38

Анонимен

преди 7 години

До 35 Ами защо НЕ ги Опукат? :))) То така се опуква най-силната армия.

37

Анонимен

преди 7 години

Трябва просто да оставим войната в Сирия на сирийците. Който каквато манджа си е надробил такава ще я сърба. Така или иначе сирия ще се раздели на две. Всички знаем кой ще ги контролира. Страшното идва след войната. Да не се покажат пак ,,мама" и ,,тати".

36

Анонимен

преди 7 години

Докато вирее комунизма и диктатурата , ще има и противопоставяне. Това е.

35

Хм

преди 7 години

До Анонимен"..Всичко обаче се връща!"Ако сторените престъпления и безумия се връщаха при извършителя,то само заради нещата направени след 2001г* в САЩ не трябваше камък върху камък да остане...*2001-годината,в която започна Походът за установяване на Тотален световен контрол,а точната дата е 11.09(фалшивите атентати в СТЦ и Пентагона)

34

факт

преди 7 години

Русия и Иран са поканени от Сирийското правителство за борба с терористите,а САЩ кой е поканил в Сирия?по всички международни документи САЩ трябва да се третират като агресори и да им се наложат санкции и изолация.

33

Комсомолец

преди 7 години

До АнонименЯ пък ти. Нинова първо на него поднесе цветя като застана начело на компартията. Ученичката на Костов. Не пиши така. Над 90процента гласуваха за него. Някои с умиление си спомнят времената при него когато всичко е било стотинки. А дали го е имало за да можеш да си го купиш, няма да издребнявам.

32

Мохамеданин

преди 7 години

До АнонименСамо някакви си 2,5милиона християни. В демократичната Саудска Арабия ще ти отрежат главата за това. Иначе зверствата и гаврите на "умерената опозиция" над християнското население в Маалула бе изтъкнато като причина за на Русия.

31

Анонимен

преди 7 години

До АспарухА какво търсят алкашите в Сирия? Отново ли са се втурнали да "освобождават"? Избиха над 5000 жени и деца и още продължават. Всичко, обаче се връща!

30

Анонимен

преди 7 години

"американците построиха голяма воено-въздушна база в Северна Сирия"==================Така е, но не е една. Онзи ден турската държавна агенция 'Анадолу' публикува карта, от която става ясно, че пиндостанските военни бази в Сирия са общо 10 - десет.

29

Анонимен

преди 7 години

До АспарухЗлите сили , Пухи са известни. Касапина Асад, Иран, терористите от Хамас и Хизбулла и путинова Русия. Все отбор юнаци, които помагат на касапина да избива народа си. И кажи ми ако можеш какво търси "православна" Русия сред тези ислямски фундаменталисти.

28

Аспарух

преди 7 години

Крайно време бе тази чудовищна война,създадена,подкрепяна и финансирана от САЩ да спре.Спира,защото 85% от Сиройците разбират кои са злите сили и подкрепят Асад.При него и баща му Сирия е била райска градина(естествено малък % недоволни е имало) в която мирно са съжителствали всички религии.Световните кукловоди я превърнаха в ад.

27

Анонимен

преди 7 години

До ****Не знам как го играе краварника, на руските *** ще се изнижат от Сирия така, както се изнизаха от Афганистан.

26

****

преди 7 години

Краварника го играе както навремето в Афганистан,тогава там подкрепеха и въоръжаваха талибаните,а сега подкрепят също терористи но в Сирия,а това погледнато от страни, си е все едно,неофициално обевяване на война на Русия,и руснаците могат спокойно да ги опукат.

25

Ха- ха- ха

преди 7 години

Трябва да си голям мaлoyмник да смяташ, че ЦРУ ще остави Сирия на ФСБ/КГБ. Освен това американците построиха голяма воено-въздушна база в Северна Сирия.

24

Галин

преди 7 години

Тромпета направи голямо споразумение за военна техника за милиарди долари с Арабските Емирстрва....и сега вече бунтовнцитие не са му нужни защото там парата е доста по малка.

23

Пустиняк до 25

преди 7 години

Верно ли бе Ха~ха~ха? Твоя прехлас към кръволока Асад е достоен за представяне на някоя група от милионите бежанци от този изстрадал народ, да видим дали ще те помилват и не ти линчуват празната глава. Щот бас държа, че един сириец не познаваш и се"информираш" от некви измислени сайтчета. Особено пък кюрдите как го обичат Асад... знае ли простото ти същество. А руснаците пък как ги обичат. Малиии....

22

Анонимен

преди 7 години

Много държави са страдали заради едни и същи шальомовци които все се правят на руснаци, англичани, американци и всякакви други европейци.Имат си кочинка да си идат там всичките в изрудел.

21

Стойл

преди 7 години

"САЩ търсят изход за Сирия"Изхода за САЩ винаги е бил атомна бомба . Шайката затворници, кръвосмесена с *** кръв друго не им раждат главите....

20

До ха ха ха

преди 7 години

Къв сащ? Израел са измислили щатите и все още ги командват на 90%.

19

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

до 19Колега, САЩ не са измислили демокрацията !Измислили са я древните гърци.САЩ са измислили псевдодемокрацията и фасадната демокрация.Представяйки ги за истинска демокрация, американците превърнаха "демокрация" в *** дума.