63

чнг

преди 6 години

На проводникът на финансовата МУ политика-Горканчов желая всичко най-хубаво.Това,което прави за другите,да му се върне двойно.

62

Анонимен

преди 6 години

При 20% подкрепа за какво одобрение говорим?Няма да се оправим докато не изчезнат гласуващите за ГЕРБ и БСП.А и няма да е зле и те да поемат своята отговроност за това, че са дали властта, в ръцете на неспособни хора. В крайяна крайщата, ако от изборте наистина зависи нещоD гласуващите за тези недоразумения са виновни за последствията.Помислете си.

61

ПопСтаври

преди 6 години

Обявявам ГЕРБ и БСП за съпруг и съпруга. Можете да целунете булката.

60

Константин

преди 6 години

До избирателАз честно да ти кажа, не знам кое е доброто. Но бойко е голямо зло и герб също. Само простотиите на герб в последните три месеца са достатъчни да ме убедят, че бойко не става.

59

Анонимен

преди 6 години

И какви радикални реформи направи радев?освен, че се ожени де.

58

Анонимен

преди 6 години

Ами то досега ГЕРБ само с БСП не са се пробвали да управляват. И няма да стане, защото изобщо трябва да се махат! Нинова не е вчерашна и няма да спре докато не види ГЕРБ в историята (където им е мястото).

57

Анонимен

преди 6 години

Абе вие не разбрахте ли най после че тия винаги са били ЕДНО но за пред нас го играят цирково театро-тип разделяй и владей !

56

Гробокопач

преди 6 години

В крайна сметка, разберете какво искате;))) На мен, дългата и окопна позиционна война, не ми пречи, докато накрая всичко падне върху главите ни и гасим лампата. Гледам, че и на твърдите гербери, не им пречи, те са чугунени кратуни, не по-малко от своите БСП-другари. Но, първом, Борисов да подпише оставката си,с лед това ще говорим за "После"

55

АнтиБсп

преди 6 години

Ще ви се!

54

Анонимен

преди 6 години

Искаме БСП,не щем диктатурата на герберите!

53

Анонимен

преди 6 години

Обаче не се махат, нито ГЕРБ, нито БСП.Държавата се стре и се срива, но те се радват на пирова победа.И обяснението няма алтернатива и гласуваме за по-малкото зло е пораженческо и , айде да не казвам.Само ще ви питам, ако не си намерите жена/ мъж дълго време, накрая жените ли се за която/който ви падне, само и само да не сте сами?Не, нали? Е разбрахте ми мисълта.

52

Анонимен

преди 6 години

Според тях, за да се проведат радикални реформи в подредбата на държавата ни, е необходимо управляващият субект да има подкрепата на поне около 2 милиона активни граждани---------------------------Е40ДИНСТВЕНИЯТ, КОЙТО Е ПОЛУЧИЛ ПОДКРЕПАТА НА ПОВЕИЧЕ ОТ 2 МИЛИОНА АКТИВНИ ГРАЖДАНИ Е ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ.

51

Анонимен

преди 6 години

НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ ИМА ОКОНЧАТЕЛЕН УДАР И РАЗПАД НА БСП

50

Гoшу

преди 6 години

Ха-ха-ха-ха :) Имаше една такава реклама, дето се събраха цялата фамилия на софра и единият вика: "Ееееееей, сбрахме се..." Та и тези така. От това по-тарикатски брак по сметка, здраве му кажи :) Направо всички партии да се обединят в една мега-партия, да няма никаква опозиция и да си крадат спрямо процентите, които са взели преди обединението :) Както по-горе са ги изписали: ГЕРБ - 24,1%, БСП - 20%, ДПС - 6,2%, Обединени патриоти - 4,7%

49

Анонимен

преди 6 години

Е Нинов в момента е генерален секретар на ЦК на БКП.

48

Анонимен

преди 6 години

Липсата на промяна към по-добро също е дело на червените *** в нета. Те не само не искат промяна, а искат да се върне тоталитарният режим.

47

Анонимен

преди 6 години

НИНОВА НИКОГА НЯМА ДА ТРЪГНЕ С КОМУНИСТИТЕ ОТ ГЕРБТЯ НИКОГА НЕ Е БИЛА ЧЛЕН НА БКП

46

akud

преди 6 години

който вдигне стандарта на живот и морала на Българите, той ще управлява с мнозинство на следващите избори

45

анонимен

преди 6 години

как няма да се обеденят ще кажат в името на България и ще ни крадат още 30 години

44

Анонимен

преди 6 години

Именно червените *** в нета държат Мутрата на власт. Което е парадоксално, но е факт. Те насъскват електората на БКП всеки ден, всяка секунда и всички други просто се плашат, че БКП може да да дойде на власт и гласуват против тях.