219

///

преди 6 години

При чичко Сталин виновните длъжностни лица автоматично влизат в затвора,и се молят колегите им да ги хванат!Защото знаят,че присъдите трябва да се излежат!Ако не ги хванат,виновните лежат до края на присъдата,и след това дисциплинарно ги гонят без право на пенсия!В Щатите е по-просто!Мярнат ли го беглеца,имат право да го застрелят "за проява на агресия"!!

218

Анонимен

преди 6 години

Ид-иотия-та в управлението на Държавата вече не се търпи ...

217

Анонимен

преди 6 години

очаквам изявление на Цецко апартаментите да обвини путин че е помогнал да избягат

216

Анонимен

преди 6 години

министри да дават обяснения за подобен случай е визша форма на некадърност и да не знаеш за кво си министър ... все едно шефа на няква корпорация да обяснява що чистачката не е измила един *** ... по подобни признаци може да разберете кой колко си разбира от работата и кой е чиста проба чантаджия

215

Експерт I степен

преди 6 години

Чистачката ги е снабдила с оръжието(дървен нож и воден пистолет) и опитвайки се да ги задържи, си създава алиби.

214

Гошу

преди 6 години

"МВР-шефът: Знаехме от 1 г., че Пелов иска да бяга! За жалост - избяга"------Ами освен шапка да ви сваля, не виждам какво друго мога да направя :)))))

213

МВР-шефо

преди 6 години

Знаехме че ще бягат и уви избягаха!Сега чакаме с нетърпение да се обадят по фейсо.

212

Joko

преди 6 години

Срам ме е , че живея в държава, която се управлява простите и неуките ! Същото партийно котило управляваше БГ и преди 1989.

211

Анонимен

преди 6 години

Та сега,г-да сЪоФци,да вземем ,както е казал Апостола и си кажем кривиците!Да вземем най-послер да се събудим от мъртвешкия зомбосън и се вземем за ръце!Да вземем да разберем,че ЦЯЛАТА ПОЛИТПЛЯВА ОТКРОВЕНО НИ СЕ ПОДИГРАВА И С ПРАВО!!!Защото поне от 27 години политплявате ни лъже,***,ограбва,и дои до изтощаване и ние не можем да проумеем,ЧЕ ПРИЧИНА ЗА ВСИЧКО ТОВА,СМЕ САМИТЕ НИЕ,ТАКА НАРЕЧЕНИЯ "НАРОД"!Ние,НЕуважаеми,ние!!!И докато търпим и се свиваме,ще бъде така!НИЕ СМЕ!НЯМА ДРУГ!!!

210

Разбирко

преди 6 години

МВР-шефе,искам да ти издам една много важна тайна:няма затворник с присъда над 20години,който да не иска да избяга и да не подготвя неща подобно.Дано да съм бил полезен

209

Владо

преди 6 години

Чистачката, ако има доблест, трябва да подаде оставка !

208

Имигранта

преди 6 години

Кучетата си лаят(ние всички) керванът си върви(държавата към разпад)Лек ден на всички

207

Анонимен

преди 6 години

Хора от БСП са платили на надзирателите да го пуснат, за да се обвини после ГЕРБ в некомпетентност.

206

ЦК на Либерастите

преди 6 години

С това управление на ГЕРБ и затворниците взеха да емигрират!

205

Анонимен

преди 6 години

ЗНАЕЛИ И ГИ ПУСНАЛИ ДА ИЗБЯГАТ.КАКВО БЕЗХАБЕРИЕ, КАКВА НЕКАДЪРНОСТ.

204

Анонимен

преди 6 години

Колко трябва *** "да Й ***" та не разбира че ЕДИНСТВЕНИЯ виновник за хаоса в страната е самият тОЙ.От село, неук, нагъл и *** който обаче гласува регулярно за Боко-тиквата и така 10 ГОДИНИ!!!СЪСИПАХТЕ живота на нормалните хора в тази държава колкото и малко да са те!!!Нема такова *** като *** Бълг*арашки.

203

велика

преди 6 години

По-трудно се качваш на самолет, а по-лесно бягаш от затвора!

202

Анонимен

преди 6 години

Двамата министри трябва да попълнят бройката в затвора. Важна е бройката да излиза, а после ще ги търсят. Във филма "Топло" така направиха. Изкараха майсторите да работят, а влязоха кооператорите.

201

А+

преди 6 години

Ако са знаели от година и не са могли да предотвартят бягството,еми те си плачат за дисциплинарно уволнение .а не оставка! А някои си заслужэават и наказание и то сурово,защото за да избягаш без помощ от "персонала" на заведението ,то няма как да стане. Но у нас ,отново ще се размине на всички ,ще докладват в НС ,ще стоят мирно пред ББ ....и накрая няма виновни . А бе Убава работа ,ама нашенска -българска.

200

ШибиРиби

преди 6 години

Записите се анализират... меверето и то като родния футбол. Падат с по пет на нула и след това се пукат от анализи в курорти и резиденции до следващия срам.