17

Факт

преди 5 години

До АнонименАмериканската армия отдавна не е това,за което говориш...Нашествието на нг*ра,латиноси и *** си е казало думата.Вече се разчита изключително много на техниката,спътниците и компютрите,а те имат неприятното свойство да са податливи на външни въздействия.Е,Иран не е точно противник снабден с разнообразни средства за противодействие,но има туй-онуй.

16

Анонимен

преди 5 години

Задокеанските дебелаци вече са нетърпеливи за война. Тоя дрон го пратиха над Иран само за да си намерят извинение за атака.

15

Анонимен

преди 5 години

Ето затова харесвам американците - енергични, миловидни, въоръжени до зъби и бой по кратуната, ако им накривиш шапката. Прехвалената Европа нищо не може да направи дори и срещу тези камилари. После обаче сме най-добрите да спасяваме света, да поемем още 40-50 милиона нашественици и да прокламираме пацифизъм - големи хуманисти сме. Хак да ни е!

14

Факт

преди 5 години

Единственият начин САЩ да запазят статута си на световен лидер е бърза победна война срещу основните си съперници.Все още имат добри шансове за успех-почти 1/3.След 5 години няма да имат никакви.А по икономически път въобще няма как да стане вече,положението е изтървано.

13

Victimized

преди 5 години

Нашите партньори от САЩ и НАТО всячески се опитват да влошат живота на редовите граждани. Не стига, че заради техните войни в БИ, Европа се напълни с бежанци, сега при евентуален конфликт в този район, от където излизат около 40% от доставките на суров петрол, цените на всичко ще скочат не двойно, дори не тройно, а космически. Редовите краварски тролеи се радват на панаира понеже нямат грам акъл между ушите, но от друга страна те са на заплатка в департамента, на тях им е спокойно.

12

Анонимен

преди 5 години

Какво прави кухата организация ООН.

11

Докато има

преди 5 години

Аятоласи и най --различни по форма диктатори света ще е постоянно пред ядрена война ,с изключение на Русия която има ядрено оръжие всички др диктатури се борят да имат ядрено оръжие като гаранция ,че ще мачкат народа ,но никой няма да смее да ги нападне защото заедно със себе си ще повлечат и много други--най-вероятно и Аятоласите имат нещо обогатено или приличащо на атомна бомба на което се уповават...

10

Анонимен

преди 5 години

Къде па видяхте "американска" велика империя? Инките ли? Или може би ацтеките?

9

Джек

преди 5 години

Има един разказ на Джек Лондон - "Неизбежният бял". Задължително четиво за всички небели. И за рубладжиите, тоже.

8

Анонимен

преди 5 години

Ааааа не, от Тръмпчо никви безразсъдни действия не могат се очакват, нееее!

7

..

преди 5 години

Както знаем, всички великиимперии в миналото са претърпяли крах. И на американската дните са преброени.Лошото е, че много бели ще напраявят още...

6

Анонимен

преди 5 години

Тръмп отиграва добре ситуацията :)))

5

Тамплиер

преди 5 години

Бой по *** дедо Дончо! Покажи им мускули. Те от друго не разбират.

4

Анонимен

преди 5 години

Операция "Иранска свобода". Къде е Гуайдо?

3

Републиканец

преди 5 години

Браво на Тръмп!

2

Анонимен

преди 5 години

Човек и добре да живее, може да се появи американец на хоризонта

1

zeus

преди 5 години

Ясно е, че резолюция на ООН по въпроса няма, ама така за разнообразие да им обявят война преди да ги нападнат. За САЩ не важат никакви международни закони, което ги прави държава-терорист 1.