31

varg

преди 7 години

Как ще го изгоните бе той трябваше да бъде тук изтезаван и разпитан и след това съден.

30

10

преди 7 години

Това че Борисов целува гъзa на Ердоган не означава че така ще правят и другите политици. Банкярския турчин трябва да се изхвърли от управлението и после да му се търси сметка.

29

Анонимен

преди 7 години

NE SA PETISNIAVAITE NATO E S NAS XA XA XA....................................

28

СЛАВА РУСИ

преди 7 години

Браво само така.

27

Анонимен

преди 7 години

Абе, по време на кое управление Премиера си затвори очите, а Президента и ушите и беше регистрирана антибългарската партия Дост?Кои се надпреварваха да седят наведени на Ердоган?. За кого гласува цяла Турция на президентските избори по нареждане на Ердоган? За коя партия турски министър има нахалството да агитира въпреки всякакви международни норми???

26

10

преди 7 години

ГЕРБ ------> Групировка на Ердоган за Разбиване на България

25

Анонимен

преди 7 години

AZ MISLIA CHE PROBLEMA NE E TOLKOVA S TURZIA KOLKOTO SAS SOROSOVITE ROMI KOITO IZVASHVAT VSEKI DEN PRESTAPLENIA SRESHU BALGAEKOTO NASELENIE

24

Анонимен

преди 7 години

По тоя случай на Дансаджиите да им дигнат заплатите.

23

смЕх

преди 7 години

На това жълто петно не може да му се има доверие ,ако вършеше нещо турския посланик трябва вече да е натирен ,а Местан трябваше да търка нара в следствието нито едното не се случи всичко е само чист пунтаж.

22

Един от Северозапада

преди 7 години

Помните ли Димитър Аврамов, първия съден и оправдан депутат? Съден за подкуп и търговия с влияние, срлед време, тиехомълком оправдан, след заплаха, да си отвори устата, и да срине Герб , ако го осъдят? Митко Галата? Протежето на Фидосова?Вчера си карам колата, и ми се усмихва от билборд, с мото"Да спасим България!".Сега е пръв ДПС-ар. Като Архонта, като оня, с танковата касета. ДПС са всеядни, и не се притесняват от това. А и имат електорат, на когото плащат.При нас-без мюсулмани, но с гласува

21

Анонимен

преди 7 години

До Анонименне е призрак, а изтърван джин, стигнал до спящите красавци в Нигерландия

20

М, да ...

преди 7 години

Незнам защо, но тази новина звучи много предизборно! Като нещо сензационно, неслучвано до сега, а трябва да е обикновена и стандартна практика и процедура!пп. при управлението на ГЕРБ такова нещо не се е случвало ли, ако разбира се изключим, че върнаха гюленисти без съд и присъда за да се подмажат/омилостивят Ердоган!

19

Анонимен

преди 7 години

yudeite zamatvat ochichkite na balgarina sas izmislen turski prizrak do kato gi kradat do kray

18

Анонимен

преди 7 години

Така се прави, нихната ..... ...оганска! Дери ги с тъпия нож, а пред камерите - усмивки и няма напрежение! Едно не ми е ясно, на кого да кажа Браво, за което - президент, премиер, ДАНС?!

17

светлото бъдеще

преди 7 години

връща ги на Ердокай, той днес наредил всички турски граждани да поемат с Търкиш еърлайнс към Мутер Дойчланд, Дания и най-вече Холандия да създават минимум по 5 деца "бъдещето на Европа" за социално отглеждане от брюкселските зелки, ще му трябват за референдума "искате ли ислям във Ватикана" след 20 години.

16

?!?

преди 7 години

Като вършат престъпления у нас защо не са в български затвор? Защо ги пускате да си развяват коня, нали утре ще ни пратят други такива гадове! Герджиков не се справяш с изборите допускаш вмешателство и чужда агитация с огромни размери.

15

Байряков

преди 7 години

Ако бяха депесе и бесепе на власт познайте дали щяха да ги експулсират.

14

Българина

преди 7 години

Първи и втори трябваше да са посланика и местан

13

Анонимен

преди 7 години

Със сигурност връщат гюленисти на Ердоган като ги обявяват за "изгонени". Няма информация за какво са изгонени, кои са, имена и т.нт. И по турските сайтове нищо по темата.

12

М, да ...

преди 7 години

Как стоят нещата с двойното гражданство в България? А в Турция?