179

Анонимен

преди 5 години

България е признала Палестина за държава и иска спазване на резолюциите на ООН.

178

1

преди 5 години

*** народ сме и си ни личи и при туризма, и при бизнеса, и при държ. администрация, и при спорта, и при коментарите по-долу по всичко. В България още е издигната в култ физическата саморазправа (като оно време, в пещерите). Който може да "шамари" другите - голЕм. Изостанали сме в еволюцията значително. Имаме много да наваксваме. Образовайте се бе скъпи сънародници! Стига сте яли и пили (основното "хоби" на много българи днес). Научете някой език, прочетете някоя книга. И Премиера, и той. :)

177

Анонимен

преди 5 години

До Ден година храни....Ами то реално хората това и правят, ходят извън България. Сега лошото е че след време тези същите дето разправят да ходим на друго място, ще започнат да реват държавата да им помага са си върнели клиентите с реклами, намаляване на данъци и т.н, което пак излиза от джоба на данъкоплатеца. Пък аз несъм съгласен с това. Иначе нямам проблем да почивам извън България.

176

Нане

преди 5 години

То си личи, че тез са изнудвачки...Ноо само такива, ще турят наще отворени мутрохотелиери уред... Са да вземат да го осъдят подобаващо тоя ***!

175

Анонимен

преди 5 години

Zi Hail

174

Анонимен

преди 5 години

Проблема в България е че масово нямаме култура на обслужване! Тези е очевидно, че са проблемни клиенти. Но не може да се разрешават конфликтни ситуации с хвърляне на къчове. Назначени са управители а дори има и собственици на хотели и заведения, които ама хал хабер си нямат понятие от бизнеса, който ръководят. Има си методики и обучения за работа с трудни клиенти и справяне в конфликтни ситуации и в нито едно от тях няма карате, кунг фу или въргаляне по земята!!

173

Ден година храни....

преди 5 години

Към българите по черноморието отношението също е отвратително. След ругатни по хотели и заведения ти казват - като не ти харесва, ходи в гърция на море.

172

Стратег

преди 5 години

До АнонименНие ще убием всички агенти на Муса-Д;))) Ние не се палшим от евреите, юакаме, ре.заните чурки с техните хеликоптерчета. Смърт на ГЕРБ!

171

Стратег

преди 5 години

До МНЕНИЕТя е еврейка, не е точно Жена, разбра ли, еврейче;))) Ако еврейките бяха Жени като Българките, Аврам нямаше да си легне първом с египтянката;))) Мога да ви клатя оттук до Израел и обратно;))) Слава на Тангра! Слава на Българският Саракт! Да живее Българският Цар!

170

Анонимен

преди 5 години

Откъде го измислихте това че са дошли по рано.А това с плюенето е направо смешно оправдание.Докато не покажат записите от хотела, може само да предполагаме какво е станало.Факт е че единствения запис, който видяхме показва един смешен управител, който пада в опит да ритне туристката.Всичко друго са смешни оправдания, типично за нашата територия.

169

МНЕНИЕ

преди 5 години

Видяхте ли Клипа ?Добре че имаше Господ - тоя щеше да откъсне главата на Жената с Ритник ?

168

Стратег

преди 5 години

До МуньоБългарите не са длъжни с нищо на евреите! Но, евреите имат дълг и БОРЧ;))) към Българите. Та подобни юридически измишльотини в Българският Саракт нямат никаква правна стойност! Но, сега, все още сме республика, та тук вече задаваме въпроса: кой прие този закон, кое правителство? С какво Правомощие? И защо Бойко Методиев Борисов е все още мин. предс. на България след като си празнува рожденият ден в Израел?

167

Суе верен

преди 5 години

Тия са ш на прокалнът черноморието . Ш настъпи кат тклизми .Има щ палки и стафиди коки. Диарии ги гащат .

166

Анонимен

преди 5 години

До МНЕНИЕТе и те май са се опитвали да го убият като гледам. Човек се защитаваше само.

165

Анонимен

преди 5 години

Дано след този случай да не идват никакви израелци в България, да ходят да плюят и храчат по други хотели.

164

МНЕНИЕ

преди 5 години

Собственика на Хотела трябва да бъде Съден с Ефективна Присъда в Бобов Дол .Закона е Категоричен - 3 години в затвора и Конфискуване на Хотела .Той се опита да УБИЕ Туристите .

163

Българин

преди 5 години

Ясно е че наглите еврейки са си го заслужили напълно. Най-вероятно са псували нашите момчета и те не са издържали. Ако обърнете внимание как крещят еврейките като маймуни ще ви стане ясно.Напълно подкрепям нашият хотелиер! По-скоро да се организира подписка в негова защита!

162

Муньо

преди 5 години

Този АХМАК не знае ли ,че България преди 2г.прие Международната Дефиниция за Антисемитизъм правно и юридически. Сега като го запукат Шалом и всички еврейски организации свят ще му се завие и на море ще гледа само през прозорчето на килията. В Америка подобен клип ще ти донесе минимум 15г строг затвор.От Бyлгapистaн селяците като идат на Израелска или Американска земя стърчат по ниски и от тревицата Цепят буквата на закона че и отгоре даже се натягат само за да покажат колко изрядни цитизени са

161

Анонимен

преди 5 години

Зли жени има навсякъде, а не само в Израел.

160

СМЯХ

преди 5 години

Ако Карикатуриста не се беше подхлъзнал , веселбата щеше да е още по-зрелищна .В независими Медии в България тече Новина че Собственика е Уволнил Чистачката заради хлъзгавия под .