19

Анонимен

преди 5 години

До 16 Умен (да ама не)Пие и пуши трева. Моля ти се. Много прогресивно либерално го подкарахме.

18

666

преди 5 години

Свободата на словото в САЩ май излезе празна работа! Ако някой си въобразява, че Америка е свободна държавата значи не чете новините.

17

Анонимен

преди 5 години

Дон17Не! Никога!

16

Анонимен

преди 5 години

Еееееее...ся не мой догодина да тръгне към Марс да го заселва както обеща...

15

Анонимен

преди 5 години

В тоя форум всичко е конспирация от някакви Междузвездни еврейски, динозаври, вълшебни и и не знам си кво... Трябва да има съобщение, да предупреждава...

14

УМЕН

преди 5 години

"преди две седмици, седна с един известен радио водещ, изпита една бутилка уйски и изпълниха по една трева"Гледах цялото интервю и ще ти кажа - лъжеш като брадат ротшилдски лакей от соррросоидален произход, бащице. Ако на 50 грама дето ги лизза през цялото интервю викаш бутилка си много зле с мерките. А от тревата си дръпна само веднъж и то от цигарата на водещия. Колкото и да лаете няма да го спрете. Това е истинския филантроп, а не забраненият в Унгария Дьорд.

13

Анонимен

преди 5 години

До 13Аз поне ще се наспя. Тоя се хвали, как спи във фабриката, че да е винаги там. Даже вече го дават з а пример на деца и ученици - "Бачкайте по 110 часа на седмица". И някой форми се на първата така.ДО конспиративна - Искаш да ми кажеш, че ако Мъка беше изцепки, каквото беше изцепки за прииватизацията на компания, без да се е скарали с "илюминатите", щяха да си го оставят, да си вилнее, така ли?

12

до 10

преди 5 години

Виж им профилите в Туитър, туй беше преди няколко месеца по световните медии не изезе нито дума. Мъск обвиняваше Ротшил, че е изкупил всички световни медии туй беше Тръмп като се караше със СНН.

11

Анонимен

преди 5 години

До 2 - Ако им се изпълни плана, може би около 2500 коли с екстрите. Като гледам, засилило са се яко и има интерес. Аз лично си взех кола преди година и предполагам, че поне след 4-5 ще гледам за нова. Ако Тесла те стават, може и аз да мина на "електромобил". Сега им е още рано.

10

Анонимен

преди 5 години

До 6А преди две седмици, седна с един известен радио водещ, изпита една бутилка уйски и изпълниха по една трева. Ако беше на 25 години, артист и прочие, ок, ама говорим за човек, на когото са гласували милиарди долари доверие.

9

Анонимен

преди 5 години

До 6Нр брат, обърка се. Мъка го погнаха, защото от Тея 110 часови работни седмици, дето ги хвали, взимат да му влизат много зле. Погнаха го, защото каза, той - директора на компанията, че ще изкупителна всички дялове, когато стигнат една цена. И когато го каза, всички започнаха да купуват. Вдигнаха акциите на Тесла. После се отмента. Това не е селска седянка, това е чиста финансова манипулация....

8

Анонимен

преди 5 години

Тоя ако се кандидатира за президент на каварника и като нищо ще го изберат Мъск е изключително свестен човек.

7

Анонимен

преди 5 години

Твърдят, че стигнаха 8000 бройки на седмица от колата. Дори и с това темпо, ще е година, преди да изпълнят всички предварителни поръчки. Но страната нито е, че интереса е още там.Е, аз сега има пари за къща, но може би ще почакам и ще си взема Roadster-a. В панел под наем, но с кола за 300 000 лева отпред. Все пак... Аз българин ли съм или лукова глава.

6

Анонимен

преди 5 години

Мъск го погнаха щото се скаpаха с Ротшилд и Мъск ги обвини че са медийни агнати и монополисти. Мъск е Тръмпист и сега демонкрантите на Клинтъница се чудят как да го съсипят.

5

Анонимен

преди 5 години

Musk shte razkatae familiata na arabeli, rusnaci i dr. Petrolni ikonomiki. Davaj, man!

4

Анонимен

преди 5 години

Мъск мое ги зареже и да си основе нова космическа агенция. Cега е момента някоя мафиотска държава да го привлече и хем да си операт парит,е хем да си имат космичека агенция, която да ги разкара на Марс при нужда. Мъск ако е умен ще иде в демократична Русия и ще покаже един среден пръст на фашистите от говедарника.

3

Анонимен

преди 5 години

Не може да *** пари от бюджета на САЩ и да правиш своеволия, даже закъсняха с тази си мярка, но в същото време и го погалиха....явно им трябва и се опитват да му покажат "как" трябва да се държи

2

MaйMyнaтa

преди 5 години

Са трея продаде бая тесли, та да иэбие эагубата

1

Анонимен

преди 5 години

Общо взето, двамата нови "директора" ще са брат му и някой, чиито договор ясно казва - "Съгласява се с Мъск, винаги, за всичко".Контрола за комуникация, ще е, един човек, взима на Мъск телефона и не му позволява twitга чрез нощта, когато не е спал човече от 30 часа и е прекалихте с енергийните напитки.Сега Мъск си остава със същите правомощия, а след 3 години, просто официално ще си заеме поста... Ако още има компания до тогава.