273

Анонимен

преди 7 години

И на тая й плащат заплата с нашите пари!Вместо да я съдят за държавна измяна и да я вкарат в лагера в Харманли да радва младите афгани.Нали и без това не изключва че баба й и дядо й може да са такива!

272

Сорос

преди 7 години

А така !!! Още още , тия там долу дето много ги разбират ,ляйквайте че да си нямаме проблеми

271

БГтрак

преди 7 години

Стига плашихте гаргите(русофили) с тези мигранти.И на тях ще им гепим мангоците ,а после ще имигрират и всичко е ОК.Отработена схема , грешка нема.

270

Анонимен

преди 7 години

Министърката е права. Руските агенти раздухват емигрантската тема за да дестабилизират България. Цялата им дейност е насочена към това, да дестабилизират страната и да навредят на всички българи. Това е очевидно и проличава от всяко тяхно действие.

269

Анонимен

преди 7 години

Kakvi 5000? Erdogan govori za 3500000.

268

Либерал

преди 7 години

Другари,бедни се родихте но прости ще си умрете.Лека от мене,роби на модела кой

267

Андрешко

преди 7 години

Да гспожо Бъчварова,политиците са виновни,но тези от Герб,ако бяхте създали Гранични войски,за което писах отдавна,сега нямаше да се кланяме и да трепериме случайно Ердоган да не пусне башибозука си от мигранските лагери,а и ЕС щяха да ни отпуснат с готовност пари за охраната и щяхте да намалите безработицата в България,но за това се иска управляващи,които имат нещо под косата,а не куха глава.

266

Сорос

преди 7 години

Ха ха треперете пред пъкленият ми план Сега ще накарам и Порошенко да изстреля ракети по Крим. Докато руснаците се занимават с новия проблем ще пусна бежанците при вас за да се вдигнете на протести и като стрелям и по двата лагера ще направя гражданска война Тогава идва НАТО то от Турция и ви анексира черноморието барабар с нефта Му ха ха

265

Анонимен

преди 7 години

Другари,османската империя бе победена със ЛИБЕРАЛИЗЪМ а не със национализъм.Ататюрк наложи леберален модел и им построи училища,махна им чаршафите от главите,това другари е либерален модел.Тоест либерализма води до свободни светове и права на хората

264

Анонимен

преди 7 години

Другари,едрият бизнес не търпи халифатски ограничения,бизнеса си иска ЛИБЕРАЛИЗЪМ.Другари ,мантрата с халифата не върви.Национализмът другари води до войни а либерализмът води до светски светове,махане на забрадки и предрасъдаци.Другари свят със национализъм не се гради,но да не ви затормозяван със дълбоки води защото рискувам да ви удавя

263

Анонимен

преди 7 години

Не разбрах другари,започнаха ли строежа на турски поток,полагат ли тръби на дъното на морето хахахаха.Снимаха са ,ежеха са Ерд и джуджето *** накрая излезе ,че нямат пари .

262

Ники

преди 7 години

Абе аз до колкото помня границата се пази от въоръжени полицай а ни от продажни гейове и *** политици. Нека им разреши някой да стрелят и леки наградки да има - и нека изват ордите. Таман за месец момчета ще си искарат за по жилище. А и ловните дружини може да се включат. То дивеч не остана.А като дойдат тука с техните камъни по техните глави. Храна вода помощи няма дамо бач да си изкарат пари за обратно - ама с нашите заплати и пенсиите а и да видим кога ще съберат за връщане.

261

Анонимен

преди 7 години

Роби на модела КОЙ,казаха ли ви ,че тази година както и предните ,ЕС бележи ИКОНОМИЧЕСКИ РЪСТ или това е тема табу във руската зона на влияние ?

260

Анонимен

преди 7 години

Другари,Ердоган няма да ги качи на автобусите,другари има ченгесарски планове за превземане с добро или с лошо,демек във Турция може да се направи интрига тип Харманли,демек протест на бежанците които ще превземат казарми и ще се въоръжат на път за нашите граници.Другари ,кой следи какво става във турските лагери? Точно така никой,и никой не знае дали там не се обучават терорости за нахлуване в европа.

259

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 293 Ами как да ни имат за цивилизовани като не сме. Прочети всичката помия изписана тука и си направи извода. Ако можеш разбира се.

258

гражданин

преди 7 години

Айде бе.Няма сила която да спре ако 5000 души икат да влязат.Тая да си ходи ама моментално след подобно изказване.ПОказва пълна немощ, безпомощност и тъпота.С такива министри, България само може да се срамува.

257

Анонимен

преди 7 години

До На Живот или Смърт 299Като хванеш автомата /ако изобщо го хванеш/ ще направиш още по-голяма беля и ще влезеш в затвора.

256

Анонимен

преди 7 години

Много смешна жена е тази Бъчварова! Как 5000 няма кой да спре? Обяснете на народа защо преди години никой не минаваше границата, а сега рязко хукнаха от майната си. И защо? И ние трябва да им се плашим, да ги търпим, да се грижим за благоденствието и популацията им? И нямало кой да ги спре? От вас команда няма да чакам!

255

Анонимен

преди 7 години

Другари ,строите ли турски поток?Другари на кого ще продавате на Европа която Ердокомика плаши ли?Другари ,ако ес ви откаже скапаната газ,продавайте на Армения,Таджикистан,Узбекистан,Молдова,Беларус,Чечня,Монголия,Заир ,Конго и др.Не забравяйте,Брутният продукт на ес е 12 трилиона евро а на Расия и турция е два трилиона Долара.Другари ,бедни сте се родили,но прости ще си умрете

254

Петър янчев

преди 7 години

Г-жо по наше време за такива думи щяхте да търкате наровете в ареста за всяване на СМУТ сред МВР.А ВИЕ СТЕ МИНИСТЪР отговаряте за охраната на границата на България.Аз съм казал и за *** НА БУРЕ НЕ СТАВАТЕ.ЕДНА МАКЕДОНИЯ ГИ СПРЯ.ЯВНО ВИЕ СТЕ НАЙ-ГОЛЯМАТА ДУПКА В МВР. И ПРАВИТЕЛСТВО .САЩ КЕЙМБРИДЖ