193

ей

преди 6 години

Коремнопретъколящият се клоун , летец

192

На кух

преди 6 години

Гербераст, президентът му е крив :)))

191

сакън

преди 6 години

Абе Радев , намери си добър съветник и говорител . Не се издържа , да ти слушаме простотиите . Голяма беда за България е избора на този случаен, некадърен човек за Президент .....

190

НАТО

преди 6 години

Радев е отговорен за подготовката на летците, не да ми говори колко дипломи имал. те не струват нищо след като не е упражнил необходимият контрол над хората си.Сега да плати кръвнина на семействата на жертвите и да купи нов въртолет!

189

"лобизъм"

преди 6 години

На един хиликоптер - една камара генерали, полковници, майори...пари на вятъра.

188

радев фукльото

преди 6 години

До апел:Къде мога да я прочета доктоерската дисертация на *** ???или няма такава ????има ли ???? Ако няма , как е станала доцент ???? Как може да си писал докторат , и да не владееш съответния език , на български или английски е писан доктората ???? Каква му е била темата?---------На сайта на СУ, катедра Английска филология. темата на доктората е " Contemporary aspects of modern British English related to the cultural diversity" 1998 София. Станала е доцент с редовен конкурс.

187

Зозо

преди 6 години

Лобизмът убива, особено руско-азиатския лобизъм! Да пита Гоце, Р.Овч. и Волен.

186

Анонимен

преди 6 години

Този глухар, дето яде хляба като главнокомандващ на ВВС в последните 10 години и вместо да направи нещо за ВВС се "занимаваше" с колежките и плющеше белота, той не носи ли по голяма отговорност от политиците за разрухата ,която е оставил след себе си?

185

Запознат

преди 6 години

Парите ги откраднаха лакеите на Путин- и онези от банките,и от БДЖ,и от БГ казарма,и от енергетиката,и от къде ли не вече!

184

Анонимен

преди 6 години

До ЛогичноКой е върховен главнокомандващ ?Значи той е виновен!А кой е откраднал парите за военните и ги даде за саниране и печалби?Ааа?Така и парите за БДЖ се откраднаха.И т.н. и т.н.

183

КОМУНИСТИЧЕСКА...

преди 6 години

клоака- това направиха тези червени тъпани от най-желаната някога страна за живот от всички на Балканите-Царство България!!!

182

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До М, да ...паст и опасност са различни неща. пастта на радев като шеВ на армията е част от безнаказаното недоглеждане при поддръжката. безопасността е нещо, което неговите колеги пишат на пясъка преди всеки полет, защото чантаджиите се наядоха, а истинските пилоти измряха.

181

Логично

преди 6 години

Кой е върховен главнокомандващ ?Значи той е виновен!

180

Анонимен

преди 6 години

Радев - не ти прави чест! Те са твой колеги и вече ги няма. Смирение пред тази трагедия.

179

Анонимен

преди 6 години

"Лобизмът"- това значи русофилията.

178

М, да ...

преди 6 години

Та след този инцидент ще се промени ли нещо в държавицата ни? Продължава си всичко по старому, а? Радев е предупреждавал но никой не го бе чул, а от тук натам след трагедията /като го усетихте, видяхте/ какво?пп до момента на никой не му пука в правителството за БЕЗОПАСТНОСТТА на населението - в която и да било област - природни /язовири/, пътно-транстпорти , здравни, ....

177

апел

преди 6 години

До радев фукльото 183къде мога да я прочета доктоерската дисертация на *** ???или няма такава ????има ли ???? Ако няма , как е станала доцент ???? Как може да си писал докторат , и да не владееш съответния език , на български или английски е писан доктората ???? Каква му е била темата ????

176

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

ъмм като говориме за лобизъм, ал бънди не беше ли шеф на ввс? или на генщаба? или на граф игнатиево авиобаза? или сега тва не се брои?

175

Анонимен

преди 6 години

Незабавна проверка от прокуратурата на последния планов ремонт на падналата машина подписан от дева Мария-Радев преди 2 години, обвинения и затвор за това недостойно човече правещо ПР на гробовете на летците.

174

до 186

преди 6 години

Приятелю , това , че не си юрист не е болка , но че не владееш граматиката ти е проблем.Пиши се неОдушевен , а не неУдошовен.Остани със здраве.