо.По бананите има гъбички, които може да ликвидират това растение, затова задължително ги обработват и тях.

82

Анонимен

преди 4 години

до 78Как какви? Всички реват че няма работа, че в магазините само *** (не че двете неща са верни), но ги МЪРЗИ та две не виждат.

81

Палма Майорова

преди 4 години

Абе не свикнахте ли на експерименти ? Ами на запад кво да кажат като ги ръсят с кемтрайли и секфи *** ? Елита гледа да очисти планетката от паплачта, ама паплачта като ***, жилава и се размножава с бяс. Африка с най голем прираст, надминават Азия.

80

Анонимен

преди 4 години

На баничката със сирене също и видяха сметката.

79

Анонимен

преди 4 години

Лъжат ви!Бдете!Бойкотирайте б.о.к.л.у.ц.и.т.е за да фалират алчните производители.Купувайте по-малко,но по-качествена храна.Само така ще ги принудите да уважават повече клиентите си.

78

Анонимен

преди 4 години

до 76Имам един въпрос: какъв точно е проблема с палмовото масло?

77

съвет от мен

преди 4 години

Купувайте месо и колбаси само от магазини,които продават собствена продукция.

76

Анонимен

преди 4 години

По малките населени места и по селата хората търсели евтиното!?Е какви са тия села бе?Не трябва ли там да има ферми със животни?Селяните едно време до един гледаха животни и обработваха земята. Във всеки двор се гледаха овце, кокошки, прасета, крави....Да не би сега да са станали всички селяни меринджеи и програмисти?

75

Анонимен

преди 4 години

До ЕкоталибаниСпирай екотревата!

74

Анонимен

преди 4 години

Тия дни ходих в Кауфланд в Дружба да взема шоколадови бонбони.Повече от три часа търсих такива без палма и едва намерих едни единствени от Lindt. Всичко останало - бисквити, бонбони, дори печен и пържен фъстък, десертчета, кексчета, сладки дори закуски и някои печива вече са с палмово масло по веригите. Така е и в Хит хипермаркет, дори в Lidl продават закуски с палма.Да ги кръстят тези вериги направо Палма хипермаркети и толковаВече не остана място, където човек да влезе и да купи чиста храна

73

Анонимен

преди 4 години

Да ама има истински банани.

72

Анонимен

преди 4 години

Накрая ще си гледам тикви и *** на село и сам ще си правя сирене. Сега оценявам колко качествено съм ял като малък, когато всички зеленчуци, месо, яйца и млечни продукти ги правеше дядо ми, Бог да го прости.