210

Анонимен

преди 5 години

Прабългарин и славянка легнали на една полянка вади тури, вади тури народили чукундури мързеливи, похотливи,завистливи и крадливи. Радой Ралин

209

Багаин

преди 5 години

Тангра воскресе!

208

привет от Германия

преди 5 години

Откакто съществуват хората винаги са вярвали в разни фантазии и богове , така от една страна се надават на помощ от бог и се надяват да живеят по-добре ако не сега то поне в отвъдното ! Има два вида човешки фантазии ,едните са яловите фантазии на вярващите ,които до сега не са дали никакъв резултат и никакви доказателства , а само заблуждават хората ! Другите фантазии са плодотворните фантазии на умните хора , напр. фантазира си да лети в небето и след някоя друга година измисля самолета !

207

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов вярва най-много в големите пържоли, нищо че постоянно ни облъчва с филиите с мас.Знаем много добре колко са яли филии с мас децата на комунистическата номенклатура.

206

Анонимен

преди 5 години

Христос воскрессе, ***. Замлъкнете поне днес.

205

Ихтис (демек Балък)

преди 5 години

Разбира се, че не е вярващ. Даже и днес вярва в масата с агнето и бурЕто, а не във възкресения. Да не очаквате нормални хора да вярват, че мъртви могат да възкръсват? Това са приказки балъци.

204

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 220Ти пък се оказа голям философ.Сега празнувай, по-късно може и да поразсъждаваме върху проблемите на етиката.

203

Стига се карахте, бе

преди 5 години

Празник е.Хайде юруш на софрата с агнешкото, после подремнете, излезте след това да се разходите, докато е слънчево.По-късно довечера ще се джавкаме пак, ако имаме настроение за това.Хайде, наздраве!

202

Анонимен

преди 5 години

Според религията, дяволът наказва лошите в ада за действията им. Това не го ли прави добър и морален? От друга страна, бог опрощава всякакви злини и варварства, ако му служиш. Това не го ли прави лош и неморален?

201

Анонимен

преди 5 години

Славянските Племена тогава не са били Славянски Народи , има разлига ако помислиш логичеси

200

тоти

преди 5 години

Явно още много ще се заблуждават ,чакайки всичко да им дойде от Господа и го пцуват наляво и на дясно ,търкат билетчета,чакайки от Еврошанс и Лотомания , а никой не работи с лопатата !!!

199

Анонимен

преди 5 години

до 212 : не съм ***, а свидетел на случилото се - ти тогава си бил на баща ти в макарите! ти си от тези дето трябва да напише поне 50 коментара за да земе некоя рубла! бегай на бузлуджа да ядеш кюфтета!

198

Пенсионер

преди 5 години

До IYI 681 IYI 203 И аз съм кръщаван когато съм бил на 2 годинки и никой не ме е питал искам ли , или не.

197

DEVIL 666 SATAN

преди 5 години

На тоя пък не му ли омръзна да възкръсва всяка година? Аз пък вярвам на рогатия и той все си е там! И наказва лошите души в пламъци и вечен Ад!

196

Анонимен

преди 5 години

И още гинат. Никога не е свършило.

195

Така е ..

преди 5 години

Религиите и комунизма са нанесли най големите беди на човечеството. Милиони загинаха.

194

Анонимен

преди 5 години

Гербави ***, за това ли ти плащат да защитаваш престъпниците?

193

Анонимен

преди 5 години

до 202 : никой от изброените от теб не са отричали вярата! явно си много малък за да помниш как петър младенов, добри джуров и компания, след '89 първи влезнаха в църква - да покажат смирение . за тези циници и тяхната бкп говоря.

192

Анонимен

преди 5 години

Георги Стоев е готов да свидетелства срещу един от основателите на СИК Младен Михалев Маджо, но разследването е спряно от най-високо ниво в прокуратурата и МВР.Малко преди да бъде убит Стоев заявява пред своя адвокат нещо ще се случи, а малко по-късно е смъртоносно ранен пред хотел Плиска в София, с три куршума в главата, в 12:53 часа, умира около 19:20 часа след операция в Пирогов. Запитан след убийството на Георги Стоев, главният прокурор на София Николай Кокинов заявява, че

191

ERICH

преди 5 години

Най-симпатична ми е древногръцката религия ,богините Артемида,Афродита,разни втородивизиони и локални богини ,красиви свободни се чукат с овчари ,секачи ,герои- -красота.А в християнството окъсани,хилави ,мръсни.Като пример мога да дам Симеон стълбник,който живял много години на върха на някаква кула ,ама къде е ходил по физиологична нужда ,къде се е къпал, при това в синайската пустиня.То трябва наоколо да е имало облаци мухи и страшна смрад.Нещо не ми допада