7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Точно така в София си го обичаме Борисов , защото ако не беше той нямаше да има метро , зали и нищо ама нищо. Щяхме да си седим в *** , която остави правешкия овчар .

6

Анонимен

преди 7 години

Спиране нямат! На "автентичните десни" замирише ли им на власт, все едно на акула й е замирисало на кръв.

5

НЯКОЙ

преди 7 години

Хайде,стига циркове.ГЕРБ искат мажориратна система(БСП също),за да направят по удобни 240 мажоритарни района и с помощта на кметове,близки фирми,държавни служители да спечелят депутати в повечето райони с по 20-30% в район.Така ще си бетонират мнозинство в парламента и като цяло ще се получи двупартиен модел.Именно ГЕРБ са дали поръчката на Славито-то, затова и Цацаров подкрепи референдума...Уж "народната воля" на баламите.Пък като се бетонират-корупция, далаверки и без малки партии да пречат :)

4

Анонимен

преди 7 години

Тази Тиква ще умре без да го дават нон-стоп по Бойковизиите!

3

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ и РБ започнаха официално преговорите си за сформиране на ново правителство в рамките на този парламент.!!!!Тази програма не се препоръчва на лица под 18 години.Родителски контрол!

2

Анонимен

преди 7 години

Сигурен съм ,че ще има и Бойко 3 в София си го обичат и ще гласуват за него той ще стане като правешкия *** на власт завинаги.

1

Анонимен

преди 7 години

Неееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее!Закъде без Бащицата?Умирамеееееееееееее!Неееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее!