131

88999

преди 5 години

До идва развръзкаХа за социалистите нарове да търкат, а за седесари и гербери сламеници ли ще отпуснеш?

130

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 117 Аз съм назначен на държавна длъжност преди 19 г. , гласувал съм винаги против БСП , всички колеги знаят и никой не ме е пипал. Сменяват само директорите.Лъжеш.

129

Я па ти

преди 5 години

Де да имаше ***...щяха да ви видят сметката.Но нито е имало,нито има.Понятието се е родило във Франция,по време на парижката комуна,но за кратко.Днес отвреме навреме блесне някоя жълта жилетка и толкоз.

128

Я па я..!

преди 5 години

Не може да бъде. *** не правят такива неща. Те са чисти като моминска пазва.

127

Анонимен

преди 5 години

Чудех се какво е правил "Техноимпекс" навремето,та все той ви е в устата.Ами нищо не е произвеждал,а е пращал кадри на работа в чужбина.Сега кадрите са си в чужбина и без друго и няма нужда да бъдат изпращани.

126

хихихи

преди 5 години

Бай си е купил цялата държава,вие за некъф фалирал импекс все се сещате...Лошо,Седларови,лошо...

125

ЗЕЛЕН МИЛИОНЕР

преди 5 години

Отваряш си само едното око и виждаш некви милионери.Отвори си и другото око,за да видиш и милиардери.

124

Анонимен

преди 5 години

Селският кмет на Труд....президентски съветник. Явно льотчикът доста е разпускал в хотела в село Труд, на крачка от летището Граф Игнатиево. Я дайте информация за екстрите там. Ако Деса го гепи....мъка мие

123

Червените милионери

преди 5 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

122

хахаха

преди 5 години

До АнонименНе,Нинова направо си купила навремето Техноимпекс на цената на няколко акции!

121

Комунистите ограбиха

преди 5 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

120

Анонимен

преди 5 години

Нинова навремето си е купила малко акции от Техноимпекс ,преди да се занимава с политика и я разкостиха.Ако е вярно това,дето го пише един сайт за акциите на Крадлев...мани,мани.Как ги помни...на 100 места.

119

Анонимен

преди 5 години

Цялото прованс се записа в герп да доде в Софето и да се обзаведе с апартамент.

118

Петър Яннчев

преди 5 години

В БЪЛГАРИЯ 90% от сделките са на ДАНЪЧНА ОЦЕНКА.ДРУГОТО Е БЛЯ БЛЯ ЗА *** ОТ ЕЛЕКТОРАТА НА проф.ХРИСТОВ,КРУШОВСКАТА КОБИЛА,ГРИПЕН-ТРОХЛЬО ,КИРЕ ТРАФИКАНТО,ПЧЕЛИЧКАТА МАЯ И ЛЪЖЛИВОТО ЛЕНЧЕ.

117

айде бе

преди 5 години

И аз познавам уйчовото на уйко.Но нещо се спотайва в "чуждия4 апартамент.Ни зов,ни стон...

116

Сага продължава..

преди 5 години

Красен Кралев забравил да декларира палат в Драгалевци 740 кв.м с цена на придобиване 365 евро на кв.м- общо за 528979 лв.Имотите в този район през 2013 г са 850-900 евро.Недейте да ровите за апартаментчето на президента от 130 кв.м в Гео милев ,че ще се усмърдите отвсякъде.

115

идва развръзка

преди 5 години

Помните ли 1990 девиза на БКП: "Всички сме грешни".Всички сте грешни! И затова ще трябва да отговаряте!Прокуратурата ще има много работа.Един по един, със законни средства, всички социалисти ще отъркат наровете.

114

Анонимен

преди 5 години

До Чиновник 64Платен герберски ***, трябва да ви проверят вас чиновниците. До един всички чиновници сте корумпирани, като се започне от самото ви назначаване на държавна работа.

113

ганьо

преди 5 години

е ако 1000 е ниско то 500 е за затвор бе

112

:))

преди 5 години

сестра на президентския съветник-------------------------Достатъчно! пп. ама, брата и сестрата може и да са скарани/да не си общуват, но това за плювачите по Радев е без значение! :)) А как е братовчед, на братовчеда на братовчеда на Десислава Радева, м? О там може ли да изкочи някой др. пикантериика, та Р.Радев да бъде уличен ? :))