13

Анонимен

преди 6 години

Я, мишока изпълзя от дупката си след подписването на договора, каква изненада!

12

Анонимен

преди 6 години

боко ИЗПЪЛНИ ПОСТАВЕНАТА МУ ЗАДАЧА УСПЕШНО,ЗАЕДНО С ГРЪЦКИТЕ БОЛШЕВИКИ "ДЕСНИЯТ"боко ДАДЕ НОЖА В РЪЦЕТЕ НА МАКЕДОНИСТИТЕ В СКОПИЕ,СЕГА ОСТАВА ДА ИМ ДАДЕ И ХЛЯБА-ПОЛОВИНАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ И ДА ПРОДЪЛЖАВА ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ДА ПЛЕЩИ ЗА ДОБРОСЪСЕДСТВО!Аз пък смятам че държава КЪДЕТО НЯМА БЪЛГАРИ но в чийто НАЦИОНАЛЕН ХИМН СЕ ВЪЗПЯВАТ БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛНИ ГЕРОИ Е ПОДКРЕПЯНА ОТ боко,НА ТОЯ СЪЩИЯ боко И НЕ САМО НА НЕГО ТРЯБВА ДА МУ СЕ ТЪРСИ СМЕТКА!!Корнела сега трае защото сбъркаха ОТНОВО КОМУНИСТИТЕ!

11

Анонимен

преди 6 години

Черноризец храбър.Винету също е храбър.

10

До 6

преди 6 години

Той Борисов от вас поздрави не чака, вие си поздравявайте Путин

9

Анонимен

преди 6 години

Коментиращите тука който ги ръководи яко е заседнал някъде назад в историята и още се бори за СССР хаххаах голям майтап и ЕС и НАТО са врагове. Добре че влакове не взривява

8

Анонимен

преди 6 години

Бойко, пардон, "председателю на ЕС" къде беше ти по време на подписването на договора касаещ западната ни граница?

7

сфж

преди 6 години

кое му е храброто? за пари се продадоха?абсурд!! все и едно турция да каже ами ако българия не е *** кръстена и няма нато и няма пари за избраната върхушка!!!!

6

28 години стигат !

преди 6 години

И Ципрас, и Заев, и Борисов са слуги на световния псевдоелит и унищожават собствените си държави и народи в услуга на шепата свръхбогати болни мозъци, които управляват повече от половината свят. Факт !

5

Анонимен

преди 6 години

"Борисов с поздрави за храбрата крачка на Ципрас и Заев"И ние можеше да поздравим Борисов за храбрата крачка да се срещне с македонския президент, само че той предпочете да се скрие като мишка.

4

Ставрю

преди 6 години

Оооо предатели прости алчни .... кухи леики

3

Анонимен

преди 6 години

Сега Меркел като я хлъзнат и Борисов остава номер 1 в ЕС

2

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Смела крачка към .... пропастта наречена Европейски съюз.

1

zeus

преди 6 години

Баце май забрави, че преди няколко дена беше против името Северна Македония. Малко след това беше на среща с американския генерал-губернатор и обърна палачинката. Ако не беше трагично щеше да е смешно...