49

Анонимен

преди 5 години

Кмета остана без гласове каква трагедия.

48

Циник

преди 5 години

7 000 циraноиди студенти ??? И мармота се умори да завива шоколад в станиол!Не бил проблема с циraноидите !Айде бе - защо тогава са хвърчащите фрази - циraнска работа ... мръсен и миризлив като циraнин...и прочие.Нечистоплътните ходещи инкубатори на хепатит и салмонела - вече повече от седем века - паразитират - не само в България ... а и в цяла Европа! 7 века интеграция - резултати под нулата!Аман от политкоректни лъжи!

47

Анонимен

преди 5 години

До ден днешен не съм чул за осъден ром за неплатени сметки.Осъдени българи колкото искаш ! - това говори много.

46

До 38

преди 5 години

Виж сега НПО мижитурко, аз и смятам мнозинството хора, искаме виждаме роми, но работещи такива, образовани, живеещи не в катуни, а в нормални домове, водещи нормален живот, спазващи законите и обществените норми. Естествено че не искам да виждам гето-***, които да бият, убиват, крадат и т.н. мен, семейството и познатите ми, това е абсолютно неприемливо и аз тези същества няма да ги приема. Познавам нормални, работещи роми, приемам ги и ги уважавам, щом те могат всички останали могат.

45

Патриот

преди 5 години

Мисля, че някои "Специални институции", трябва да възобновят работа!

44

не разбрал

преди 5 години

Всичко ми е ясно , но едно не разбрах - каква е реакцията на държавата , защото до момента , при всички ци.гански набези , тя е глуха и сляпа."Да дойдат танковете !"

43

Анонимен

преди 5 години

Как се е появил Адолф Хитлер!? Защо хората са го последвали!?Неглежирането на проблема и увеличаването на жертвите от проблема се натрупва маса народ които се фанатизира защото не може да те мачкат като животно животни и да останеш човек!

42

Анонимен

преди 5 години

България на българите всички гета са незаконни в Ловеч дръстене смятате ли че законно не нямаше го преди 30 години

41

Анонимен

преди 5 години

В България има толкова много работа за тези че може абсолютно всеки от тях да работи.Откъде накъде ние ще им плащаме тока водата детски социални помощи а те ще ни бият ?В градския транспорт контрольорите ги подминават и не ги и питат за билет.Такива привилегии нямат даже и депутатите в развитите страни в Европа.После България била бедна ! - е как няма да е бедна като направо сме ги осиновили.

40

Анонимен

преди 5 години

Тоя *** позираше в Софийския университет като модел за рисуване (гол). Страшен перверзник. Миризлив и *** отвсякъде. Мирише на платен. Финансират го много. Не знам как може да му дават трибуна.

39

Анонимен

преди 5 години

Сега разбрах какво значи 21 век същото като 19 ама тези които тогава са ги наказвали строго Днес имат права!

38

Анонимен

преди 5 години

А защо винаги, когато ромите направят нещо, първата работа на властта е да изпрати жандармерия и полиция да им пази гетата?!

37

Осман

преди 5 години

Разликата между трима роми и двама турци е само бройката

36

Анонимен

преди 5 години

Ромите не щете да ги виждате не им искате къщите за всичко са виновни -- който смята ,че може ей-така да ги премахне да тръгва с други себеподобни и да действа после да си сърба попарата какво има само да се лее пропаганда с жлъч и хулене до безкрай така или иначе до 10-20 г ще станат повече от нас от тези приказки се хранят 2-3 български националистически партии и една друга ---която обаче ви вдигат гнева винаги преди избори...тези и само тези имат полза от напрежение и противопоставяне...

35

Анонимен

преди 5 години

Защо тези емоционални изказвания не ги пускат на избори за да видят хората как се изказват и нищо не правят!

34

Анонимен

преди 5 години

Аз не деля хората на роми, българи, турци, араби и т.н., а на нормални хора и ***-деграданти. Този Николов ако го видя на улицата, няма да ми направи впечатление, просто нормален човек, добре облечен, чист и спретната, но ако видя тумба агресивни и крещящи роми е нормално да се уплаша, както за себе си, така и за семейството и приятелите си, нормално е да потърся начин да се защитя, да елиминирам тази заплаха. Не може нормални хора да съжителстват с ***-диваци, няма как да стане!

33

Безработен

преди 5 години

Даваха ми 8 месеца на борсата сега вече нямам помощ нямам и деца не съм спал с малолетна защото съм бял и сега трябва да работя каквото и да е за да си плащам сметките вместо да ходя да крада !!!

32

Анонимен

преди 5 години

Не за всички българи, а за ВСИЧКИ.

31

Всички знаят!

преди 5 години

Правата на ромите са гарантирани и то не само от Българското правителство но и от ЕС ,ООН, Световната Банка, МВФ, Отворено общество, Америка за България и още стотици НПО-та.Ромите са ценност! Без тях Бълагрия не би могла да съществува в сегашното си състояние!

30

Каракачанов

преди 5 години

вместо да се прави на строг да вземе да възстанови Трудови войски. Като изкарат по 3 годинки в казармата ромските младежи ще се научат и на респект към властимащите, и деца няма да правят на "малките булки" пък и някой занаят може да усвоят и да има полза и от тях на този свят. Тя тази държава и без друго е затънала в разруха и има доста неща за правене и поправяне... Иначе в махалата на какво друго да се научат момчетата освен на крадене и други престъпления.