21

Анонимен

преди 6 години

"Но не мога да се съглася, че са избивани само босненци и нито един сърбин."Във войната има жертви и от вете страни. Но истинските войници (каквито бяха бошнаците в тази война) ходиха да се бият с въоръжени *** по горите. А в същото време сърбите убиваха беззащитни старци, невъоръжени жени и деца в градчета и села.

20

Анонимен

преди 6 години

Но не мога да се съглася, че са избивани само босненци и нито един сърбин....Интересно като те нападнат и започнат да ти избиват децата и жената ти няма ли да почнеш същото? Какво очакваш? Сърбите да колят и бесят, а босненците да стоят мирно ли?

19

Анонимен

преди 6 години

Няма да живее дълго "престъпникът". И него като Милошевич ще му открият някоя болест в затвора и ще му видят сметката. Живи сръбски герои не им трябват.

18

Анонимен

преди 6 години

Хайде пак разни български родоотстъпници милеят за Сърбия (заради която търпим най-жестоките ни национални катастрофи), вместо да милеят за родината си България. Хората в тази страна не разбраха, че... това че някой е мюсулманин, не го прави по-лош човек. Важно е как се отнася някой с хората, а не каква му е религията. И само защото избитите от този извepг са мюсулмани, тук разни тъпyнгери омаловажават тези престъпления. Скапани фaшисти! Как не ви е срам?!

17

Анонимен

преди 6 години

Да, войната е ужасно нещо и жалко за избитите хора.Но не мога да се съглася, че са избивани само босненци и нито един сърбин.Ами в Косово какво стана, пак говорят за убити косовари и никъде за сърби.Сърбите ги съдиха в Хага, а косовските лидери станаха президенти. А същите тия лидери на АОК са замесени с трафик на органи. Колко безследно изчезнали сърби има?Има ли съдени мюсюлмански лидери в Хага или само сърби и хървати? Имало е война, а виновни са само от едната страна?!

16

Анонимен

преди 6 години

Дано да живее по-дълго престъпникът. Да изгние в затвора.

15

Олег

преди 6 години

Давайте си минуси колкото си искате ама снимките са в интернет! Три държави нападнаха през 90-те години сърбите и после защо НАТО ги атакува?! Заради предисторията на сърбите....

14

Анонимен

преди 6 години

Хахаха, избитите носели кръстчета. Все чисто златни и по половин кило тежки.

13

Анонимен

преди 6 години

Кой проучи колко босненски мюсюлмани са избити и колко сърби?Работата стана като химическото оръжие на Саддам. Видехме го белия прах в едно шишенце в Оон-то дето един военопрестъпник го показваше.

12

Олег

преди 6 години

Босна и Херцеговина няма нищо общо с Косово бе ***?! Едното е държава, а другото бивша сръбска автономна област? То вас ако ви пита човек цяла Югославия са само сърби.

11

Анонимен

преди 6 години

Цялата истерия за избитите мюсюлмани беше американска пропаганда. ...*** го кажи това в Сараево.

10

анонимен

преди 6 години

а защо си предадохте героите на измисления трибунал в хага сега пьк искате в нато и ес за премиер имате лесб----ка позор

9

Олег

преди 6 години

Хем ги няма босненците живи, хем убитите били само християни?! Как става това? Взели са ги извънземните ли?

8

Анонимен

преди 6 години

Цялата истерия за избитите мюсюлмани беше американска пропаганда. Същата пропаганда, която обяви сирийската "умерена" опозиция за ангели, а Асад за дявол. Просто им трябваше Косово и си го създадоха без да се интересуват от международните закони.

7

Олег

преди 6 години

Как точно на Младич му засегнаха народа?! Да не би сърбите да не напднаха :1. Словения2. Хърватска3. Босна и ХерцеговинаДоколкото ми е известно държавата на сърбите се нарича Сърбия.

6

Анонимен

преди 6 години

Като ги разравяха труповете вътре били с кръстчета по вратовете....И всичките кръстчета от една партида. Окачени им преди заравянето.Нищо не е изоставено. Всичките са ексхумирани и номерирани. Още тече процедура по идентифицирането им.

5

Анонимен

преди 6 години

В една война има само едно правило - или убиваш, или те убиват.Младич е национален герой, защото е воювал за народа и страната си, в техен интерес.Колко от нашите военни и политици ще го направят за България и народа й?!?За мен той също е герой.

4

Анонимен

преди 6 години

Само че защо няма присъди и за другата страна?...Ами сигурно защото не се осъждат невинни. Ако не беше издевателствал и него нямаше да го осъдят. Ето, по едно обвинение са го оправдали, ще лежи заради останалите 10.

3

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНяма двоен аршин, а просто дали има доказателства или няма. Ако имаше двоен аршин нямаше да оправдаят Слободан Милошевич. Всички знаем, че той е вдъхновител и на Пладич и на Караджич и на Шешел, но просто не е престъпление да си вдъхновител и муза на убийствата, а да издадеш пряка заповед!

2

Анонимен

преди 6 години

Заслужава си присъдата като цяло. Само че защо няма присъди и за другата страна? Защо е този двоен аршин? Пак сме на наши и ваши!